Subtitle Auto Editor

ÜCRETSİZ
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1,850 TOPLAM İNDİRME
0.09 MB DOSYA BOYUTU

İşaretlediğiniz klasör içinde yer alan Srt,Sub ve txt uzantılı metin formatlı dosyalar içerisinde, belirlediğiniz şablona bağlı kalarak otomatik olarak bul ve değiştir işlemini gerçekleştiren at çalıştır bir programdır.

Subtitle Auto Editor, Srt,Sub ve txt uzantılı metin formatlı dosyalar içerisinde hatalı girilen yada kodlamadan dolayı bozulan karakterlerin verilen listeye göre taranarak düzeltilmesini sağlamaktadır.Dikkat etmeniz gereken nokta orjinal dosyanız üzerinde oynama yapmaktadır yani değişiklikleri yapmadan önce mutlaka orjinal dosyanızı yedeklemeyi unutmayınız.

Çalışma Şekli:

İlk önce hangi karakterlerin ya da kelimelerin değiştirileceğini ve bunların yerine nelerin konulacağını belirleyen listeyi sol bölümde oluşturmanız gerekmektedir. Bu aşamadan sonra karakterleri bozulmuş yada yanlış kodlanmış metin dosyasının bulunduğu klasörü sağ bölümden belirleyerek işlemi başlamalısınız. İşlem sonlanana kadar bekleyin ve yapılan düzenlemeler sonrasında oluşturulan dosyaları tek tek kontrol ederek sorun olup olmadığına bakmanız. Örnek vermemiz gerekirse, Türkçe karakterler çoğunlukla kaydederken bozulurlar yada hex formatına çevrilirler. Bu program sayesinde dosyayı hiç açmadan dosya içindeki hatalı karakterler yerine orjinal karakterlerini yerleştirmenize yardımcı olmaktadır.

* Hatalı karakterleri değiştirebilir.
* Yanlış girilmiş kelime yada cümleleri tarayıp yerine yenilerini ekleyebilir.
* Klasör içindeki Srt,Sub ve txt dosyalarını tarayıp işlemi gerçekleştirebilir.
* At çalıştır özelliği ile basit ve kullanımı kolay.

Tuna Aras

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Open Subtitle Editor

    Açık kaynak kodlu ve ücretsiz bir video altyazı hazırlama programı arıyorsanız Open Subtitle Editor'ü denemelisiniz.
  • Subtitle Dawn

    Subtitle Dawn, izlemek istediğiniz diziler ve filmler için otomatik olarak altyazı indirebileceğiniz ücretsiz bir altyazı indirme programdır.
  • Subtitle Monster

    Subtitle Monster, sabit diskiniz üzerinde yer alan filmler ve diziler için otomatik olarak uygun altyazıları indirebileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • Subtitle Synchronization

    Subtitle Synchronization, filmler için hazırlanmış olan altyazıların tümünü senkronize etmenize olanak sağlayan ücretsiz bir programdır.
  • Subtitle Workshop

    Ücretsiz Subtitle Workshop bütün altyazı formatlarını destekleyen ve bir altyazı düzenleme yazılımından isteyebileceğiniz tüm özelliklere sahip tam bir araç.
  • Subtitle And Video Renamer

    Elinizdeki video ve altyazıların dosya adlarını toplu olarak değiştirmek için bu özel ve ücretsiz programı indirebilirsiniz.
  • Subtitle Edit

    Filmlerin ve hazırladığınız görüntülerin üzerine dilediğiniz dilde altyazıyı ekleyerek gerçek zamanlı olarak önizlemesini yapabileceğiniz, VLC Player ile uyumlu olarak çalışan altyazı hazırlama ve düzenleme programıdır.
  • Subtitle Mechanic

    Sub, SRT ve TXT uzantılı dosyaları açmanıza ve diyalogları düzenlerken otomatik olarak senkron kaymalarını düzenleyebileceğiniz basit bir altyazı düzenleme programıdır.