Star Wars: Assault Team

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,496 TOPLAM İNDİRME
39.1 MB DOSYA BOYUTU

Star Wars hayranları için eğlenceli bir kart oyunu olarak karşımıza çıkan Star Wars: Assault Team'de tüm seçkin ve yan karakterleri bulabilirsiniz.

Star Wars: Assault Team, Windows 8 bilgisayarlar için geliştirilmiş ücretsiz bir kart oyunudur. Siz de Star Wars evreninin etkileyici atmosferine farklı bir açıdan tanık olmak istiyorsanız bu oyunu mutlaka denemelisiniz. Bu oyunda elimize ışın kılıcı alıp düşman askerleriyle amansız bir mücadeleye girmiyoruz. Eğer aradığınız aksiyonsa, başka bir oyuna yönelmelisiniz.

Bu oyunda elimizde bir dizi kart mevcut ve rakiplerimizi bu kartlar ile yenmeye çalışıyoruz. Star Wars evreninde yer alan tüm karakterler oyuna aynı şekilde yansıtılmış. Luke Skywalker'dan Boba Fett'e, Han Solo'dan Tusken Raiders gibi yan karakterlere kadar geniş bir kart skalasına sahip olan oyunda gelişmiş grafiklere yer verilmiş. Kart oyunu olması sebebiyle grafiklerin boşverilmemiş olması iyi bir özellik.

Oyunda savaştıkça elinizdeki karakterlerin güçleri artıyor ve rakiplere karşı üstünlük elde ediyoruz. Elbette bu özellikleri zamanında kullanmak gerekiyor. Elinizdeki desteleri dilediğiniz gibi düzenleyebiliyor ve en seçkin karakterleri dahil edebiliyorsunuz.

Vakit geçirmek için ideal bir oyun olan Star Wars: Assault Team, özellikle strateji meraklılarına hitap ediyor. Başta belirttiğim gibi aksiyon bazlı bir oyun arıyorsanız, bu oyun size göre değil.

Emircan Erdoğan

Star Wars: Assault Team

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
457 TOPLAM İNDİRME

Star Wars: Assault Team eğlenceli bir taktiksel savaş oyunudur

Star Wars: Assault Team oyun severlere Star Wars evreninde geçen eşsiz bir macera sunan ve Android işletim sistemine sahip telefon ve tabletlerde ücretsiz olarak oynanabilen bir taktiksel savaş oyunudur.

Bir LucasArts eseri olan Star Wars: Assault Team oyununda favori Star Wars kahramanlarımızı seçerek stratejik bir şekilde rakiplerimizle karşılaşıyoruz ve efsanevi savaşlara imza atıyoruz. Oyunda Star Wars filmlerinden alışık olduğumuz birçok farklı mekanı ziyaret etmekteyiz. Yeri geldiğinde düşman filolarının içerisine sızarken yeri geldiğinde düşman gemilerinden kaçıyoruz, Wookie direnişini bularak Mos Espa sokaklarında pusulara karşı hayatta kalmaya çalışıyoruz.

Star Wars: Assault Team bize Luke Skywalker, Han Solo, Boba Fett gibi ünlü Star Wars kahramanlarını kontrol etme imkanı sunuyor. Her kahraman kendine has yeteneklere, istatistiklere ve saldırı şekillerine sahip. Bu nedenle takımımızı kurarken bu yeteneklere dikkat etmeli ve stratejik bir şekilde plan yapmalıyız.

Star Wars: Assault Team'de sıra tabanlı olarak geçen savaşların en önemli noktası doğru stratejiyi belirlemek. Oyunda rakiplerimizi yendikçe yeni ödüller kazanabiliyor, yeni kahramanların kilidini açabiliyoruz. Toplayacağımız eşyalar ile kahramanlarımızın mevcut özelliklerini ve özel saldırı yeteneklerini geliştirebilmemiz mümkün.

Star Wars: Assault Team diğer oyuncularla PvP karşılaşmaları yapmamıza da imkan tanıyor. Bu karşılaşmalarda ekstra ödüller kazanabilmemize fırsat verilmekte.

Eğer Star Wars serisinin hayranıysanız bu oyun hoşunuza gidecektir.

Can Erdil Şentürk

Star Wars: Assault Team

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
54 TOPLAM İNDİRME

Star Wars: Assault Team ilginç bir taktiksel savaş oyunudur

Star Wars: Assault Team ünlü sinema yapımı Star Wars serisinde yer alan kahramanları yönetmemize imkan tanıyan ve taktiksel bir aksiyon sunan bir mobil kart oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone ve iPad'lerinizde ücretsiz olarak oynayabilşeceğiniz bir oyun olan Star Wars: Assault Team'de favori Star Wars kahramanlarımızı bir araya toplayarak kendi takımımızı oluşturuyoruz ve düşmanlarımızın karşısına çıkıyoruz. Star Wars: Assault Team bize Star Wars filmlerinden tanıdığımız mekanları ziyaret etme ve farklı görevlere katılma imkanı veriyor. Oyun boyunca kimi zaman düşman filolarına sızarak gizli görevler gerçekleştiriyor, kimi zaman Wookie direnişine katılıyor, kimi zaman da Mos Espa sokaklarında düşman saldırılarına karşı ayakta kalmaya çalışıyoruz. Oyun bu senaryolara benzer birçok farklı görev içermekte ve saatlerce süren bir eğlenceyi oyunculara sunmakta.

Star Wars: Assault Team bize Luke Skywalker, Han Solo, Boba Fett gibi farklı Star Wars kahramanlarının kartlarını toplama imkanı vermekte. Farklı yeteneklere sahip kahramanlarımızın kartlarını birleştirerek kendimize özel bir oyun stratejisi geliştirmeliyiz. Rakiplerimize göre ayarlayacağımız doğru stratejiler bizi galibiyete götürüyor ve maçları kazandıkça kahramanlarımızın yeteneklerini güçlendirebiliyoruz.

Star Wars: Assault Team hem tek kişilik hem de çok oyunculu olarak oynanabilmekte. Oyunun PvP modu oyuna farklı bir heyecan katmakta.

Can Erdil Şentürk

Star Wars: Assault Team

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
126 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Star Wars: Assault Team bize bolca eğelence sunan bir oyundur

Star Wars: Assault Team LucasArts'ın ünlü sinema yapımı Star Wars'ın heyecanını mobil cihazlarımıza taşıyan ve ücretsiz olarka oynayabileceğiniz bir mobil kart oyunudur.

Windows Phone işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerimizde oynayabileceğimiz taktiksel savaş sistemine dayanan bir kart oyunu olan Star Wars: Assault Team'de serideki filmlerde yer alan farklı kahramanları bir araya getirerek kendi kahraman takımımızı yaratıyoruz ve düşmanlarımızın karşısına çıkarak bize verilen görevleri tamamlamaya çalışıyoruz. Star Wars: Assault Team'de birçok farklı görev yer alıyor; kimi zaman düşmanın uzay gemilerinden kaçmaya çalışırken kimi zaman Wookie direnişine katılıyor kimi zaman da Mos Espa gibi filmden aşina olduğumuz mekanları ziyaret ederek saldırılara karşı hayatta kalmaya çalışıyoruz.

Star Wars: Assault Team hem tek kişilik görevler yapabilmemize hem de PvP mücadelelerinde diğer oyunculara karşı mücadele edebilmemize imkan tanıyor. Oyunun çok oyunculu modu oyuna farklı bir heyecan kazandırmakta. Filmden tanıyacağımız kahramanlar olan Luke Skywalker, Han Solo, Boba Fett gibi kahramanlara oyunda rastlayabilmekteyiz ve görevleri tammaladıkça kahramanlarımızın yeteneklerini geliştirebilmekteyiz.

Star Wars: Assault Team kaliteli grafikleriyle ve eğlenceli oynanışıyla oyun severlerin gözdesi olmaya aday bir oyun.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Star Wars: The Force Unleashed

    Hemen Star Wars: The Force Unleashed indirin ve Darth Vader'ın gizli bir öğrencisi olan Starkiller'ı kontrol ederek karanlık güçleri yaymaya çalışın.
  • LEGO Star Wars The Skywalker Saga

    Hemen LEGO Star Wars: The Skywalker Saga indirin ve 9 Star Wars oyununun LEGO versiyonu ile benzersiz bir oyun tecrübesi yaşayın.
  • Star Wars Jedi: Survivor

    2019 yılında çıkan Star Wars Jedi: Fallen Order’ın devamı niteliğinde olan Star Wars Jedi: Survivor, 4 yıl sonra oyun severlerin karşısında.
  • Star Wars Jedi: Fallen Order

    Star Wars Jedi: Fallen Order (PC İndir): Jedi olun!
  • STAR WARS: Squadrons

    STAR WARS: Squadrons Steam'de! Starfighter savaş alanında ustalaşın.
  • STAR WARS Dark Forces

    Sıkı bir Star Wars hayranı mısınız? Retro FPS’lerden hoşlanır mısınız? Hemen Star Wars Dark Forces indirin ve nostaljinin keyfini çıkarın.
  • Star Wars Episode I: Racer

    Star Wars oyunlarından biri. Star Wars Episode I: Racer süper bir yarış oyunudur.
  • STAR WARS: Dark Forces Remaster

    Eski oyunun ardından yenilenmiş bir şekilde karşımıza çıkan STAR WARS: Dark Forces Remaster, oyunculara keyifli bir FPS deneyimi yaşatıyor.