Stickman Legends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
121 TOPLAM İNDİRME
125 MB DOSYA BOYUTU

Stickman Legends APK offline ücretsiz oynanabilir çöp adam oyunu tarzında gölge savaşı oyunu. Aksiyon, RPG ve PvP bir arada!

Stickman Legends APK, hem online hem de offline (internetsiz) oynama seçeneği sunan aksiyon rpg oyunu. Çöp adam, ninja, şövalye, okçu, nişancıyı da içine alan destansı kahramanların yer aldığı, dövüşle shooting oyunlarının karışımı harika bir yapım.

Stickman Legends APK İndir

Hızlı tempolu vurdulu - kırdılı mobil oyunları seviyorsanız, çöp adam karakterleri öne çıkaran bu rol yapma oyununu oynamanızı isterim. İndirmesi de oynaması da ücretsiz!

100MB altı boyutta internetsiz de oynayabileceğiniz süper zevkli bir aksiyon oyunu Stickman Legends. Çöp adam oyunu deyip geçmeyin; aksiyonun hiç dinmediği sürükleyici, bağlayıcı bir oyun.

Canavarlar, zombiler ve son derece tehlikeli canlılarla dolu bir dünyanın içine giriyorsunuz. Krallığınızı korumak için verdiğiniz mücadelede tek başınızasınız. Offline modu seçerseniz 6 farklı zorlu düzeyde oynanabilir bölümler karşınıza çıkıyor. Online moda geçerseniz gerçek oyuncularla arenada kapışıyor veya teke tek mücadele ediyorsunuz.

Seçilebilir karakterlerin sayısı tatmin edici düzeyde. Savaşçı, nişancı, okçu ve koruyucu sınıfına giren karakterler için yükseltmeler (saldırı, zırh ve sağlık) mevcut.

Stickman Legends Android Oyun Özellikleri

  • Çöp adam dövüş oyununda destansı gölge savaşı
  • Farklı sınıfta çöp adam gölge savaşçıları
  • Harika öğeler ve güçlü beceriler
  • Küresel çöp adam efsaneleri sıralaması
  • Muhteşem tasarım, efekt ve grafikler
  • Dilediğiniz yerde dilediğiniz zaman oynayın.

Her gölge savaşında karanlık dünyayı fethetme yolculuğuna çıkan ve tehlikeli canavarlarla savaşmak zorunda olan bir kara şövalye yerine geçin. Fantastik dünyayı gölge savaşlarından kurtarmak için düşmanları alt edin, dövüş oyunlarında kötü boss’ları küçük düşürün.

Aralarından seçim yapabileceğiniz birçok gölge savaşçısı var. Aslan yürekli kılıç ustası, efsanevi gölge savaşçısı, kudretli zindan muhafızı, elit okçu avcı, güçlü büyücü, gölge avcısı ve daha nicesi. Hepsini dövüş sanatlarıyla eğitin ve Shadow of War’daki tüm canavarları parçalayın.

Muhteşem aksiyon rpg çöp adam dövüş oyununda gölge savaşçılarınız için birçok yükseltme var. En tehlikeli canavarlara karşı savaşmaları için onları geliştirin.

Stickman Legends’ın grafik ve ses efektlerine hayran kalacağınıza eminim. Kara şövalye olun, kara kılıcı alıp destansı gölge savaşında canavarları yok edin!

Stickman Legends offline bir oyundur, internet bağlantısı olmadan oynayabilirsiniz.

Erkan Calp

Stickman Legends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME
285.4 MB DOSYA BOYUTU

Çöp adam savaşçılar krallık için mücadele ediyor.

Stickman Legends, çöp adam savaşçılarla krallığı koruduğunuz mobil aksiyon rpg oyunu. iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olan oyunda sadece çöp adamlarla değil, ninja, şövalye, okçu, nişancı, koruyucu gibi farklı sınıflara ayrılmış savaşçı ruhlu karakterleri yönetiyorsunuz. Canavarlar, zombiler ve son derece tehlikeli canlılarla karşı karşıya geleceğiniz bir dünyaya girmeye hazır mısınız?

iPhone ve iPad cihazda oynanabilir çöp adam oyunları arasından grafikleri, sesleri, oynanışıyla ayrılan Stickman Legends, hem online hem de offline (internetsiz) oynama seçeneği sunmasıyla beğenimi kazandı. Çevrimiçi mod, bölüm odaklı ilerliyor ve 6 zorluk düzeyinde oynayabiliyorsunuz. Çevrimdışı mod, gerçek oyuncularla arenada savaşma ve 1’e 1 kapışma imkanı sunuyor. Karakter tarafında oldukça fazla seçenek var. Şövalye Shido, Koruyucu Bernald, Nişancı Ignite, Okçu Mistral karakterlerden sadece birkaçı. Savaştıkça saldırı güçleri, zırhları ve dayanıklılıkları artıyor. Yükseltme seçenekleri de mevcut.

Stickman Legends Özellikleri:

  • Destansı savaşlar
  • Harika tasarım, efekt ve grafikler
  • Yığınla farklı yükseltme
  • Sınırsız item
  • Global sınırlama

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spider Stickman APK

    Spider Stickman APK, çöp örümcek adam karakteriyle çöp adamlarla savaştığınız bir mobil dövüş oyunu. Spider Stickman Fighting APK ile sınırsız eğlence!
  • League of Stickman APK

    League of Stickman APK, çöp adam karakterlerin dövüşüp savaştığı aksiyon dolu bir mobil oyun. League of Stickman Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir!
  • Idle Stickman APK

    Idle Stickman APK Android oyunu idle clicker tıklama türünü sevenler için tavsiyemizdir. Çöp adamların durmadan savaştığı oyun ücretsiz ve internetsiz!
  • Stickman Rope Hero 2 APK

    Stickman Rope Hero 2 APK Android oyunda süper kahraman gibi hareket eden çöp adam karakteri kontrol ediyorsunuz.
  • Stickman Warriors APK

    Stickman Warriors APK, gerçekçi fizik ve zorlu oynanışa sahip beat'em'up türünde eğlenceli ve bağımlılık yapıcı Android oyunu.
  • Draw a Stickman EPIC APK

    Draw a Stickman EPIC APK, çöp adam çizimine dayalı bulmaca macera oyunu. Draw a Stickman EPIC Android çöp adam oyunu ücretsiz oynanabilir.
  • Draw a Stickman EPIC 2 APK

    Draw a Stickman EPIC 2 APK, çizerek bölümleri geçmeye çalıştığınız çöp adam oyunu.
  • Draw a Stickman Epic 3 APK

    Draw a Stickman Epic 3 APK Android, çizim yeteneğinizi ve yaratıcılığınızı kullanarak ilerlediğiniz çöp adam macera oyunu.