STAR WARS Battlefront II

x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,041 TOPLAM İNDİRME

STAR WARS Battlefront II bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir FPS oyunudur

STAR WARS Battlefront II içinde Yıldız Savaşları dünyasının farklı dönemlerini ve kahramanlarını bir araya getiren bir FPS oyunu.

Bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz, şu ana kadar geliştirilmiş en kapsamlı Star Wars oyunu olan STAR WARS Battlefront II'de bizi sürükleyici bir senaryo modu bekliyor. Hatırlanacağı üzere ilk Battlefront'ta sadece online oyun modu yer almış, herhangi bir senaryo moduna yer verilmemişti. Bu nedenle ilk Battlefront'u biraz yadırgamıştık, neyse ki serinin ikinci oyunu bize özlediğimiz macerayı sunacak. 

STAR WARS Battlefront II'nin hikaye modunda Iden Versio adlı kahramanımızı kontrol edeceğiz. Bir İmparatorluk askeri olan Iden Versio, oyunumuzda ihanete uğradıktan sonra intikam için savaşıyor. Bu savaş 30 yıllık bir süre içerisine yayılıyor, bu süre içinde Star Wars evreninin en büyük kahramanlarıyla da karşılaşabileceğiz.

STAR WARS Battlefront II'in multiplayer modunda ise 40 oyuncunun aynı anda çarpıştığı savaş alanlarına çıkacağız. X-Wing ve Tie Fighter gibi ikonik Star Wars savaş araçlarını da kullanabileceğiz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • STAR WARS Battlefront

    STAR WARS Battlefront çevrimiçi olarak oynanan bir FPS oyunudur
  • Star Wars: The Force Unleashed

    Hemen Star Wars: The Force Unleashed indirin ve Darth Vader'ın gizli bir öğrencisi olan Starkiller'ı kontrol ederek karanlık güçleri yaymaya çalışın.
  • LEGO Star Wars The Skywalker Saga

    Hemen LEGO Star Wars: The Skywalker Saga indirin ve 9 Star Wars oyununun LEGO versiyonu ile benzersiz bir oyun tecrübesi yaşayın.
  • Star Wars Jedi: Survivor

    2019 yılında çıkan Star Wars Jedi: Fallen Order’ın devamı niteliğinde olan Star Wars Jedi: Survivor, 4 yıl sonra oyun severlerin karşısında.
  • Star Wars Jedi: Fallen Order

    Star Wars Jedi: Fallen Order (PC İndir): Jedi olun!
  • STAR WARS: Squadrons

    STAR WARS: Squadrons Steam'de! Starfighter savaş alanında ustalaşın.
  • STAR WARS Dark Forces

    Sıkı bir Star Wars hayranı mısınız? Retro FPS’lerden hoşlanır mısınız? Hemen Star Wars Dark Forces indirin ve nostaljinin keyfini çıkarın.
  • Star Wars Episode I: Racer

    Star Wars oyunlarından biri. Star Wars Episode I: Racer süper bir yarış oyunudur.