Stockfish Chess

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
286 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Stockfish Chess, tam olarak bir satranç oyunu olmamasına rağmen güçlü bir sisteme karşı satranç oynama şansı sunan satranç motoru uygulaması.

Stockfish Chess, direkt olarak bir satranç oyunu olmamasına rağmen, güçlü özellikler ve akıllı sistem barındıran bir satranç motoru. Popüler Stockfish satranç motoru olarak tanınan bu uygulama içerisinde Stockfish 4 motoru bulunuyor. Fakat bu uygulamayı kullanarak satranç oynamak için farklı bir uygulama kullanmanız gerekiyor. Çünkü uygulama içindeki satranç motorunun grafiksel arayüzü bulunmuyor.

Popüler ve çok kullanılan satranç motorlarından bir tanesini kullanmak istiyorsanız Stockfish Chess uygulamasını kullanabilirsiniz.

Kullanacağınız arayüze göre motorun özellikleri değişiklik gösteriyor olmasına rağmen güvenilir ve ücretsiz bir satranç motoru olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Uygulama içerisinden satranç motorunun zorluğunu ve ne kadar agresif oynayacağını seçebiliyorsunuz. Böylece karşınıza gelecek akıllı rakibinizin güç ayarları size bağlı oluyor. Kendinizi geliştirdikçe motorun zorluğunu da arttırarak sizi zorlamasını sağlayabilir, hatta ona karşı yenilebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Chess

    Chess, masaüstü PC için tasarlanan bir satranç motoruna sahip olan gelişmiş bir Android satranç oyunu.
  • Chess Age

    Chess Age (Satranç Devri), Android telefonda oynayabileceğiniz, farklı modlar sunan ücretsiz satranç oyunu.
  • Chess Free

    Chess Free, güzel tasarımı ve işlevsel yapısıyla öne çıkan ücretsiz bir mobil satranç oyunu.
  • Chess-presso

    Chess-presso, arkadaşlarınızla ya da diğer oyuncular ile online satranç oynayabildiğiniz ücretsiz bir Android satranç uygulaması.
  • Really Bad Chess

    Really Bad Chess Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen sıra dışı bir satranç oyunudur.
  • Chess - Analyze This

    Chess - Analyze This, adından da net olarak anlayacağınız üzere analizli satranç oyunları oynamanızı sağlayan ücretsiz bir Android oyunu.
  • Chess - Play & Learn

    Chess - Play & Learn, satranç oynamayı öğrenmek isteyenlerin ücretsiz olarak tercih edebileceği eğlenceli Android satranç oyunlarından bir tanesi.
  • Chess Universe

    Bir sonraki Dünya Satranç Şampiyonu sen olabilirsin.