Squawkin

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
486 TOPLAM İNDİRME
3.2 MB DOSYA BOYUTU

Squawkin uygulaması, yeni ve güvenli bir mesajlaşma uygulaması arayanların Android cihazlarında tercih edebilecekleri ücretsiz bir araç.

Squawkin uygulaması, son zamanlarda ortaya çıkmış en düzgün mesajlaşma ve sosyal uygulamalarından birisi olarak gözümüze çarptı ve Android akıllı telefonlarla tabletlerde ücretsiz olarak kullanılabiliyor. Hem birebir sohbetlere hem de toplu iletişime imkan tanıması sayesinde oldukça geniş kitlelere hitap edebileceğinizi de belirtmek gerek.

Uygulamanın onu diğerlerinden ayıran en büyük özelliği şifrelenmiş ve güvenli bir mesajlaşma ortamı sağlaması. Hem gizlilik ayarlarının çok detaylı bir şekilde yapılabilmesi, hem de tüm mesajların şifreli olarak iletilmesi sayesinde kullanırken tüm hakimiyetin sizde olduğunu farkedebiliyorsunuz. Bunun yanında silmek istediğiniz mesajlar hem sizin cihazınızdan, hem alıcının cihazından hem de uygulamanın sunucularından tamamen kaldırılıyor.

Göndermek istediğiniz mesajları sesli, yazılı, fotoğraflı ve konum bilgili bir şekilde gönderebildiğiniz için nasıl isterseniz o şekilde topluluğunuza seslenebilirsiniz. Şimdilik maalesef video seçeneği yer almıyor ancak ilerleyen sürümlerde bu konuda çalışmalar da yapılacaktır.

Uygulama pek çok benzer uygulama gibi zorla kişisel telefon telefon rehberinize erişim istemiyor. Dolayısıyla arkadaşlarınızı eklemek için tek tek uğraşmanız gerekiyor ama bu özellik gizliliğine önem veren kullanıcılar için oldukça değerli olacaktır.

Gruplar kurma şansınızın olması dilerseniz binlerce kişiyi tek bir grupta toplayarak hepsine aynı anda seslenebilmenizi de sağlıyor. Uygulamanın arayüzünün oldukça temiz ve sade hazırlanmış olması ise tüm aradığınız özelliklere ekrandaki bir kaç tıklama ile ulaşabilmenizi sağlıyor. Eğer yeni ve kullanışlı bir mesajlaşma uygulaması arıyorsanız göz atmadan geçmemeniz gerektiğine inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

Squawkin

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
92 TOPLAM İNDİRME

Squawkin uygulaması ile iPhone ve iPad cihazlarınızdan binlerce kişiye en güvenli şekilde seslenebilirsiniz.

Squawkin uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz ücretsiz bir mesajlaşma ve sosyal ağ uygulaması olarak hazırlanmış ve oldukça fazla sayıda özelliği olabildiğince basit bir arayüz aracılığıyla sunabiliyor. Uygulamanın diğer mesajlaşma uygulamalarına nazaran kullanıcı güvenliği ve gizliliğine üst düzey önem vermesi ise en dikkate değer yanları arasında.

Uygulamayı kullanarak canlı olarak sesli kayıtlar, fotoğraflar, yazılı mesajlar ve konum bilginizi karşınızdaki dostunuz ile paylaşabiliyorsunuz. Böylece anlık olarak ihtiyaç duyabileceğiniz video haricindeki tüm mesajlaşma olanakları elinizin altında oluyor.

Kullanıcıları ekleme ve dostlarınızı bulma gibi özelliklerin hepsi manuel olarak gerçekleştiriliyor ve böylece uygulamanın tüm rehberinize erişimi olmuyor. Zaten uygulamanın geliştiricisi de kullanıcıların kişisel rehberlerini ihlal etmemek için bu yöntemin seçildiğini belirtiyor.

Kullanıcılar arasında gönderilen mesajlar şifrelenmiş bir şekilde aktarılıyorlar. Dolayısıyla mesajlarınızın içeriğinin ne üreticisi ne de başkaları tarafından görülmesi engelleniyor. Ayrıca gönderilen tüm mesajlarınızın silinmesi emrini kolayca verebiliyorsunuz. Silinen mesajları hem kendi cihazınızdan, hem alıcıdan hem de uygulamanın sunucusundan silmek mümkün olduğu için oldukça güvenli bir mekanizmaya sahip olduğunu söyleyebilirim.

Eğer dilerseniz her bir kullanıcı ile ne kadar bilgiyi paylaşacağınızı teker teker belirleyebiliyorsunuz. Gizlilik ve güvenlik özelliklerinin üst düzey bir şekilde uygulanmış olması Squawkin'i bu alanda en değerli uygulamalardan birisi haline getiriyor.

Uygulamanın sosyal ağ özellikleri ise mesajlaşmaya ek olarak binlerce kişiye aynı anda seslenebilmenizi sağlıyor. Oluşturulan gruplara katılan kişilere gönderdiğiniz sesli, fotoğraflı ve yazılı mesajlar anında iletiliyorlar. Oldukça geniş kapsamlı ve güvenli olan uygulamaya göz atmayı bence unutmayın.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RTÜK İletişim Merkezi

    RTÜK İletişim Merkezi uygulaması izleyicilerin programlar hakkındaki şikayetlerini ulaştırabileceği ücretsiz bir iletişim platformu.
  • IM+

    IM+, 2010 yılının en popüler çoklu iletişim protokollerini desteleyen, platform bağımsız, tüm iletişim servislerini desteleyen ücretsiz bir sohbet uygulamadır.
  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • Hello APK

    Hello APK, Facebook kişilerinizle daha rahat iletişim sağlayabilmenize imkan tanıyan bir Android uygulaması. Kim arıyor, arama engelleme özellikleri de mevcut.
  • Talkray

    Talkray, anlık mesajlaşma ve iletişim uygulamalarından biri.
  • iMeet

    iMeet, konferans görüşmesini ve çeşitli paylaşımları anlık olarak sunabilen bir iletişim uygulaması.
  • Knock

    Knock kullanıcıların çok daha hızlı iletişim kurmasını sağlayan bir mobil uygulamadır
  • MessageMe

    MessageMe, WhatsApp benzeri ve oldukça kapsamlı bir mesajlaşma ve iletişim uygulaması.