Star Wars: Uprising

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
536 TOPLAM İNDİRME

Star Wars: Uprising mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz kaliteli bir rol yapma oyunudur

Star Wars: Uprising bize farklı bir Star Wars oyunu deneyimi yaşayan aksiyon RPG türünde bir mobil rol yapma oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir RPG olan Star Wars: İsyan'da alternatif bir Yıldız Savaşları senaryosuna tanık oluyoruz. Oyunumuzun hikayesi Yıldız Savaşları Bölüm VI: Jedi'nin Dönüşü ve Yıldız Savaşları: Güç Uyanıyor filmleri arasında geçmekte. Bu hikayede İmparatorluk lideri Palpatine'in ölmekte; fakat ölüm haberi galaksiden saklanmaktadır. İmparatorluk güçleri güç ve baskıyla galaksi halklarını kontrol altına almaya çalışırken biz bir grup kahramanı yöneterek İmparatorluğa meydan okuyoruz.

Star Wars: Uprising'de kendi kahramanımızı yarattıktan sonra takımımıza farklı kahramanlar da dahil edil ediyoruz ve herbirinin yeteneklerinden faydalanarak düşmanlarımızla savaşıyoruz ve görevleri tamamlayarak senaryo boyunca ilerliyoruz. Farklı mekanları ziyaret ettiğimiz oyunda gerçek zamanlı bir savaş sisteminin olması oyuna artı puan kazandırıyor. Bu sayede oyun sıra tabanlı rol yapma oyunlarıyla kıyaslandığında daha akıcı bir şekilde oynanabiliyor.

Star Wars: Uprising sahip olduğu co-op desteği sayesinde oyunu arkadaşlarınızla birlikte oynayabilmenize de imkan veriyor. Oyunun grafikleri genel olarak tatmin edici kalitede.

Can Erdil Şentürk

Star Wars: Uprising

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
83 TOPLAM İNDİRME

Star Wars: Uprising başarılı bir mobil rol yapma oyunudur

Star Wars: Uprising oyuncuları Star Wars evreninde geçen farklı bir maceraya davet eden ve aksiyon RPG dinamiklerini kullanan bir mobil rol yapma oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir Star Wars oyunu olan Star Wars: İsyan'da Yıldız Savaşları serisinin 6. filmi olan Jedi'ın Dönüşü ve Yıldız Savaşları: Güç Uyanıyor filmleri arasında geçen bir senaryo bizi bekliyor. Bu hikayede İmparator Palpatine'nin ölmesi üzerine gelişen olaylar konu alınıyor. İmparatorluk bu ölümü galaksi halklarından saklarken bu halkları silah ve baskı ile kontrol altında tutmaya çalışıyor. Biz de bu durum karşısında ayaklanan kahramanları yöneterek oyuna dahil oluyoruz.

Star Wars: Uprising gerçek zamanlı savaş sisteminin kullanıldığı bir rol yapma oyunu. Oyun bu yönüyle klasik rol yapma oyunlarından ayrılarak daha akıcı bir oynanış sunuyor. Oyunda kahramanımızı yarattıktan sonra farklı kahramanları takımımıza dahil edebiliyor ve ortak bir şekilde düşmanlarla savaşabiliyoruz. Oyun boyunca görevleri tamamladıkça hikaye zincirinde yeni bir halkanın kilidini açıyoruz. Kahramanlarımız bu süreçte seviye atlayarak gelişebiliyor ve yeni yetenekler kazanabiliyor.

Star Wars: Uprising'i arkadaşlarınızla birlikte oynayabilmeniz de mümkün. Co-op moduyla daha da eğlenceli hale gelen Star Wars: Uprising zengin bir içeriği beraberinde getiriyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Star Wars: Galaxy of Heroes

    Star Wars: Galaxy of Heroes mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir Star Wars oyunudur
  • Star Wars: Knights of the Old Republic

    Star Wars: Knights of the Old Republic klasik RPG oyununun Android versiyonudur
  • LEGO Star Wars: Microfighters

    LEGO Star Wars Microfighters, aksiyon dozu yüksek bir Star Wars oyunu.
  • Soul of Heroes : Empire Wars

    Soul of Heroes : Empire Wars, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz destansı rpg oyunu.
  • Star Wars Force Collection

    Star Wars Force Collection ile Star Wars filmlerinde geçen büyük olaylara tanık olabiliyoruz
  • Star Wars Rebels: Recon

    Star Wars Rebels: Recon, Star Wars evreninde geçen bir aksiyon oyunudur
  • Juggernaut Wars

    Juggernaut Wars mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Honkai Star Rail APK

    Anime çizimleriyle oyunculara fantastik tecrübeler vadeden Honkai: Star Rail APK ile galaksinin derinliklerine doğru macera dolu bir yolculuğa çıkabilirsiniz.