Starlit Archery Club

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
64 TOPLAM İNDİRME

Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Starlit Archery Club mobil oyunu, klasik bir oyun tarzını ok atma mekaniği ile renklendiren bir tür beceri oyunudur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen Starlit Archery Club mobil oyunu, usta bir okçu olarak strateji ve hassasiyeti ön plana çıkarmanız gereken renkli ve çekişmeli bir tür beceri oyunudur.

Starlit Archery Club mobil oyununda görünce hemen anımsayacağınız artık klasikleşen bir oyun tarzı göze çarpıyor. Oyun alanının büyük çoğunluğunu renkli kareler oluştururken sizin yapmanız gereken aynı renkte olanlara çarpıp bir arada duran kareleri koparıp düşürmek. Oyunun klasik oyundan farkı ise düşürmek için belli renklerde izlenen okları atmak. Birkaç değişik okçu karakter bulunurken karakterler tamamen görsel çeşitlilik kazandırmak amacıyla yerleştirilmiş. Zira karakterler arasında güç farkı bulunmuyor.

Starlit Archery Club mobil oyununda heyecanı artıran nokta ise oyunun çekişmeli tarafı. Oyunda liderlik tablolarıyla aldığınız skorları üstünlük kurmak adına değerlendireceksiniz. Böylelikle de skorları üretme konusunda daha hevesli olacaksınız. Temaları birbirinden farklı dünyaların kilidini açabilir ve oyundaki monotonluğu kırabilirsiniz. Zamanınızı güzelleştiren Starlit Archery Club mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

Starlit Archery Club

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
203 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen Starlit Archery Club mobil oyunu, ok atarak skorlarınızı yükseltebileceğiniz ve diğer oyuncularla yarışacağınız keyifli bir beceri oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Starlit Archery Club mobil oyunu, klasik bir oyun tarzının okçu temasıyla renklendirildiği ve stratejik becerinizi ön plana çıkaracağınız çekişmeli bir oyundur.

Starlit Archery Club mobil oyununda daha önce mutlaka görmüş olduğunuz bir oynanışa tanıklık edeceksiniz. Oyun platformunda üst bölümde farklı renklerle bir arada duran kareler göreceksiniz. Öncelikli amacınız aynı renkte duran karelere çarparak düşürmek. Bunu yaparken de alt bölümde duran okçu karakteriyle okları fırlatacaksınız. Okları ister dümdüz gösterilen istikamette gönderin isterseniz de duvarlara çarptırıp ulaşılması zor yerlere oklarınızı gönderin. Ancak kareleri düşürebilmeniz için karelerle aynı renkli okları söz konusu yere fırlatmalısınız.

Starlit Archery Club mobil oyununda işin içine rekabet de katılmasıyla tekdüzelik kırılmış ve oyuna heyecan gelmiş durumda. Liderlik tablolarında üst sıralara çıkmak için oklarınızı fırlatacak ve skorlarınızı geliştireceksiniz. Ayrıca farklı dünyaların kilidini de açmak için ilerlemelisiniz. Boş zamanlarınızı hoş zamanlara dönüştürebilecek Starlit Archery Club mobil oyunun AppStore’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Archery Master 3D

    Archery Master 3D, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir okçuluk oyunu.
  • ARCHERY 3D

    ARCHERY 3D, okçuluk oyunları oynamayı seviyorsanı keisnlikle denemeniz gereken 3 boyutlu ve ücretsiz bir okçuluk oyunudur.
  • Archery Tournament

    Archery Tournament atıcılık yeteneklerinizi test edebileceğiniz eğlenceli bir okçuluk oyunudur.
  • Archery Club

    Android için geliştirilmiş beceri oyunu
  • Archery Champ

    En iyi tek kişilik okçuluk oyunu
  • Archery Big Match

    Archery Big Match, Android telefonda internetsiz de oynayabileceğiniz okçuluk oyunu.
  • Archery King

    Archery King, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir çok oyunculu okçuluk oyunu.
  • Archery Go

    Harika deneyim sunan bir mobil spor oyunu