Stop The Robots

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
77 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

Stop The Robots mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur

Stop The Robots gerçek zamanlı oynanışı taktiksel bir yapıyla birleştiren ve boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde değerlendirmenize yardımcı olan bir mobil kale savunma oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olan Stop The Robots'da çılgın bir bilim adamının dünyayı ele geçirmek için robotlar üretmeye başlamasıyla ortaya çıkan olaylar konu alınıyor. Çatlak bilim adamının ürettiği robotlar kontrolden çıkıyor ve kısa sürede birçok yeri istila ediyorlar. Geriye bir avuç özgür toprak kalıyor. Bu toprakları savunmak ise bize düşüyor. Oyun boyunca kendimize kurduğumuz barikatların arkasındaki kalemizi bize dalga dalga saldıran robotlara karşı korumamız gerekmekte.

Stop The Robots'ta 2 boyutlu bir görünüm mevcut. Oyunda kalemizi savunmak için paralı askerler kiralıyoruz. Bu kahramanlar ekranın sol tarafında bulunmakta. Sağ taraftan ise robotlar saldırmakta. Bize düşen görev saldıran robotların üzerine dokunarak askerlerimizin onlara ateş etmesini sağlamak. Robotları zamanında yok edemezsek kale duvarlarımıza hasar veriyorlar ve en son duvarları yok ederek kalemizi istila ediyorlar. Neyse ki duvarlarımızı robotlardan düşen parayla tamir edebiliyor, kahramanlarımızı geliştirerek daha güçlü hale getirebiliyoruz.

Stop The Robots kolay bir şkeilde oynanabiliyor ve güzel bir görünüm sunuyor.

Can Erdil Şentürk

Stop The Robots

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
79 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

Stop The Robots mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kale savunma oyunudur

Stop The Robots oynarken heyecan dolu anlar yaşamanıza ve adrenalin salgılamanıza yol açan bir mobil kale savunma oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Stop The Robots'da dünyayı kurtarmaya çalışmaktayız. Oyunda bütün olarlar bir bilim adamının dünyayı kontrolü altına almak için gizlice robotlar üretmesiyle ve bu robotları dünyaya salmasıyla başlıyor. Robotlar kısa sürede birçok şehri istila ediyorlar; geriye sınırlı sayıda işgal edilmemiş alan kalıyor. Biz de bu özgür toprakları korumak için taktiksel yeteneklerimizi kullanıyoruz.

Gerçek zamanlı bir savaş sistemine sahip olan Stop The Robots'da 2 boyutlu bir yapı mevcut. Oyunda kalemizi savunmak için paralı askerlerden faydalanıyoruz. Bu askerleri kale duvarlarımıza yerleştirdikten sonra robotlar dalga dalga kalemize saldırıyorlar. Bize düşen görev onların üzerlerine dokunarak hedef alıp ateş etmek ve robotları kale duvarlarımızı yıkmadan durdurmak. Robotları yok ettikçe para düşüyor ve bu parayı kahramanlarımızı geliştirmek ve duvarlarımızı savaş esnasında tamir etmek için kullanabiliyoruz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Save The Robots

    Android cihazınız için eğlenceli bir fizik tabanlı oyun arıyorsanız Save The Robots ile çok eğleneceksiniz.
  • War Robots APK

    War Robots APK Android oyununda dev robotlar savaşıyor! Online multiplayer robot savaşları oyunu ücretsiz oynanabilir.
  • Clash Of Robots

    Clash Of Robots, Android platformundaki en iyi robot dövüş oyunlarından biri.
  • Walking War Robots

    Walking War Robots bolca aksiyonm içeren bir mobil savaş oyunudur
  • Mech Legion: Age of Robots

    Mech Legion: Age of Robots, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir robot savaşları oyunu.
  • Tanks vs Robots

    Tanks vs Robots, Android işletim sistemi kullanan telefonlar üzerinde oynanabilen yüksek grafikli bir savaş oyunudur.
  • Transformers: Robots in Disguise

    Transformers: Robots In Disguise Android tablet ve akıllı telefonlarımızda oynayabileceğimiz bir Transformers oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Don't Stop! Eighth Note

    Don't Stop! Eighth Note, Android platformunda sesle oynanan tek aksiyon platform oyunu.