Subtitle Monster

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
572 TOPLAM İNDİRME
0.88 MB DOSYA BOYUTU

Subtitle Monster, sabit diskiniz üzerinde yer alan filmler ve diziler için otomatik olarak uygun altyazıları indirebileceğiniz ücretsiz bir programdır.

Subtitle Monster, bilgisayar kullanıcılarının sabit diskleri üzerinde yer alan film veya dizi arşivleri için otomatik olarak istedikleri dillerde altyazıları hızlı ve kolay bir şekilde indirmelerine olanak sağlayan ücretsiz bir programdır.

Program sayesinde bilgisayarınız üzerinde yer alan tüm filmler ve diziler için tek seferde istediğiniz dilde uygun altyazıları indirme şansına sahipsiniz.

Oldukça sade ve şık bir kullanıcı arayüzüne sahip olan program yardımıyla videolarınıza uygun altyazı dosyalarını indirmek oldukça zahmetsiz ve kolaydır. Tek yapmanız gereken şey film veya dizi arşivinizin sabit diskiniz üzerinde yer aldığı klasörü seçmek ve sonrasında ayarlar bölümü altından altyazıları hangi dilde indirmek istediğinizi belirleyerek otomatik indirme işlemini başlatmaktır.

Bundan böyle bilgisayarınız üzerine indirmiş olduğunuz filmler veya dizi bölümleri için web üzerinde gezinerek altyazı aramanıza gerek kalmayacak. Çünkü Subtitle Monster sizin yerinize ihtiyacınız olan altyazı dosyalarını otomatik olarak indirecek.

Altyazı indirmek için kullanabileceğiniz ücretsiz ve basit bir programa ihtiyaç duyuyorsanız Subtitle Monster'ı mutlaka denemenizi öneririm.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Subtitle Dawn

    Subtitle Dawn, izlemek istediğiniz diziler ve filmler için otomatik olarak altyazı indirebileceğiniz ücretsiz bir altyazı indirme programdır.
  • Subtitle Synchronization

    Subtitle Synchronization, filmler için hazırlanmış olan altyazıların tümünü senkronize etmenize olanak sağlayan ücretsiz bir programdır.
  • Subtitle Workshop

    Ücretsiz Subtitle Workshop bütün altyazı formatlarını destekleyen ve bir altyazı düzenleme yazılımından isteyebileceğiniz tüm özelliklere sahip tam bir araç.
  • Open Subtitle Editor

    Açık kaynak kodlu ve ücretsiz bir video altyazı hazırlama programı arıyorsanız Open Subtitle Editor'ü denemelisiniz.
  • Subtitle Edit

    Filmlerin ve hazırladığınız görüntülerin üzerine dilediğiniz dilde altyazıyı ekleyerek gerçek zamanlı olarak önizlemesini yapabileceğiniz, VLC Player ile uyumlu olarak çalışan altyazı hazırlama ve düzenleme programıdır.
  • Subtitle Mechanic

    Sub, SRT ve TXT uzantılı dosyaları açmanıza ve diyalogları düzenlerken otomatik olarak senkron kaymalarını düzenleyebileceğiniz basit bir altyazı düzenleme programıdır.
  • Subtitle And Video Renamer

    Elinizdeki video ve altyazıların dosya adlarını toplu olarak değiştirmek için bu özel ve ücretsiz programı indirebilirsiniz.
  • Subtitle Auto Editor

    İşaretlediğiniz klasör içinde yer alan Srt,Sub ve txt uzantılı metin formatlı dosyalar içerisinde, belirlediğiniz şablona bağlı kalarak otomatik olarak bul ve değiştir işlemini gerçekleştiren at çalıştır bir programdır.