Stand O'Food 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
204 TOPLAM İNDİRME
179 MB DOSYA BOYUTU

Stand O'Food 3, gerçeğe yakın oynanışı, animasyonları ve görselleri ile dikkat çeken zaman yönetimi türünde bir Windows 8.1 oyunu.

Stand O'Food 3, Windows 8.1 üzeri hem tablette hem de bilgisayarda rahat bir oynanış sunan burger servisi oyunu. G5 Entertainment tarafından geliştirilen zaman yönetimi oyununda genç yaşında restoranlar zinciri sahibi olmayı başarmış şef Ronnie’yi kontrol ediyoruz.

Detaylı görselleri ve animasyonları ile öne çıkan Stand O’Food oyununda amacımız Tiseltown’da yer alan restoranımızı olabildiğince büyütmek. Yeni açtığımız restoranımız daha ilk günden müşteri akınına uğruyor. Neyse ki ilk gün yapabildiğimiz tek şey burger hazırlamak. Oldukça az bir kazançla başladığımız oyunda bölüm geçtikçe para kazanıyor ve gece gündüz durmadan çalışarak kazandığımız parayı mutfağımıza yeni malzemeler satın almak ve restoranımızı daha çekici kılmak için harcıyoruz. Her gün kazanmamız gereken miktar artıyor ve gün geçtikçe menü çeşidimiz de artığından işleri yetiştirmede daha fazla zorlanıyoruz. Her müşteri farklı bir sipariş veriyor ve oldukça aceleci olduklarından bir noktadan sonra eliniz ayağınıza dolaşabiliyor.

Koskocaman restoranı tek başımıza işletmeye çalıştığımız oyunda menü hazırlamak ilk başlarda oldukça basit. Fazla çeşit olmadığından birkaç dokunuşla menüyü hazır ediyor ve müşteriyi kızdırmadan sunuyoruz. Ancak restoranımıza içecek makineleri almaya başladığımızda müşterilere bir yandan içeceklerini diğer yandan yiyeceklerini hazır etmemiz gerektiğinden oyun zorlamaya başlıyor. Neyse ki oyuna başlamadan zorluk düzeyini ayarlabiliyoruz.

Sadece üç bölümü ücretsiz olarak oynayabildiğimiz sonrasında satın alım sunan Stand O’Food 3, eğlenceli ancak zaman alan oyunlar arasında. Bol boş vaktiniz varsa veya tatilde mobil oyun oynamayı seviyorsanız indirin derim.

Erkan Calp

Stand O'Food 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
159 MB DOSYA BOYUTU

Stand O'Food 3, Android telefon ve tablette rahatlıkla oynanabilen zaman yönetimi oyunları arasında ve oldukça popüler.

Stand O'Food 3, Android tabanlı cihazınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir zaman yönetimi oyunu. Bolca boş vaktiniz varsa sıkılmadan uzun süre oynayabileceğiniz en güzel oyunlardan biri diyebilirim. Kendinizi gerçekten bir restoran işletiyormuş gibi hissedeceğiniz oyunda benzer oyunlarda olmayan üç farklı zorluk seviyesi ve farklı mekanlarda oynayabilme seçeneği mevcut.

G5 Entertainment’ın seri haline gelmiş popüler zaman yönetimi oyunu Stand O’Food 3’te restoranlar zinciri sahibi şef Ronnie’ye yeni açtığı restoranda da başarı sağlayabilmesi için yardımcı oluyoruz. Tinseltown’da en işlek yerde açılan restoranda ilk gün burger hazırlamaktan başka bir şey yapmıyoruz. Gelen müşteriler sadece burger istediğinden son derece rahat bir şekilde çalışıyoruz. İlerleyen bölümlerde restoranımız büyüyor ve daha zengin menüler hazırlamamız gerekiyor. Burger ile başladığımız oyuna restoranımıza içecek makineleri alarak devam ediyor ve kazancımızı katlamak için gecemizi gündümüze katıyoruz.

Başarılı şefimiz Ronnie’nin restoran işine nasıl giriştiğini ve hedefini gösteren mini bir animasyonla başlayan oyunda öncelikle ismimizi belirliyoruz. Sonrasında zorluk seviyesini seçiyoruz. Zaman yönetimi oyunlarında ustayım diyorsanız zoru, benim gibi bu tür oyunları fazla sık oynamayan biriyseniz normalde başlamanızı öneririm. Kolay gerçekten çok kolay olduğundan hiç seçmeyin derim. Zorluk düzeyini de ayarladıktan sonra ilk iş günümüze başlıyoruz. Müşterilere sıra sıra menülerini hazırlıyoruz. Daha ilk günden müşteriler akın etmeye başlıyor. Neyse ki sadece burger hazırladığımızdan ilk günde hedefimize ulaşıyoruz. Tabii ki ilerleyen bölümlerde menüler ve müşteriler artıyor ve çok hızlı olmamız gerekiyor. Müşterileri çok bekletirsek sinirlenip kaçıyorlar, menülerini hızlı ve istedikleri gibi teslim edersek te bahşişimizi alıyoruz. Bu tür detaylar oyuna renk katmış ve oldukça beğendim.

75 bölüme ek olarak 12 bonus bölüm sunan ve şehrin dört bir yanında 25 kafeye uğradığımız Stand O’Food 3 oyununun eksi yönlerinden bahsetmek gerekirse; Boyutu fazla olduğundan indirip yüklemesi uzun sürüyor ve belli bir bölüme kadar ücretsiz oynamamıza izin veriliyor. Bunlar dışında eğlendirici bir oyun ve denemenizi öneririm.

Erkan Calp

Stand O'Food 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

Stand O'Food 3, restoranlar zinciri sahibi Ronnie'ye yardımcı olduğunuz zaman yönetimi türünde bir iPhone oyunu.

Stand O'Food 3, iPhone’unuzda oynayabileceğiniz burger hazırlama oyunları arasında. Uzun soluklu zaman yönetimi oyunlarını oynamaktan keyif alıyorsanız G5 Entertainment’ın imzasını taşıyan bu popüler iOS oyununa kesinlikle göz atmalısınız.

Seri haline gelmiş bir oyun olan Stand O’Food, bolca boş vaktiniz varsa iPhone’unuzda sıkılmadan oynayabileceğiniz en güzel zaman yönetimi oyunu diyebilirim. Karakter animasyonları, eğlenceli müzikleri, gerçeğe yakın hazırlanmış mekanlar, müşteri tepkileri kısacası oynarken gözünüze takılacak her ayrıntı oldukça başarılı.

Mobilde ilk kez zaman yönetimi oyunu oynayanlar için basit mod, bu tür oyunları ara sıra oynayanlar için normal mod, zaman yönetimi konusunda profesyonel olanlar içinse zor modda oynama seçeneği sunan Stand O’Food 3 oyununda restoranlar zinciri sahibi şef Ronnie’ye yeni açmış olduğu restoranında da başarılı olması için yardımcı oluyoruz. Yorulmak nedir bilmeyen sevimli bir sefi kontrol ettiğimiz oyunun ilk bölümünde günümüz burger hazırlamakla geçiyor. Bu yüzden oyunu ilk oynadığınızda sıkıcı olduğunu düşünebilir ancak değil. Oyunda para kazandıkça yeni malzemeler satın alarak menülerimizi zenginleştiriyor ve restoranımıza içecek makineleri alabiliyoruz. Oyunda menü hazırlama ise oldukça basit. Menüyü oluşturan malzemelere sırayla dokunarak menüyü hazır ediyor ve müşteriye sunuyoruz.

Büyük koşuşturmaca içerisinde olduğumuz oyunda her bölümde kazanacağımız miktar değişiyor. Müşterilere siparişlerini daha hızlı ileterek bahşiş kazanabiliyor ve kazancımızı artırabiliyoruz. Siparişini beklettiğimiz her müşteri de bize zarar olarak geri dönüyor.

Stand O’Food 3, ilk üç bölümü ücretsiz oynatması, yüksek boyutlu olması dışında mükemmel bir zaman yönetimi oyunu olmuş.

Erkan Calp

Stand O'Food 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
113 MB DOSYA BOYUTU

Stand O'Food 3, Windows Phone Mağazası'nda en popüler zaman yönetimi oyunları arasında.

Stand O'Food 3, G5 Entertainment imzası taşıyan popüler bir zaman yönetimi oyunu ve Windows Phone’da da ücretsiz olarak indirilebiliyor. Ara sahneleri, animasyonları ve gerçeğe yakın oynanışı ile dikkat çeken yapımda Tinseltown’da yeni bir restoran açmış şef Ronnie’ye işlerin yolunda gitmesi için yardım ediyoruz. Ronnie ile birbirinden leziz menüler hazırladığımız oyunda para kazanarak restoranımızı büyütmeye çalışıyoruz.

Seri haline gelmiş popüler yapımlar arasında yer alan Stand O’Food’un üçüncü oyununda restoranlar zinciri sahibi bir şefi kontrol ediyoruz. İsmimizi yazıp zorluk seviyesini seçtikten sonra ilk iş günümüze başlıyoruz. İlk gün sadece burger hazırlamakla geçiyor ve fazla kazanç elde etmeden günü kapatıyoruz. Sonraki günlerde restoranımıza ilginç bir şekidle daha fazla müşteri geliyor, kazandıkça kazanıyor ve mutfağımıza yeni malzemeler ve de içecek makineleri alarak müşterilere daha fazla çeşit sunmaya başlıyoruz. Tabii ki restoranımızın dolup taşması çalışmamız ile doğru orantılı. Gün sonunda fazladan kazanç sağlamak için testoranımıza akın eden müşterileri en iyi şekilde karşılamamız şart. Menülerini vaktinde yetiştiremediğimiz her müşteri sinirlenip restoranı terk ettiğinden bizi zarara sokuyor ve müşteri sayımız azalıyor. Bu noktada oyunun oldukça gerçekçi hazırlandığını ve bu ufak detaylar sayesinde oyunu uzun süre oynadığımı söyleyebilirim.

Detaylı hazırlandığı ilk bakışta belli olan görsellerle karşımıza gelen Stand O’Food 3 oyununda restoranımıza aldığımız her makineyi yükseltebiliyoruz. İçecek makinelerini yenileyerek kapasitelerini artırabiliyoruz. Dolayısıyla daha fazla kazanç sağlıyoruz. Bu yükseltmeleri gün sonundaki kazançlarımızdan karşılayabiliyoruz.

Stand O’Food 3 oyununun eksik yanlarını söylemeden olmaz. Türkçe dil seçeneği yer almıyor ve gerek ara sahnelerde gerekse de oynanış esnasında yabancı dil sorununuz olmasa dahi oyundan maksimum düzeyde zevk alamıyorsunuz. Bunun yanında sadece ilk birkaç bölümü ücretsiz oynayabiliyoruz. Sonrasında gerçek para ile bölüm açmamız isteniyor. Bu iki nokta dışında oyunun bir eksiği yok.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ghost in the Shell: Stand Alone Complex - First Assault Online

    Ghost in the Shell: Stand Alone Complex - First Assault Online ücretsiz olarka oynayabileceğiniz bir online FPS oyunudur
  • Finger Slayer

    Finger Slayer, harika zamanlamalar yaparak ilerleyebileceğiniz bir refleks - beceri oyunu.
  • aa

    aa, harika zamanlama, refleks, sinir sistemi gerektiren bölümler içeren eğlence dozu yüksek bir beceri oyunu.
  • Wonky Ship

    Wonky Ship, uzay geminizle heyecanlı bir maceraya atıldığınız bir beceri oyunu
  • FLY OR DIE

    FLY OR DIE, küçük kuş Piou'nun uçmasına yardımcı olduğunuz bir beceri oyunu.
  • Crossy Road

    Crossy Road, Windows 8.1 üzeri tablet ve bilgisayarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz ufak boyutlu, eğlenceli bir beceri oyunu.
  • Benji Bananas Adventures

    Benji Bananas Adventures, Windows Mağazası'ndaki en popüler beceri oyunları arasında ve fiyatıyla da dikkat çeken ender yapımlardan.
  • 100 Turns

    100 Turns, yaklaştıkça görünür olan üç boyutlu platformda koşmaya çalıştığınız aksiyon oyunu.