Subway Scooters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
404 TOPLAM İNDİRME
27 MB DOSYA BOYUTU

Subway Scooters'ta engellere çarpmadan ilerlemeye çalışıyoruz.

Subway Scooters, Android işletim sistemi taşıyan tabletler ve akıllı telefonlar zerinde oynayabileceğimiz bir sonsuz koşu oyunu olarak öne çıkıyor.

Subway Surfers benzeri bir oyun olan Subway Scooters'ta caddelerde ilerleyip engellere çarpmadan en yüksek puanları almaya çalışıyoruz. Bunu gerçekleştirebilmek için parmağımızı ekranda sürükleyip kontrolümüzdeki scooterlı karakteri engel olmayan şeride çekmemiz gerekiyor. Diğer sonsuz koşu oyunlarında olduğu gibi bu oyunda da karakterimiz üç şeritli bir yolda ilerliyor.

Oyundaki tek amacımız elbette ki engellerden kaçarak en uzağa gitmek değil aynı zamanda rastgele serpiştirilmiş olan altınları da toplamak. Kazandığımız puanları yeni karakterler almak için kullanabilme şansımız var.

Bu tarz oyunların genelinde gördüğümüz bonuslar ve güçlendiciriler aynen bu oyunda da karşımıza çıkıyor. Bu öğeleri alarak bölüm sonunda kazanacağımız puanı artırabiliyoruz.

Genel olarak Subway Surfers'ın birkaç kademe aşağısında kalan Subway Scooters yine de farklı ve yeni bir oyun denemek isteyenlerin hoşuna gidecektir.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Subway Train Rush

    Subway Train Rush sonsuz koşu oyunlarının en başarısız örneklerinden bir tanesi.
  • Subway Surfers APK

    Subway Surfers APK sonsuz koşu oyunu. Hikayesi ile dikkat çeken ücretsiz android oyunudur.
  • Subway Runner

    Subway Runner mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kaçış oyunudur
  • Subway Simulator 3D

    Subway Simulator 3D, bir vatman olarak metro sürmenizi amaçlayan bir simülasyon oyunudur.
  • Boy - Subway Surf Run 3D

    Boy - Subway Surf Run 3D, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir koşu oyunudur.
  • Subway Minion Run

    İlerlemeye çalışacağız.
  • AG Subway Simulator Pro

    Metro süreceğiz.
  • Ocean Run 3D

    Sonsuz koşu oyunu ve özellikle Subway Surfers'i sevenleri benzer bir oyun bekliyor. Bu sefer denizin altında engelleri aşıp reflekslerinizi sınıyorsunuz.