Subtitle Mechanic

ÜCRETSİZ
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,334 TOPLAM İNDİRME
0.03 MB DOSYA BOYUTU

Sub, SRT ve TXT uzantılı dosyaları açmanıza ve diyalogları düzenlerken otomatik olarak senkron kaymalarını düzenleyebileceğiniz basit bir altyazı düzenleme programıdır.

Subtitle Mechanic, adında da anlayabileceğiniz gibi bir mekanik altyazı senkronizasyon dönüştürücü basit bir programdır. At çalıştır özelliğe sahip 35kb'lık bir dosyadan ibaret olan program, SUB, SRT ve TXT formatlı metinleri okayabilmekte. SUB veya SRT uzantılı altyazı için özel olarak hazırlanmış dosyalarda başlama ve bitiş zamanını tek seferde ayarlayabilmek, senkronizasyonu tututurmak için tek bir tuşla tüm diyalogların sürelerini ve hızlarını değiştirebilemenize olanak vermektedir. 

Program tek bir ekrandan oluşmakta ve yaptığınız değişikleri mevcut olan dosya üzerinde dedğilde yeni bir dosya adı altında kaydetmektedir. Bu sayede orjinal dosya korunmaktadır.

Load: Altyazı dosyasını yüklemeniz için size gezgin ekranını açar.
Reload: Orjinal altyazıya geri döndürür. Orjinal dosyayı tekrar yükler.
Time: Zaman çizelgesi şeklinde formatlama seçeneğidir.
Frame: Sahne şeklinde formatlama seçeneğidir.
Ara bölmede kalan 4 farklı ayarlanabilir tuş ise tüm diyalog sürelerinin otomatik olarak değiştirilmesini sağlamaktadır.

Tuna Aras

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Subtitle Dawn

    Subtitle Dawn, izlemek istediğiniz diziler ve filmler için otomatik olarak altyazı indirebileceğiniz ücretsiz bir altyazı indirme programdır.
  • Subtitle Monster

    Subtitle Monster, sabit diskiniz üzerinde yer alan filmler ve diziler için otomatik olarak uygun altyazıları indirebileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • Subtitle Synchronization

    Subtitle Synchronization, filmler için hazırlanmış olan altyazıların tümünü senkronize etmenize olanak sağlayan ücretsiz bir programdır.
  • Subtitle Workshop

    Ücretsiz Subtitle Workshop bütün altyazı formatlarını destekleyen ve bir altyazı düzenleme yazılımından isteyebileceğiniz tüm özelliklere sahip tam bir araç.
  • Open Subtitle Editor

    Açık kaynak kodlu ve ücretsiz bir video altyazı hazırlama programı arıyorsanız Open Subtitle Editor'ü denemelisiniz.
  • Registry Mechanic

    Registry Mechanic, geçersiz kayıt defteri girdilerini, geçersiz yazı tiplerini, geçersiz kısayolları ve geçersiz program isimlerini kaldırmanıza yardımcı olarak bilgisayarınızın performansını en üst düzeye çıkarır.
  • Subtitle Edit

    Filmlerin ve hazırladığınız görüntülerin üzerine dilediğiniz dilde altyazıyı ekleyerek gerçek zamanlı olarak önizlemesini yapabileceğiniz, VLC Player ile uyumlu olarak çalışan altyazı hazırlama ve düzenleme programıdır.
  • System Mechanic Professional

    System Mechanic Professional ile bilgisayarınızı her zaman ilk günkü gibi temiz ve yüksek performansta kullanmanız için gerekli araçlara ve bakıma sahip olacaksınız.