Strike Wing: Raptor Rising

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
61 TOPLAM İNDİRME

Strike Wing: Raptor Rising bolca aksiyon sunan bir mobil oyundur

Strike Wing: Raptor Rising eğer uzayda geçen bir uçak savaşı oyunu oynamak isterseniz tavsiye edebileceğimiz bir mobil oyundur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiz bir bir uzay savaşı oyunu olan Strike Wing: Raptor Rising'de uzayın derinliklerine yolculuk ederek düşmanlarımızla heyecan dolu çarpışmalara giriyoruz. Strike Wing: Raptor Rising gelecekte geçen bir hikayeye sahip. Oyunda yıldızların hakimiyeti için devasa uzay gemileriyle ve düşman saldırı gemileriyle savaşmaktayız. Bu iş için ise farklı uzay gemilerini kullanabiliyoruz. Bu uzay gemileri kendilerine has yeteneklerle donatılmış. Kimi uzay gemileri hızlı ve çevik yapısıyla it dalaşında öne çıkarken kimileri ağır bombardıman yapabilme yetenekleriyle dev uzay gemileri karşısında avantaj sağlıyor.

Strike Wing: Raptor Rising'in grafikler oldukça tatmin edici seviyede. Akıcı bir şekilde çalışan oyunda kullanılan patlama, çarpışma efektleri ve diğer görsel efektler göze hoş görünüyor.

Rahat bir oynanış tecrübesi sunan Strike Wing: Raptor Rising'i dilerseniz hereket sensörü yardımıyla dilerseniz klasik kontrollerle oynayabilmektesiniz. Ayrıca dokunmatik kontrolleri tercihlerinize göre yapılandırabilmeniz de mümkün.

Can Erdil Şentürk

Strike Wing: Raptor Rising

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME

Strike Wing: Raptor Rising eğlenceli bir mobil oyundur

Strike Wing: Raptor Rising bize bolca aksiyona sahip bir oynanış sunan ve iOS işletim sistemine sahip iPhone ve iPad'leriniz üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir uçak savaşı oyunudur.

Gelecekte uzayda geçen bir hikayeye sahi olan Strike Wing: Raptor Rising'de galaksinin en iyisi olan uzay gemimize atlıyoruz ve yıldızların hakimiyeti için üzerimize akın akın saldıran düşmanlarımızla çarpışıyoruz.

Strike Wing: Raptor Rising oldukça kaliteli grafiklerle donatılmış bir oyundur. Uzay gemimiz ateş ederken ve düşmanlar yok olurken ortaya çıkan görsel efektler oldukça canlı ve göze hoş görünüyor. Oyun yüksek kalite grafiklere sahip olmasının yanında akıcı bir şekilde çalışabilmekte.

Strike Wing: Raptor Rising oynanış olarak kullanıcılara 2 farklı kontrol tipi sunuyor. Uzay geminizi dilerseniz ivme ölçer yardımıyla kontrol edebilirsiniz veya klasik dokunmatik kontrollerle kontrol edebilirsiniz. Ayrıca dokunmatik kontroller size ters geldiğinde X ve Y eksenlerini ters çevirebilmenize de imkan tanınıyor.

Strike Wing: Raptor Rising'de bize farklı uzay gemilerinden birini seçme imkanı veriliyor. Bu gemilerden bazıları ağır bombardıman yapabilirken bazılar daha çevik bir yapıya sahip ve size it dalaşlarında avantaj sağlıyor.

 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Shoggoth Rising

    Shoggoth Rising, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir nişan alma ve ateş etme oyunudur.
  • SkyWolf - Fully Armed Fighter

    SkyWolf - Fully Armed Fighter, efsane uçak savaşı oyunu Raptor: Call of the Shadows'a oldukça benziyor.
  • Slender Rising

    Slender Rising, bağımsız korku oyunlarının en ikonik çıkış noktalarından biri olan Slender Man'in mobil platforma uyarlanmış en başarılı oyunudur.
  • Monster Strike

    Monster Strike, çek - bırak oynanış stiline sahip canavarlı aksiyon savaş oyunu.
  • Photon Strike: Galaxy Force

    Photon Strike: Galaxy Force mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • G.I. Joe Strike

    G.I. Joe Strike mobil cihazlar için geliştirilmiş bir aksiyon oyunudur
  • Mighty Strike Team

    Mighty Strike Team keyifli bir mobil aksiyon oyunudur
  • Sky High Strike

    Sky High Strike klasik tarzda bir aksiyon oyunudur