Straw

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
130 TOPLAM İNDİRME

Straw uygulamasını kullanarak kararsız kaldığınız durumlarda arkadaşlarınızdan fikir alabilirsiniz.

Anket hazırlamak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Tamamen ücretsiz olarak sunulan Straw sayesinde nerede olursanız olun anket hazırlayabilir ve arkadaşlarınıza kararsız kaldığınız konularda sorular sorabilirsiniz.

Daha önce uygulamış olanlar bilir, anket yapmak hep hazırlama hem de analiz bölümlerinde çok vakit alır. Straw bu duruma çare olmak üzere tasarlanmış kapsamlı ve kolay kullanım özellikleriyle dikkat çeken bir uygulama olarak öne çıkıyor. Örneğin bir mağaza iki ayakkabı arasında kararsız kaldınız. Hemen Straw’ı açıp seçenekleri fotoğraf olarak arkadaşlarınıza yolluyorsunuz onlar da yorum yapıyorlar. Her şey bu kadar basit.

Uygulamada merak ettiğiniz konular için dilediğiniz kadar seçenek ekleyebiliyorsunuz. Seçenekleri ayarladıktan sonra ekranın alt kısmında yer alan sosyal medya platformlarından istediğinizi seçip işlemleri tamamlıyorsunuz. Seçenekler arasında Twitter, Facebook ve LinkedIn yer almakta. Sosyal medyayı tercih etmezseniz SMS ile gönderme şansına da sahipsiniz.

Uyuglamayı denerken herhangi bir problemle karşılaşmadığımızı da belirtmem gerekiyor. Anketi hazırlama ve gönderme bölümleri sorunsuzca işlevlerini yerine getiriyorlar. Kararsız kaldığınız durumlarda kullanabileceğiniz keyifli ve pratik bir uygulama arıyorsanız Straw tam da ihtiyacınız olan şey.

Emircan Erdoğan

Straw

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
56 TOPLAM İNDİRME

Straw uygulamasını kullanarak hızlı bir şekilde anketler hazırlayabilir ve arkadaşlarımızdan yorum toplayabiliriz.

Anket hazırlamak, doğru yöntemler kullanılmadığı zaman epey zahmetli bir haline dönüşebiliyor. Özellikle eski yöntemlerle, yani kağıt üzerine basılan anketler hem hazırlama hem de uygulama aşamasında gereksiz vakit ve emek kaybına yol açıyor. Straw isimli bu uygulama sayesinde artık anket oluşturmak ve uygulamak çok daha kolay.

Tamamen ücretsiz olarak indirilebilen Straw kullanıcılara hızlı bir şekilde anket hazırla şansı tanıyor. Uyuglamayı açtığımızda karşımıza sorumuzu ve seçenekleri ekleyebileceğimiz bir ekran çıkıyor. Bu ekranın alt kısmında ise soruyu göndermek istediğimiz sosyal platformları listeleyebileceğimiz bir bölüme yer verilmiş. Seçeneklerimiz arasında Facebook, Twitter ve LinkedIn bulunuyor. Sosyal medya üzerinden paylaşmak istemezseniz SMS olarak da paylaşabilirsiniz.

Straw’ın en beğendiğim noktası ise soruları fotoğraflar eşliğinde sorabiliyor oluşumuz. Diyelim ki kendimize yeni bir gömlek alıyoruz ve iki seçenek arasında kararsız kaldık. Hemen fotoğraflarını paylaşıp arkadaşlarımızdan yorum alabiliriz.

Sade ve şık arayüzde yer verilen fonksiyonlar ilk kullanımda bile herhangi bir soruna yol açmıyor. Eğer kararsız kaldığınız konularda yakın çevrenizden hızlı bir şekilde yardım almak istiyorsanız Straw mutlaka cihazınızda bulunmalı.

Emircan Erdoğan

Straw

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
79 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Facebook, Twitter, LinkedIn ve diğer hesaplarınıza aynı anda anket gönderip sonuçları tek bir arayüzde görmek istiyorsanız Straw oldukça pratik bir seçenek.

Windows Phone için çıkan oldukça pratik bir anket uygulaması olan Straw ile birkaç tıklamayla anket soruları ve cevapları yazmanız mümkün. Straw hesabınızla iliştirdiğiniz diğer sosyal medya hesapları sayesinde anketlerinizi tek bir adımda dilediğiniz tüm mecralara göndermeniz mümkün. Anket sonuçlarını kontrol etmek için yapmanız gereken tek şey mobil cihazınıza aktarılan verileri kontrol etmek. Farklı platformlardaki bilgileri toplayan Straw size topyekün sonuçları sıralayabiliyor.

Anket sorularınız ve cevap seçenekleriniz daha renkli olsun istiyorsanız her biri için ayrı bir resim dosyası yüklemeniz de mümkün. Böylece buzzfeed veya onedio gibi web sayfalarından alışık olduğunuz eğlenceli anketleri sizin de oluşturabilmeniz mümkün. Anketin sadece belli bir süre etkin kalmasını ve sonrasında cevap kabul etmemesini istiyorsanız bu sınırı yaratmanız mümkün. Örneğin, 1 saat için aktif olan bir ankete süre dolduğunda veri eklenemiyor.

Anketlerden aldığınız sonuçları sizin için grafikli bir anlatıma çeviren bu uygulama sadece basit soruları sormak için değil, daha karmaşık sorunları çözebilmek için de size gereken yardımı sunuyor. Tüm bu fonksiyonları kullanışlı ve kolay bir arayüz ile sunan Straw şimdilik sadece Windows Phone için çıkmış olsa da kısa süre içersinde diğer mobil platformlara gelmesi bekleniyor.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RTÜK İletişim Merkezi

    RTÜK İletişim Merkezi uygulaması izleyicilerin programlar hakkındaki şikayetlerini ulaştırabileceği ücretsiz bir iletişim platformu.
  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • IM+

    IM+, 2010 yılının en popüler çoklu iletişim protokollerini desteleyen, platform bağımsız, tüm iletişim servislerini desteleyen ücretsiz bir sohbet uygulamadır.
  • Hello APK

    Hello APK, Facebook kişilerinizle daha rahat iletişim sağlayabilmenize imkan tanıyan bir Android uygulaması. Kim arıyor, arama engelleme özellikleri de mevcut.
  • Talkray

    Talkray, anlık mesajlaşma ve iletişim uygulamalarından biri.
  • MessageMe

    MessageMe, WhatsApp benzeri ve oldukça kapsamlı bir mesajlaşma ve iletişim uygulaması.
  • Knock

    Knock kullanıcıların çok daha hızlı iletişim kurmasını sağlayan bir mobil uygulamadır
  • iMeet

    iMeet, konferans görüşmesini ve çeşitli paylaşımları anlık olarak sunabilen bir iletişim uygulaması.