Stick Squad 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
49 TOPLAM İNDİRME

Stick Squad 3'te kiralık katil olarak görev yapıyoruz ve bize verilen görevleri başarıyla tamamlamaya çalışıyoruz.

Stick Squad 3, shooter oyunları oynamaktan keyif alan Android tablet ve akıllı telefon sahiplerinin mutlaka denemesi gereken yapımlardan bir tanesi ve en önemlisi de tamamen ücretsiz olarak sunuluyor.

Kiralık katil olarak görev yaptığımız bu oyundaki temel amacımız bize verilen suikast görevlerini yakayı ele vermeden tamamlamak. Stick Squad 3'te karşımıza 20 yeni görev çıkıyor ve bu görevlerin her biri kendilerine özgü mini hedeflere sahip. Başka bir deyişle, görevleri yaparken karşımıza uğraşmamız gereken başka işler de çıkıyor ve bu sayede daha zengin bir oyun deneyimi yakalama şansı elde ediyoruz. 60 mini görev, yukarıda bahsini ettiğimiz 20 görev içerisine pay edilmiş.

Stick Squad 3'te sergilediğimiz performansa göre gelir elde ediyoruz. Kazandığımız bu parayı silahlarımızı güçlendirmek için kullanabilmekteyiz. Güçlü silahlara sahip olmamızın neticesinde görevleri başarıyla tamamlama oranımızı artırabiliyoruz.

Grafik olarak çöp adam konseptine sahip olan Stick Squad 3, aksiyon odaklı, sürükleyici bir shooter oyunu oynamak isteyenlerin kaçırmaması gereken bir seçenek.

Emircan Erdoğan

Stick Squad 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

Stick Squad 3'te verilen hedefleri etkisiz hale getirip, üstlendiğimiz görevleri başarıyla tamamlamaya çalışıyoruz.

Stick Squad 3, iPhone ve iPad cihazları üzerinde oynayabilecekleri, aksiyon odaklı bir oyun arayanların kaçırmaması gereken seçeneklerden bir tanesi. Ücretsiz olarak sahip olabileceğimiz bu oyundaki temel görevimiz verilen suikast görevlerini başarıyla tamamlamak.

Oyunda karşımıza 20 farklı görev çıkıyor ve bu görevler kolaydan komplikeye ilerleyecek bir şekilde sıralanmış. Her ne kadar 20 görevimiz olsa da bunların içerisinde mini görevler mevcut. 60 mini görevin bulunduğunu belirtmeden geçmeyelim. Açıkçası bu denli bir çeşitlilik, oyunun çok daha uzun süreler boyunca sıkılmadan oynanabilmesini sağlıyor.

Nişancılık ve suikast üzerine kurulu görevlere sahip olan bu oyunda sergilediğimiz performansa göre maddi kazanç elde ediyoruz. Daha sonra bu kazançla silahlarımızı güçlendiriyor ve cephaneliğimize yenilerini ekliyoruz. Nişan alıp ateş edebilmek için ekrana ufak dokunuşlar yapmamız yeterli oluyor.

Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen Stick Squad 3, suikast oyunları oynamaktan zevk alan oyuncuları bekliyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stick Squad: Sniper Battlegrounds

    Stick Squad: Sniper Battlegrounds, Android üzerinden oynayabileceğiniz bir sniper, aksiyon oyunudur.
  • Stick Squad

    Stick Squad, çöp adamlarla keskin nişancılık üzerine, rakiplerinden daha geniş bölüm çerçevesi ve hikaye anlatımıyla FPS deneyimini mobilde yaşamak isteyen oyuncular için tasarlanmış bir aksiyon oyunudur.
  • Stick Fight APK

    Stick Fight The Game PC'de popüler çöp adam dövüş oyunu ve şimdi mobilde! Stick Fight APK, popüler online dövüş oyunları arasında.
  • Anger of Stick 5 APK

    Anger of Stick 5 APK, şehri zombilerden kurtardığınız mobil için popüler çöp adam oyunu.
  • Street Stick Battle

    Street Stick Battle aksiyon dozu yüksek bir mobil oyun, üstelik tamamen ücretsiz.
  • Stick Run

    Stick Run, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bağımlılık yapan bir çöp adam koşu oyunudur.
  • Stick Run Mobile

    Stick Run Mobile, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bağımlılık yapan bir koşma oyunudur.
  • Split Squad

    Split Squad, Android telefon ve tabletler üzerinde tercih edilebilecek aksiyon oyunlarından bir tanesidir.