Stick Run Mobile

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2,509 TOPLAM İNDİRME

Stick Run Mobile, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bağımlılık yapan bir koşma oyunudur.

Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bağımlılık yapan bir oyun olan Stick Run Mobile ile çöp adamınıza ölümcül engellerden kaçması için yardım etmeniz gerekiyor.

Sonu gelmeyen bir koşma oyunu olan Stick Run Mobile'de bir yandan çöp adamınıza yardım ederken bir yandan da yüksek puanlar toplamaya çalışmanız gerekiyor.

Yüksek puanlar toplayabilmek için karşınıza çıkan engellerden olabildiğince kaçmanız ve koşabildiğiniz kadar ileriye koşmalısınız.

Sezgisel kontrolleri, yeni oyun içi güçlendirmeler, başarımlar, gerçek zamanlı çoklu oyunculu oynanış ve daha birçok özelliğiyle Stick Run Mobile sizleri bekliyor.

Bu bağımlılık yapan oyunda arkadaşlarınızı alt etmenin keyfine varmak istiyorsanız, Stick Run Mobile'ı hemen akıllı telefonlarınız üzerine yükleyin ve arkadaşlarınızı da davet etmeyi unutmayın.

Not: Alternatif olarak ücretsiz bir Android oyunu olan Stick Run'ı da deneyebilirsiniz.

Can Çevrim

Stick Run Mobile

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,022 TOPLAM İNDİRME

Stick Run Mobile, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz sürükleyici bir çöp adam koşma oyunudur.

iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bağımlılık yapan bir oyun olan Stick Run Mobile, oldukça sürükleyici ve eğlenceli bir koşma oyunudur.

Oyunda amacımız çöp adamın karşısına çıkan ölümcül engellerden kaçmasına yardımcı olmak ve olabildiğince çok fazla puan toplamaya çalışmak.

Farklı yükseltme ve özelleştirme seçeneklerine sahip olan oyunda kendi karakterimiz için birçok özellik satın alabileceğimiz gibi karakterimizin şeklini baştan aşağı değiştirme şansına da sahibiz.

Ayrıca oyunun en eğlenceli yanlarından birisi de arkadaşlarımızla çevrimiçi olarak gerçek zamanlı olarak yarışabilecek olmamız. Bu sayede arkadaşlarınız arasında kimin daha iyi bir koşucu olduğunu görebilirsiniz ve bunu yaparken çok eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

Tüm bunların dışında oyun içerisinde yapmanız gereken görevler ve bu görevleri başarıyla yerine getirebilirseniz kazanabileceğiniz başarımlar da yer almaktadır.

Sonuç olarak oldukça sürükleyici, eğlenceli ve bağımlılık yapan bir oyun olan Stick Run Mobile, iOS cihazlarınız üzerinde mutlaka yer alması gereken oyunlardan bir tanesi.

Not: Alternatif olarak ücretsiz bir Android oyunu olan Stick Run oyununu da oynayabilirsiniz.

 

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stick Run

    Stick Run, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bağımlılık yapan bir çöp adam koşu oyunudur.
  • Stick Fight APK

    Stick Fight The Game PC'de popüler çöp adam dövüş oyunu ve şimdi mobilde! Stick Fight APK, popüler online dövüş oyunları arasında.
  • Anger of Stick 5 APK

    Anger of Stick 5 APK, şehri zombilerden kurtardığınız mobil için popüler çöp adam oyunu.
  • Stick Squad: Sniper Battlegrounds

    Stick Squad: Sniper Battlegrounds, Android üzerinden oynayabileceğiniz bir sniper, aksiyon oyunudur.
  • Street Stick Battle

    Street Stick Battle aksiyon dozu yüksek bir mobil oyun, üstelik tamamen ücretsiz.
  • Stick Squad

    Stick Squad, çöp adamlarla keskin nişancılık üzerine, rakiplerinden daha geniş bölüm çerçevesi ve hikaye anlatımıyla FPS deneyimini mobilde yaşamak isteyen oyuncular için tasarlanmış bir aksiyon oyunudur.
  • Stick Squad 3

    Stick Squad 3'te kiralık katil olarak görev yapıyoruz ve bize verilen görevleri başarıyla tamamlamaya çalışıyoruz.
  • Stick Fight: Shadow Warrior

    Düşmanlarınızı temizleyip kara kuşak olmalısınız.