Stampede Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
271 TOPLAM İNDİRME

Stampede Run, hem görmeye hem oynamaya alıştığımız koşu oyunlarına farklı bir bakış açısı kazandıran yeni ve eğlenceli bir Android koşu oyunudur.

Stampede Run, Dünyanın en popüler oyun üreticilerinden biri olan Zynga tarafından geliştirilen eğlenceli ve ücretsiz bir koşu oyunudur. Temple Run ve Subway Surfers gibi 2 popüler koşu oyununa benzeyen oyunun genel yapısı benzerlik gösterse de, sahip olduğu grafikler ve oynanış oldukça farklı diyebilirim.

Boğalar ile birlikte koşacağınız oyunu dilerseniz arkadaşlarınız ile birlikte oynayabiliyorsunuz. Boğaları atlatarak koşmaya çalışacağınız oyunda kazandığınız puanlar ve tamamladığınız görevler sayesinde güçlendirme özellikleri kazanabilir ve liderlik sıralamasında üstlere tırmanabilirsiniz. Boğaların nereye doğru koşacağını önceden kestirerek onları atlatmak oyundaki başarınızı büyük ölçüde etkileyecektir.

Mevsimlik olarak farklı oyun temaları oyuna eklenerek oyun keyfiniz daha da arttırılıyor. Bunın dışında oyunda zaman zaman boğaların üzerine binerek bonuslar kazanabilirsiniz.

Arkadaşlarınız ile birlikte oynayabileceğiniz en eğlenceli ve ücretsiz koşu oyunlarından bir tanesi olan Stampede Run'ı Android telefon ve tabletlerinize hemen indirerek oynamaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

Stampede Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz sonsuz koşu oyunudur.

Stampede Run, iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir diğer sonsuz koşu oyunudur. Şu anda en büyük ve en iyi oyun firmalarından biri olan Zynga tarafından geliştirilen oyun etkileyici grafikleri ve oyun tarzıyla dikkat çekiyor.

Temple Run ya da Subway Surfers gibi oyunlarla benzerlik gösteren oyun bir yanıyla da farklı. Oyunda amacınız hızlı koşarak boğalardan kaçmak ve bu esnada yoldaki altınları toplayıp görevleri yerine getirmek.

Ayrıca zorlandığınız yerlerde güçlendiricileri kullanmanız gerekiyor. Aynı zamanda stratejik olmanız ve boğaların önceden ne tarafa koşacağını tahmin etmeniz de önemli.

Özellikler:

  • Tuzaklardan kaçın.
  • Binalardan ve rampalardan atlayın.
  • Roketler üzerinde uçun.
  • Arkadaşlarınıza meydan okuyun.
  • Yeni yerler keşfedin.

Sezona göre değişen yeni temalar da eklendiği için görseller açısından da çok zengin bir oyun olduğunu söylemek mümkün. Eğer koşu oyunlarını seviyor ve alternatif bir oyun arıyorsanız, indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rodeo Stampede APK

    Rodeo Stampede APK, kendi hayvanat bahçenizi yönetmenize izin veren vahşi yaşam sonsuz macera oyunu.
  • Corgi Stampede

    Corgi Stampede, onlarca köpekten oluşan bir sürüyü en uzun süre koşturmanızı amaçlayan bir aksiyon oyunudur.
  • Cosmo Run

    Cosmo Run, ücretsiz olarak indirebileceğimiz sürükleyici bir beceri oyunu.
  • Run Forrest Run

    Android cihazlarınızda oynayabileceğini koşu oyunudur.
  • Temple Run: Oz

    Temple Run: Oz, Temple Run isimli oyunun Oz Büyücüsü film temasının işlendiği sürümü.
  • Record Run

    Ücretsiz olarak indirebileceğiniz Record Run'da diğer koşu oyunlarında olduğu gibi önümüzdeki engellere çarpmadan en uzağa gitmeye çalışıyoruz.
  • City Run 3D

    City Run 3D tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz aksiyon dozu yüksek bir sonsuz koşu oyunu.
  • Run Bird Run

    Run Bird Run, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bağımlılık yaratan bir beceri oyunu.