Subtitles

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,732 TOPLAM İNDİRME
7.69 MB DOSYA BOYUTU

Film ve dizilerinizin altyazılarını anında bulmak ve hemen izlemek için bu altyazı bulma programını ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Subtitles programı, elinizdeki filmlere en kolay yoldan altyazılar bulabilmek için kullanabileceğiniz ücretsiz ve kullanımı kolay bir program. Tek tek sitelerde gezmek ve altyazı aramak yerine tek yapmanız gereken film dosyanızı programın arayüzüne sürükle bırak ile bırakmak. Direkt olarak altyazı aramalarına başlayan program, gerekli SRT dosyalarını da hemen bulup getiriyor.

Altyazılar video ile aynı dizine yükleniyor ve böylece bir de onları bir araya getirmekle uğraşmıyorsunuz. AVI, MKV, MP4 ve diğer popüler video formatlarını desteklemesi sayesinde hangi formatta film indirirseniz indirin sorun yaşamanız pek olası değil. Farenin sağ tık menüsüne de yerleşen program, böylece direkt olarak filmlere sağ tıklayarak arama yapmanıza da yardımcı oluyor fakat Windows 8 içerisinde bu özellik tam anlamıyla çalışmıyor.

Temel olarak hem videonun içeriğinden hem de adından arama yapabilen program böylece en doğru sonuçları anında getirmeyi amaçlıyor. Elbette İngilizce ve popüler diğer diller dışında Türkçe altyazı aramaları da program tarafından destekleniyor. Ücretsiz ve kolay kullanımlı olması nedeniyle sık sık film ve dizi izleyenlerin denemesi gerekenler arasında olduğuna inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • AHD Subtitles Maker Professional Edition

    AHD Subtitles Maker programını kullanarak videolardaki altyazılara dair tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.
  • Subtitles Translator

    Ekranı 2 parçaya bölerek altyazı çevirilerinde kolayık sağlayan ve biribiri ile senkronize çalışarak sorunsuz bir altyazı çevirisi sunabilen altyazı ekleme ve düzenleme programıdır.
  • Free Media Player

    Free Media Player, temel oynatıcılar üzerinde yer alan tüm kontrollere sahip olan sezgisel ve kullanıcı dostu bir medya oynatıcıdır.
  • VLC Media Player

    VLC Media Player açık kaynak kodlu olarak geliştirilen ve tamamen ücretsiz olarak dağıtılan gelişmiş bir medya oynatıcıdır.
  • Delphamp

    Winamp benzeri bir mp3 player...
  • 1337player

    Video oynatıcısı..
  • Hanso Player

    Hanso Player, hafif, ücretsiz ve başarılı bir ses oynatıcısıdır.
  • Imagen

    Imagen, ses, video ve resim dosyalarınızı oynatabileceğiniz basit ve kullanışlı bir medya oynatıcıdır.