Stormfall: Saga of Survival

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
213 TOPLAM İNDİRME
103 MB DOSYA BOYUTU

Gerçek bir hayatta kalma oyunu oynayacağız.

Stormfall: Saga of Survival ile gerçekçi bir dünyaya giriş yapmaya hazır olun!

Plarium Global LTD tarafından geliştirilen Stormfall: Saga of Survival mobil platformda macera oyunları arasında yer alıyor. Fantastik bir oynanışa sahip olacak olan yapım da hayatta kalmak için birbirinden farklı tehlikelerle karşı karşıya kalacağız. Modern teknolojinin yer almadığı yapımda ücretsiz olarak gerçekçi bir dünyaya giriş yapacak ve hayatımızı devam ettirmeye çalışacağız.

MMORPG oyunları arasında adından söz ettiren mobil aksiyon oyununda yırtıcı hayvanlar ile mücadele edecek, avlanacak, barınma ihtiyacımızı karşılamaya çalışacağız. Oyun içerisinde kalacak yer inşa edebilmek için çevredeki ağaçlardan ve taşlardan yararlanacak, beslenme ihityacımız için çevredeki hayvanları avlayacak ve bilinmeyen yerleri keşfedeceğiz.

Yabani hayvanları da evcilleştirecek ve onları dilediğimiz gibi yönlendirebileceğiz. 1 milyondan fazla oyuncu kitlesini elinde bulunduran Stormfall: Saga of Survival mobil platformda ücretsiz yayınlanması ile yüzleri de güldürüyor. Son güncellemesini 31 Ekim’de alan başarılı yapım 4.5 gibi de bir skor puanına sahip.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Stormfall: Saga of Survival

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
284.7 MB DOSYA BOYUTU

Gerçekçi bir hayatta kalma mücadelesi vereceğiz.

Oyuncuları gerçek bir hayatta kalma dünyasına götüren Stormfall: Saga of Survival mobil platform oyuncularına ücretsiz bir macera oyunu olarak sunuldu.

Plarium Global LTD tarafından geliştirilen ve yayınlanan yapım gerçekçi yapısı ile herkesin gönlünü fethediyor. Yırtıcı hayvanların yer aldığı oyunda doğa ile mücadele edecek ve çevreden gelebilecek tehliekelere karşı barınma ihtiyacımızı karşılamaya çalışacağız. MMORPG alanından oldukça başarılı bir süreç atlatan mobil macera oyunu 1 milyondan fazla oyuncu tarafından adeta bir tutkuyla oynanıyor.

İki farklı mobil platformda oyuncuların beğenisini kazanarak geniş kitlelere ulaşmayı başaran yapım oyunculara kişiselleştirebilir öğelerde sunacak. Oyuncular silahlarını yükselterek daha etkili bir hale getirebilecekler. Bilinmeyen yerleri de keşfedebileceğimiz yapım da avlanacak ve beslenme ihtiyacımızı da karşılayacağız. Oyuncular çevredeki ağaçlardan, hayvanlardan ve taşlardan yararlanarak hayatlarını devam ettirmeye çalışacaklar. Issız yerlerde avlanacak olan oyuncular çok sayıda farklı tehlike ile de burun buruna gelecekler.

Kısa sürede milyonları kazanan yapım 4.5 skor puanı ile de Google Play’de başarılı bir süreci geride bıraktı.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Age Of Stone: Survival

    Hayatta kalma mücadelesi vereceğiz.
  • Stormfall: Rise of Balur

    Stormfall: Rise of Balur, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde zevkle oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Craft Exploration Survival

    Craft Exploration Survival mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Darkness Survival

    Darkness Survival mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Pixel Survival

    Pixel Survival mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Survival Games

    Survival Games mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz Minecraft benzeri bir oyundur
  • Wrecked (Island Survival Sim)

    Wrecked (Island Survival Sim) mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir hayatta kalma oyunudur
  • Skyblock Island Craft Survival

    Skyblock Island Craft Survival mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur