StopAd

ÜCRETSİZ
x
5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
762 TOPLAM İNDİRME
1.3 MB DOSYA BOYUTU

Reklamları hayatınızdan çıkarabileceğiniz bir yazılım

StopAd, bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz bir reklam engelleme yazılımı olarak karşımıza çıkıyor. Basit kullanımı ve güçlü özellikleriyle karşımıza çıkan StopAd, hiç bir reklamı gözünden kaçırmıyor.

İnternette gezinirken karşınıza çıkan reklamlardan kurtulmanız için yardımcı olan StopAd, vazgeçilmezlerinizi arasında yer alacak türden bir yazılımdır. Tarayıcı fark etmeksizin her türlü reklamdan kurtulabileceğiniz program ile daha hızlı bir internet deneyimi de yaşayabiliyorsunuz. Popup reklamlarından bannerlere kadar pek çok farklı türde reklamın önüne geçebileceğiniz StopAd, mutlaka bilgisayarlarınızda olması gereken bir yazılımdır. Tamamen ücretsiz olan uygulamada gizliliğinizi de koruyorsunuz. Veri kullanımınızı da belirli oranlarda azaltan StopAd, laptoplarınızın pil ömrünü de uzatabiliyor. 

StopAd programını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

StopAd

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
359 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

Telefonunuzda çıkan reklamları önlemek için mükemmel bir uygulama

StopAd, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz kullanışlı bir reklam engelleme uygulaması olarak dikkatimizi çekiyor. Hızlı bir internet deneyimi yaşamak isteyenlerin telefonlarında mutlaka olması gereken bir uygulama olan StopAd, tüm reklamları devredışı bırakıyor.

İnternette gezinirken karşınıza çıkan reklamlardan hoşlanmıyor musunuz? O zaman StopAd uygulaması ile bu derdinize bir son verebilirsiniz. Hızlı bir internet deneyimi yaşamak ve gereksiz veri kullanımını engellemek için hizmet eden StopAd, her türlü reklamı kolayca engelliyor. Tüm reklam servislerine destek veren uygulamada güçlü özellikler bulunuyor. Telefonlarınıza kolayca kurabileceğiniz uygulama ile telefonunuzun pil ömründe de belirgin bir artış yaşayabiliyorsunuz. Kullanışlı menüleri ve basit arayüzüyle StopAd, mutlaka telefonlarınızda olması gereken bir uygulamadır. İnternette gezinirken karşınıza çıkan reklamlardan kurtulmanız için yardımcı olan StopAd, vazgeçilmezlerinizi arasında yer alacak türden bir yazılımdır. Tarayıcı fark etmeksizin her türlü reklamdan kurtulabileceğiniz StopAd, mutlaka denemeniz gereken bir uygulamadır.

StopAd uygulamasını iPhone cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

StopAd

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
0/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Reklamlardan kurtulmanızı sağlayan bir uygulama

StopAd, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir reklam önleme uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Güçlü özellikleriyle dikkat çeken uygulamada her türlü reklamdan kurtuluyor ve daha hızlı bir internet deneyimi yaşayabiliyorsunuz.

Mobil telefonlarınızda kullanabileceğiniz bir reklam engelleme yazılımı olan StopAd, basit kullanımı ve güçlü özellikleriyle dikkat çekiyor. Hızlı bir internet deneyimi sunan uygulama ile gereksiz reklamlardan kaçınıyor ve aynı zamanda da telefonunuzun pil ömrünü uzatıyorsunuz. Oyunlardan uygulamalara kadar telefonda karşınıza çıkabilecek her türlü reklamın önüne geçen StopAd, mutlaka telefonlarınızda olması gereken bir uygulamadır. Aynı zamanda gereksiz yere veri kullanımını da azaltan uygulamada, telefonun pil ömründe de belirgin bir artış sağlayabiliyorsunuz. İnternette gezinirken karşınıza çıkan reklamlardan kurtulmanız için yardımcı olan StopAd, vazgeçilmezlerinizi arasında yer alacak türden bir yazılımdır. Tarayıcı fark etmeksizin her türlü reklamdan kurtulabileceğiniz program ile daha hızlı bir internet deneyimi de yaşayabiliyorsunuz. Popup reklamlarından bannerlere kadar pek çok farklı türde reklamın önüne geçebileceğiniz StopAd, mutlaka denemeniz gereken bir uygulamadır.

StopAd uygulamasını iPhone cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NoAds

    Eklenti desteği vermeye başlayan Opera tarayıcınız için çok tercih edilen reklam engelleme eklentisi. NoAds sayesinde reklam, script, iframe gibi kullanıcıyı yoran öğeler engellenerek internette daha hızlı bir geziş sağlanabiliyor.
  • AdBlock

    AdBlock, Microsoft Edge, Google Chrome, Opera ile uyumlu ücretsiz reklam engelleme eklentisi.
  • Facebook AdBlock

    Facebook AdBlock, Facebook reklamlarından bunalan kullanıcıları rahatlatacak bir reklam engelleme uzantısıdır.
  • Adblock Plus for Microsoft Edge

    Microsoft Edge için Adblock Plus, başarılı reklam engelleme eklentisi ve de ücretsiz.
  • Adguard Web Filter

    Adguard Web Filter, tüm tarayıcılar üzerinde kullanabileceğiniz güçlü bir reklam ve açılır pencere engelleme programıdır.
  • Avast AntiTrack

    Avast AntiTrack, Windows ve Mac bilgisayar, Android telefon kullanıcıları için izleme engelleyici programdır.
  • Brave Browser

    Brave Browser, reklam engelleme özellikli, Google Chrome'dan hızlı, güvenli web tarayıcısıdır.
  • SlimBoat

    SlimBoat, otomatik form doldurma ve reklam ve pop-up engelleme özellikleri ile hızlı, güvenli ve güçlü bir internet tarayıcısıdır.