Super Atomic

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME

Super Atomic, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Super Atomic, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sabır ve reaksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Reflekslerinizi ölçebileceğiniz oyunda yüksek puanlara ulaşmaya çalışıyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak dikkatimizi çeken Super Atomic, farklı zorluktaki bölümleri ve eşsiz kurgusuyla ön plana çıkıyor. Sabır gerektiren oyunda engelleri aşarak yüksek puanlara ulaşmaya çalışıyorsunuz. Son derece basit bir oynanışa sahip olan oyunda tek yapmanız gereken ekrana tıklamak. Ekrana tıklayarak karakterinizi zıplatıyor ve engellerden kaçmaya çalışıyorsunuz. Bir çember etrafında sürekli tur attığınız oyunda dikkatli olmanız gerekiyor. Hızlı kararlar almanız gereken oyunda işiniz bir hayli zor. Giderek zorlaşan bölümler arasında kendinizi kaybediyorsunuz.

Super Atomic oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Super Atomic

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
22 MB DOSYA BOYUTU

Super Atomic, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Super Atomic, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Eşsiz bir kurguya sahip olan oyunda farklı zorluktaki bölümleri geçmeniz gerekiyor.

Zevkli bir kurguya sahip olan Super Atomic, boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir oyundur. Farklı zorluktaki bölümlere sahip olan oyunda sabır göstermeniz ve reflekslerinizi kullanmanız gerekiyor. Basit bir oynanışa sahip olan oyunda tek yapmanız gereken uygun zamanda ekrana dokunmak. Ekrana tıklayarak karakterinizi zıplatıyor ve engellerden kaçıyorsunuz. Bir çember etrafında sürekli olarak tur attığınız oyunda yüksek puanlara ulaşmanız da gerekiyor. Giderek zorlaşan oyunda hızlı kararlar almanız gerekiyor. Zorlayıcı kurgusuyla dikkatimizi çeken Super Atomic, mutlaka telefonlarınızda olması gereken bir oyun diyebilirim. Zevkli kurgusu ve bağımlılık yapıcı etkisiyle Super Atomic'i kaçırmayın.

Super Atomic oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Atomic Super Lander

    Atomic Super Lander, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Atomic Pinball Collection

    Atomic Pinball Collection mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir pinball oyunudur
  • Atomic Clock

    Atomic Clock, saati tam olarak bilmeniz gereken özel günlerde oldukça işinize yarayacak bir uygulama.
  • Help Me Jack: Atomic Adventure

    Help Me Jack: Atomic Adventure yüksek kaliteli bir mobil aksiyon oyunudur
  • Super Monster Mayhem

    Super Monster Mayhem, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Super QuickHook

    Super QuickHook heyecanlı ve sürükleyici bir beceri oyunudur
  • Underpants Super Hero

    Underpants Super Hero ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Super Miam-Miam Ultra

    Super Miam-Miam Ultra, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.