Sticky Notes - Handwriting

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME
0.3 MB DOSYA BOYUTU

Kolay kullanım özellikleri ile dikkat çeken bu uygulama ile iOS cihazınıza notlar alabilir ve bu notları düzenli bir şekilde saklayabilirsiniz.

Sticky Notes – Handwriting basit tasarımlı ve kolay kullanım özelliklerine saihp bir iOS not alma uygulamasıdır. Boyut olarak cihazınızın hafızasında pek yer kaplamayan bu uygulama ile önemli olayları not alabilir, alışverişe giderken alınacaklar listesi hazırlayabilir veya gün içerisinde yapmanız gerekenleri not alabilirsiniz.

Uygulama üç farklı renk seçeneği ile gemekte. Gereksinimlerinize göre mavi, kırmızı veya siyah kalem renklerinden birisini seçebilir ve yazı yazmaya başlayabilirsiniz. Uygulamanın en önemli özelliği ise son derece basit bir arayüze sahip olması. Zahmetsizce aldığınız notları kolayca depolayabilir ve gerektiği zaman düzenlemelerde bulunabilirsiniz.

Not alma özelliklerinin yanı sıra alarm ve hatırlatıcı kurma özelliği de kullanıcıların işlerini epey kolaylaştıracaktır. Artık aklınıza gelen parlak fikirleri not almak için kağıt kalem aramak zorunda değilsiniz. Sticky Notes ile iOS işletim sistemli cihazınıza dilediğiniz gibi not alabilir ve bunları düzenli bir şekilde saklayabilirsiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sticky Notes

    iPhone ve iPad için hazırlanan Sticky Notes sayesinde notlarınızı cihazlarınızda güvenle tutabilir ve organize edebilirsiniz.
  • Sticky

    Zengin kişiselleştirme özellikleriyle dikkat çeken Sticky ile önemli notlarınızı düzenli bir şekilde saklayabilirsiniz.
  • My Notes Safe Free

    Notes Safe ile telefonunuzdaki notları şifreleyebilirsiniz.
  • Super Notes

    Super Notes sunduğu kullanışlı özellikler ile kullanıcılara not alma, fotoğraf çekme ve diğer tip bilgi kayıt işlemlerini kolayca tamamlamalarını sağlıyor.
  • Sticky AI

    Sticky AI, Prisma'nın geliştiricileri tarafından hazırlanmış animasyonlu sticker (çıkartma) yapma uygulaması.
  • Sticky Password

    iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz Sticky Password uygulaması ile şifrelerinizi güvenle koruyabilir ve kullanabilirsiniz.
  • Super Sticky Bros

    Super Sticky Bros, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Sticky Block

    Becerilerinizi sınayabileceğiniz yepyeni bir mobil oyun