Stitcher Radio

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
53 TOPLAM İNDİRME

Stitcher Radio uygulaması ile favori radyo kanallarını ve şovlarını ücretsiz olarak takip edebilirsiniz.

Stitcher Radio, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde ücretsiz olarak kullanabileceğimiz bir radyo dinleme uygulaması olarak öne çıkıyor. Kapsamlı içeriğiyle dikkatimizi çeken Stitcher Radio'da her beğeniye ve zevke hitap edecek bir program ve şov mevcut.

Pek bu radyo uygulaması ile hangi kanalları takip edebiliyoruz? Stitcher Radio'da NPR, CNN, Fox, BBC, WSJ, Adam Corolla, Joe Rogan, Rachel Maddow, Rush Limbaugh, Fresh Air, Freakonomics, Radiolab gibi popüler kanalları ve şovları takip edebilme şansına sahip oluyoruz. Uygulamada tam tamına 25.000'den fazla şov mevcut.

Uygulamanın en hoşumuza giden özelliği tamamen kullanıcı odaklı çalışıyor olması oldu. Kullanımlarımız esnasında beğenilerimize hitap eden programlar arayüzün öne çıkan bölümlerinde yer aldı. Bu sayede hoşumuza gitmesi muhtemel içerikleri kaçırmamış olduk. Bu özelliği tamamlayan başka bir özellik ise kişisel oynatma listelerimizi oluşturabiliyor olmamız. Oynatma listelerimizi oluşturduktan sonra bunları arkadaşlarımıza paylaşabiliyor ve hatta cihazımıza indirerek çevrimdışı olarak da takip edebiliyoruz.

Genel olarak başarılı sonuçlara imza atan Stitcher Radio, Android cihazlarında kullanabileceği bir radyo uygulaması arayan herkesin değerlendirmesi gereken bir alternatif.

Emircan Erdoğan

Stitcher Radio

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME
35.8 MB DOSYA BOYUTU

Stitcher Radio sayesinde beğendiğiniz radyo kanallarını ve şovlarını ücretsiz olarak takip edebilirsiniz.

Stitcher Radio, hem iPhone hem de iPad cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğimiz bir radyo uygulaması olarak dikkatimizi çekiyor. Kapsamlı içeriğiyle öne çıkan bu uygulama sayesinde dünya çapındaki radyo kanallarını mobil cihazınız üzerinden takip edebilirsiniz.

Stitcher Radio sayesinde NPR, CNN, Fox, BBC, WSJ, Adam Corolla, Joe Rogan, Rachel Maddow, Rush Limbaugh, Fresh Air, Freakonomics, Radiolab ve diğer popüler radyo kanalları ve şovları keşfedebiliyoruz.

Uygulamanın en iyi yanlarından birisi kullanıcı odaklı çalışması. Bu özellik ile birlikte uygulamanın ana sayfası beğenilerimize göre şekilleniyor ve içerikler tamamen zevkimize göre belirleniyor. Hatta istersek kendi oynatma listelerimizi dahi hazırlayabiliyor ve bu listeleri arkadaşlarımızla paylaşabiliyoruz. Bu özelliklere ek olarak Stitcher Radio tercihlerimizden yola çıkarak bize kanal ve şov önerilerinde bulunuyor. Böylece yeni programlar keşfedebiliyoruz.

Uygulamanın en hoşumuza giden özelliği çevrimdışı çalma oldu. Bu özellikle birlikte favori şovlarımızı ve programlarımızı internet olmadan da takip edebiliyoruz. Cihazımıza indirilen içerikler ne zaman istersek ulaşılabilir oluyor.

Android cihazınızda favori radyo kanallarınızı ve şovlarınızı takip edebileceğiniz bir uygulama arıyorsanız Stitcher Radio beklentilerinizi karşılayacaktır.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fresca Radio

    Fresca Radio ile latin müziklerini mobil cihazlarınız üzerinde dinleyebilirsiniz.
  • myTuner Radio

    myTuner Radio, radyo istasyonlarını ülke ve tür bazında filtreleyebilen popüler bir radyo dinleme uygulaması.
  • Rock Radio

    Rock Radio, en iyi rock müzik kanallarını kesintisiz ve ücretsiz olarak dinleyebileceğiniz popüler bir radyo uygulamasıdır.
  • TuneIn Radio

    TuneIn Radio, elli binin üzerindeki radyo kanalı sayısıyla dünyanın en popüler Android radyo uygulamasıdır.
  • Live365 Radio

    Live365 Radio ile Android telefon veya tabletiniz üzerinde 7000'den fazla çevrimiçi radyo yayınını ücretsiz olarak dinleyin.
  • Radio Capital

    Radio Capital, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir radyo uygulamasıdır.
  • Rivet News Radio

    Rivet News Radio uygulaması ile Android cihazlarınızda ücretsiz olarak size özel haberleri dinleyebilirsiniz.
  • Architecture of Radio

    Architecture of Radio, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir sinyal takibi uygulamasıdır.