Star Link Flow

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME

Star Link Flow, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak dikkat çekiyor.

Star Link Flow, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oldukça eğlenceli bir kurguya sahip olan oyunda zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Zaman öldürmek için oynayabileceğiniz harika bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkan Star Link Flow, renkli görselleri ve etkileyici kurgusuyla dikkat çekiyor. Oyunda aynı renkli yıldızları ve noktaları birleştirmeye çalışıyor ve yüksek skorlara ulaşıyorsunuz. Son derece basit bir oynanışa sahip olan oyunda eğlenceli vakit geçirebiliyorsunuz. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda çok eğleniyor ve can sıkıntınızı da giderebiliyorsunuz. Dikkatli olmanız gereken oyunda yüzlerce farklı zorlukta bölümler karşılaşıyor ve kendinizi test ediyorsunuz. Sonsuz oyun moduna sahip olan oyunda arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz.

Oldukça sevimli grafiklere ve ilgi çekici ses efektlerine de sahip olan oyunda işiniz bir hayli zor. 900 farklı bölüme sahip olan oyunda tek yapmanız gereken çizgiler çizerek noktaları birleştirmek. Dikkatli olmanız ve çizgileri birbirinin üzerinden geçirmemeniz gerekiyor. Star Link Flow oyununu sakın kaçırmayın.

Star Link Flow oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Star Link Flow

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
151 MB DOSYA BOYUTU

Star Link Flow, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak dikkat çekiyor.

Star Link Flow, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir bulmaca oyunudur. Renkli noktaları birleştirmeye çalıştığınız oyunda çok eğleniyor ve zevkli zamanlar geçiriyorsunuz.

Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz eğlenceli bir bulmaca ve beceri oyunu tarzıyla karşımıza çıkan Star Link Flow, etkileyici atmosferiyle dikkat çekiyor. Oyunda renkli noktaları birleştirmeye çalışıyor ve aynı zamanda da yüksek puanlara ulaşıyorsunuz. Son derece eğlenceli olan oyunda arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyor ve farklı zorluktaki bölümleri geçebiliyorsunuz. Basit bir oynanışa ve zevkli kurguya sahip olan oyunda işiniz bir hayli zor. Zaman öldürmek için tercih edebileceğiniz Star Link Flow'u sakın kaçırmayın.

Grafikler ve sesler bakımından da etkileyiciliğini koruyan Star Link Flow, toplu taşıma araçlarında yolculuk ederken oynayabileceğiniz basit ve etkili bir oyundur. Oyunda çizgiler çiziyor ve birbirine değdirmemeye çalışıyorsunuz. Star Link Flow oyununu mutlaka denemelisiniz.

Star Link Flow oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Star Link : HEXA

    Star Link : HEXA, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Flow Free

    Android için geliştirilen Flow Free oyunu tam puzzle hayranları için. Flow Free oyunu içinde tam 600 adet bulmaca yer alıyor.
  • Flow Free: Hexes

    Flow Free: Hexes, renkli noktaları bağlamaya çalıştığınız bulmaca oyunu.
  • Puppy Flow Mania

    Puppy Flow Mania, bulmaca oyunlarından hoşlananların seveceği türden bir yapım.
  • Flow Free: Bridges

    Cihazınıza yükleyip oynamaya başladığınız andan itibaren bağımlısı olacağınız bir oyun; Flow Free: Bridges.
  • Color Flow 3D

    Yanlış pimi çekersen patlarsın.
  • Dr. Link

    Dr. Link, Android cihazlarınız üzerinde arkadaşlarınızla yarışabileğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Number Link

    Number Link, farklı renkte rakamları birbiriyle bağlamanız gereken zorlu bir Android bulmaca oyunu.