Squareboy vs Bullies

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
18 MB DOSYA BOYUTU

Squareboy vs Bullies beat em up türünde bir aksiyon oyunudur

Squareboy vs Bullies retro tarzıyla sizi Gameboy günlerine götürecek eğlenceli bir mobil aksiyon oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Squareboy vs Bullies'de mahallenin serserileri tarafından sıkıştırılarak sürekli ezilen bir kahramanın hikayesi konu alınıyor. Kahramanımız bu gidişata bir dur demeye karar veriyor ve bir dövüş sanatları okuluna yazılarak kendini geliştirmeye başlıyor. Sonunda kara kuşağı elde ederek kendini savunmayı öğrenen kahramanımız daha önceden kendisini şekil yapan serserileri yeniden görmeye karar veriyor; fakat bu yeni buluşma mahallenin serserilerin pek hoşunuza gidecekmiş gibi görünmüyor.

Squareboy vs Bullies'in oynanışı klasik 2 boyutlu beat em up oyunları tarzında. Oyunda ekranda yatay olarak ilerlerken karşımıza çıkan düşmanlarımızı yumruk ve tekmelerimizi kullanarak pataklamaya, onların saldırılarından kaçmaya çalışıyoruz. Oyunun görünümü ve müzikleri bize Gameboy'da oynadığımız klasik 8 bit oyunları hatırlatıyor.

Can Erdil Şentürk

Squareboy vs Bullies

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Squareboy vs Bullies gameboy oyunlarını hatırlatan bir mobil aksiyon oyunudur

Squareboy vs Bullies klasik tarzdaki beat em up oyunlarının oynanış yapısını mobil cihazlarımıza taşıyan bir mobil aksiyon oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Squareboy vs Bullies'de mahallenin ipsiz serseri takımı tarafından sürekli olarak sıkıştırılan ve doğduğuna pişman edilen kare şeklinde bir kahramanın hikayesine tanık oluyoruz. Kahramanımız sürekli serseriler tarafından ezilmekten sıkılıyor ve bir gün bu gidişata dur demeye karar veriyor. Bunun için ise bir dövüş sanatları okuluna yazılarak dövüş yeteneklerini geliştirmeye başlıyor. Kara kuşağı kazanıp okulu bitirdiğinde ise sıra koca kafalı serserilerin pekmezini akıtmaya geliyor. Biz de ona bu eğlencesinde yardımcı oluyoruz.

Squareboy vs Bullies'de 2 boyutlu grafikler mevcut. Oyunda kahramanımız ekranda yatay olarak ilerliyor ve karşısına gelen düşmanlara saldırarak onları yok etmeye, bir yandan da düşman saldırılarından kaçmaya çalışıyor. Oyunun görünümü bize Gameboy'da oynadığımız 8 bit ve 16 bit oyunları anımsatırken chiptune tarzındaki müzikler de bu havayı koruyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Egg vs. Chicken

    Egg vs. Chicken, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir aksiyon oyunudur.
  • Finger Vs Guns

    Finger Vs Guns, aksiyon odaklı bir mobil oyun ve tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor.
  • Cowboy vs UFOs

    Cowboy vs UFOs mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Dadi vs Monsters

    Dadi vs Monsters eğlenceli bir mobil aksiyon oyunudur
  • Monster vs Sheep

    Monster vs Sheep, bol bol aksiyon olan ve oynarken kendinizden geçeceğiniz eğlenceli ve heyecanlı bir Android oyunu.
  • Hero Panda vs Zombies

    Hero Panda vs Zombies, karakterinizle birlikte zombilerle savaşmanızı amaçlayan aksiyon dolu bir mobil oyundur.
  • Snipers vs Thieves

    Snipers vs Thieves, hırsızlarla keskin nişancıları karşı karşıya getiren mobil aksiyon oyunu.
  • Animals vs. Mutants

    RPG ve takım savaş oyunu dinamiklerini harmanlayan Animals vs. Mutants, Güney Kore'nin Netmarble ekibinin batıya açıldığı ilk mobil oyun.