Springs Football

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME

Springs Football, farklı modlar sunan kaliteli grafiklere sahip masa futbolu oyunu.

Springs Football, klasik futbol oyunlarından sıkılanlar için harika bir alternatif. Bazılarımızın çocukluğundan hatırlayacağı masa üzerinde oynanan futbol oyununu mobil platforma başarılı şekilde taşıyan yapımda hızlı maç, lig, kupa gibi birçok seçenek mevcut ve yapay zekaya karşı oynayabildiğimiz gibi aynı cihaz üzerinden veya diğer oyuncularla maç yapabiliyoruz.

Minyatür oyuncularla maç keyfi yaşatan oyun Android platformunda ücretsiz olarak indirilmeye sunulmuş ve hem telefon hem de tablette oynanabiliyor ancak oyuncuların küçük olmasından ötürü tablette oynamanızı tavsiye ederim. Oyuna geçecek olursam; Seçilebilir 32 milli takım mevcut (Türkiye’de var) ve 16 farklı sahada oynayabiliyoruz. Ayrıca sonradan kilidini açarak görebildiğimiz 20 farklı top mevcut.

Oyunun basit bir kontrol mekanizması var. Oyuncuları kontrol etmek, şut çekmek için dokunup basılı tutuyor, yönü ayarlayıp parmağımızı çekiyoruz. Kalecilerin kontrolünü de sağa sola kaydırma yaparak sağlıyoruz. Oyunun başlangıcında ayrıca öğretici bölüm de yer alıyor.

Erkan Calp

Springs Football

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Springs Football, online veya arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz masa futbolu oyunu.

Springs Football, çocukluğumuzda oynadığımız minyatür oyuncu ve sahada maç keyfi yaşatan masa futbol oyununu iOS cihazlarımıza taşıyor. Aynı cihaz üzerinde ekran bölünmüş olarak 2 kişi, online veya yapay zekaya karşı oynama seçenekleri sunan futbol oyununda hızlı maçlar yapma, kupa ve lig heyecanını yaşama şansına sahibiz.

Harika görseller sunan (hem oyuncular, hem top, hem de saha gerçekten enfes modellenmiş) oyunda seçilebilir 32 milli takım arasında Türkiye de yer alıyor. 16 farklı saha ve 20 farklı top kilidi açılır şekilde bizi bekliyor. Maçları kazanarak değişik saha ve topları açabiliyoruz.

Oyundan bahsedecek olursam; Maçlar gerçekte olduğu gibi oynanıyor. Topun oyuncumuzun ayağına gelmesini bekliyor, geldiği vakit te basılı tutup atacağımız yöne doğru çekip bırakıyoruz. Yalnız topu ayağımızdan hızlıca çıkarmamız gerekiyor. Oyuncunun altında beliren bar dolduktan sonra atış hakkı rakip takıma geçiyor. Kalecilerimizi kontrol etmek için de parmağımızı sağa – sola kaydırıyoruz. Kontroller basit ancak topu sürekli ayağınızda tutma şansınız olmadığından atacağınız yönü iyi belirlemeniz gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Party Sports: Football

    Super Party Sports: Football isminin tersine centilmen bir spor mücadelesinden uzak aksiyon dolu ve bağımlılık yapan bir oyun.
  • Vive le Football APK

    Keyifli bir futbol deneyimi sunan Vive le Football APK ile yeni kariyerlere hazırlanın.
  • Football Manager 2019 Mobile

    Football Manager 2019 Mobile: Mobildeki en iyi futbol menajerliği oyunu
  • Football Club Management 2024 APK

    Football Club Management 2024 APK, akıllı cihazlarınızda oynayabileceğiniz ve birçok özelliği barındıran bir menajerlik oyunudur.
  • Football League 2024 APK

    Football League 2024 APK, mobil oyuncular için geliştirilen ve içerisinde 400'den fazla takım bulunan bir futbol oyunudur.
  • Football Master 2 APK

    Football Master 2 APK, sıfırdan takım kurup diğer oyuncularla mücadele edebileceğiniz kapsamlı bir menajerlik oyunudur.
  • Football Manager 2024 Mobile APK

    Birçok özelliğiyle karşımıza çıkan Football Manager 2024 Mobile APK, sadece Netflix üyelerine özel bir şekilde piyasaya sürülüyor.
  • Futsal Football 2

    Futsal Football 2, dinamik bir altyapı sunan, keyifli bir futbol oyunudur.