Sup

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
145 TOPLAM İNDİRME

Sup uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan dostlarınıza anlık video yayınları gerçekleştirebilirsiniz.

Uyarı: Geliştirici firma kapandığı için uygulama mağazadan kaldırılmıştır. Alternatif uygulamalar bulabilmek için iletişim uygulamaları kategorimize tıklayarak göz atabilirsiniz.

Sup uygulaması, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz oldukça ilginç uygulamalar arasında yer alıyor ve arkadaşlarınıza "Sup" talepleri göndermekte kullanılıyor. Sup konusunu az sonra açıklayacağız ancak uygulamanın ücretsiz olmasının yanında kolay kullanılır yapısının da dikkatlerimizi çektiğini belirtmek gerek.

Uygulamayı kullanırken, karşı tarafta da yüklü olması durumunda talep gönderdiğinizde, o kişiden kamerasını açmasını talep etmiş oluyorsunuz ve bu talep Sup olarak adlandırılıyor. 10 saniye boyunca kamerasını açarak size yayın yapan kişinin o sırada neler yaptığını görebiliyorsunuz. Böylece egzotik yerleri ziyaret eden dostlarınızın o an nerelerde nasıl bir halde olduğunu kameranın gözünden görebiliyorsunuz.

Fakat uygulamanın oldukça dikkat çeken bir yanı daha var. Kamerasını açan kişinin ileri veya geri gitmesini, sağa veya sola dönmesini ekrana dokunarak talep edebiliyorsunuz. Böylece tam olarak istediğiniz görüntüleri almak da mümkün hale geliyor. Arkadaşınızın selfie çekmesini talep etmek için yerleştirilmiş bir buton da izleme ekranı üzerinde oluyor.

Tabii ki kullanım sırasında Wi-Fi ya da 3G bağlantınızın aktif ve sorunsuz bir şekilde çalışıyor olması gerekiyor. Lakin devamlı video transferinin 3G bağlantı kotasında sorunlar yaratabileceğini de unutmamalısınız. Son zamanlarda karşılaştığımız en enteresan uygulamalardan birisi olarak göz atmayı unutmayın.

Yiğit Ekim Demir

Sup

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
99 TOPLAM İNDİRME

Sup uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızdan arkadaşlarınızın kameralarını kontrol edebilirsiniz.

Uyarı: Geliştirici firma kapandığı için uygulama mağazadan kaldırılmıştır. Alternatif uygulamalar bulabilmek için iletişim uygulamaları kategorimize tıklayarak göz atabilirsiniz.

Sup uygulaması, iPhone ve iPad sahiplerinin mobil cihazlarında ücretsiz olarak kullanabilecekleri ilginç uygulamalar arasında yer alıyor ve dünyayı başkalarının gözünden görebilmeniz için kullanılabiliyor. Hem çok kolay kullanılabilen arayüzü hem de dostlarınızı en hızlı yoldan uygulama içerisinden ekleyebilmeniz sayesinde uygulamayı kullanmaya başlamak sadece bir kaç dakikanızı alacaktır.

Uygulama temel olarak diğer insanlara "Sup" göndermenize imkan veriyor ve Sup gönderdiğinizde karşıdaki kişinin mobil cihazının kamerasını açmasını talep etmiş oluyorsunuz. 10 saniye boyunca açık olan kamera anlık olarak gördüklerini size aktarıyor ve böylece dünyanın öteki ucunda olan dostlarınızın nereleri gördüğüne siz de şahit olabiliyorsunuz.

Ancak uygulamanın yetenekleri bununla bitmiyor. Zira kendi cep telefonunuzdan karşı tarafta olan bitenleri görürken ekranda parmağınızı hareket ettirerek karşıdaki kişiden telefonunu o yöne çevirmesini talep edebiliyorsunuz. Böylelikle tam da görmek istediğiniz detayları size göstermesini sağlayabilirsiniz. Selfie çekmesini talep etmek için ayrı bir buton da uygulama içerisinde unutulmamış.

Elbette uygulamayı kullanırken Wi-Fi ya da 3G bağlantısının aktif olması gerekiyor ancak video transferinin çok fazla gerçekleştirilmesinin 3G bağlantısının kotasını bitirebileceğini unutmamalısınız. Son zamanların ilginç uygulamalarından birisi olduğu için kesinlikle göz atmanız gerektiğine inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • SUP Multiplayer Racing

    SUP Multiplayer Racing, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlar üzerinde çalışabilen bir tür yarış oyunudur.
  • RTÜK İletişim Merkezi

    RTÜK İletişim Merkezi uygulaması izleyicilerin programlar hakkındaki şikayetlerini ulaştırabileceği ücretsiz bir iletişim platformu.
  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • IM+

    IM+, 2010 yılının en popüler çoklu iletişim protokollerini desteleyen, platform bağımsız, tüm iletişim servislerini desteleyen ücretsiz bir sohbet uygulamadır.
  • Hello APK

    Hello APK, Facebook kişilerinizle daha rahat iletişim sağlayabilmenize imkan tanıyan bir Android uygulaması. Kim arıyor, arama engelleme özellikleri de mevcut.
  • Talkray

    Talkray, anlık mesajlaşma ve iletişim uygulamalarından biri.
  • MessageMe

    MessageMe, WhatsApp benzeri ve oldukça kapsamlı bir mesajlaşma ve iletişim uygulaması.
  • Knock

    Knock kullanıcıların çok daha hızlı iletişim kurmasını sağlayan bir mobil uygulamadır