Stellar Phoenix Recovery Suite

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
26,380 TOPLAM İNDİRME
4.7 MB DOSYA BOYUTU

Formatlama hataları, virüs kaynaklı sorunlar, yanlışlıkla silinen dosya/klasörler ve hatta sabotaj karşısında bile önemli dosyalarınızın büyük bir kısmını kurtarabiliyor

Stellar Phoenix Recovery Suite, formatlama hataları, virüs kaynaklı sorunlar, yanlışlıkla silinen dosya/klasörler ve hatta sabotaj karşısında bile önemli dosyalarınızın büyük bir kısmını kurtarabiliyor.Yazılım, FAT 16 / FAT 32 / NTFS / NTFS 5 dosya sistemleriyle uyumlu.rnrnAntivirüs yazılımları belki virüs, solucan ya da Truva atlarından korunmak için yeterli ola biliyor ama donanımsal sorunlar için önlemler almak gerekiyor. Stellar Phoenix Recovery Suite, formatlama hataları, virüs kaynaklı sorunlar, yanlışlıkla silinen dosya/klasörler ve hatta sabotaj karşısında bile önemli dosyalarınızın büyük bir kısmını kurtarabiliyor.Yazılım, FAT 16 / FAT 32 / NTFS / NTFS 5 dosya sistemleriyle uyumlu. Kurtarma işlemi için normal disk bölümü tablosu ya da mantıksal sürücüden birini seçerek Windows Gezgini'ni andıran arayüz üzerinden bulunan dosyaların önemlilerini işaretlemeniz yeterli. Filtreleme özellikleri yalnızca bazı formatlardaki, (örneğin *.doc ya da *.xls) dosyaların taranmasını sağlayarak size zaman kazandıracaktır. Fiziksel olarak zarar görmüş ya da TOC verileri hasarlı olan CD lerden de önemli dosyalar kurtarılabiliyor.

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stellar Phoenix Windows Data Recovery Professional

    Stellar Phoenix Windows Data Recovery silinmiş dosyalarınızı kurtarmanıza yardımcı olan bir programdır.
  • Stellar Phoenix Windows Data Recovery Home

    Stellar Phoenix Windows Data Recovery ile yanlışlıkla sildiğiniz dosyalar ve resimlerinizi kolayca geri getirebilirsiniz
  • Stellar Data Recovery for Android

    Android cihazlarda silinen, kaybolan tüm dosya türlerinin kurtarılması ve geri getirilmesini sağlayan dosya kurtarma programı: Stellar Data Recovery for Android.
  • 7-Data Recovery Suite

    7-Data Recovery Suite silinen veya kaybolan fotoğraf, dosya, bölüm ve çok daha fazlasını kurtarabileceğiniz yararlı bir yazılımdır.
  • Stellar Phoenix Photo Recovery

    Android cihazınızda kaybolan dosyalarınızı kurtarmak için kullanabileceğiniz bir program.
  • Stellar File Repair

    Stellar File Repair programı, bozuk veya hasarlı Microsoft Office dosyalarını, PDF belgelerini kurtarma ve onarmada en iyilerden biri.
  • Windows File Recovery

    Windows File Recovery İndir: Ücretsiz dosya kurtarma programı ile kaybolan verileri geri getirmek çok basit!
  • Boomerang Data Recovery

    Boomerang Data Recovery İndir Windows: Silinen, kaybolan dosyaları geri getirmek için veri kurtarma programı