Startup Booster

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
559 TOPLAM İNDİRME
1.9 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınızın açılış hızından memnun değilseniz bu başlangıç hızlandırma programını ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Startup Booster programı bilgisayarınızın performansını arttırmak için kullanmanız gereken ücretsiz Windows programları arasında yer alıyor ve sisteminizin çeşitli bölümlerinde iyileştirmeler gerçekleştiriyor. Başlangıç listesi, kayıt defteri düzenleme, kayıt defteri temizleme ve BIOS olarak adlandırılan bu bölümler sayesinde gereksiz yüklerden kurtulabiliyor ve daha yüksek bir performans elde edebiliyorsunuz.

Başlangıç listesi düzenlemeleri sayesinde bilgisayarınızın açılışında direkt olarak başlayan uygulamaları görebiliyor ve buradan gereksiz olan uygulama ile servisleri hemen kaldırabiliyorsunuz.

Kayıt defteri düzenlemeleri sayesinde sisteme şifresiz otomatik giriş, geniş sistem önbelleği, kapanışta sanal bellek temizleme, boot dosyalarını optimize etme gibi olanaklara ulaşabiliyor ve böylece performans artışı sağlayabiliyorsunuz. Eğer tüm bu ayarlar sizin için karışık geliyorsa tavsiye edilen ayarlar bölümü sayesinde en uygun seçenekleri belirleyebiliyorsunuz.

Kayıt defteri temizleyicisi ise artık kayıtlardaki kullanılmayan bilgileri temizliyor ve böylece ağırlıkları engelleme imkanı sunuyor. Elbette BIOS kısmını da atlamamak lazım ancak burada yer alan BIOS'a dair işlemleri sadece profesyonel kullanıcılarımızın yapmasını öneriyoruz.

Programın kurulumunda sunulan teklifleri reddederek reklam uygulamalarının kurulmasını engellemeyi unutmayın.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Anvi Startup Booster

    Anvi Startup Booster bilgisayarınızın açılış hızını arttırmanıza yardımcı olacak yararlı bir uygulamadır.
  • Startup Sentinel

    Startup Sentinel, Windows sistem açılışında otomatik olarak çalışan yazılımları görüntülemenize ve düzenlemenize olanak sağlar.
  • T3 StartUp Manager

    T3 StartUp Manager, Windows başlangıcında çalışan programları ve uygulamaları yönetebileceğiniz ücretsiz bir sistem aracıdır.
  • Startup Cop

    Startup Cop ile Windows açılışınızı denetleyebir ve hızlandırabilirsiniz
  • Startup Delayer

    Startup Delayer, sistemin başlangıcından çalışan program ve uygulamarların düzenlenmesi sağlar.
  • SterJo Startup Patrol

    SterJo Startup Patrol ile Windows açılışını denetleyebilir ve hızlandırabilirsiniz
  • Cloud System Booster

    Cloud System Booster bulut teknolojisine dayanan ücretsiz bir sistem bakım ve optimizasyon aracıdır.
  • Simnet Startup Manager

    Simnet Startup Manager ile Windows başlangıcında otomatik olarak çalışan program ve uygulamaları etkisizleştirebilirsiniz.