Super Bit Dash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
82 TOPLAM İNDİRME

Super Bit Dash retro tarzda bir ilerlemeli oyundur

Super Bit Dash klasik atari oyunlarının eğlencesini mobil cihazlarımıza taşıyan retro tarzda bir kaçış oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir mobil oyun olan Super Bit Dash kolay kontrolleriyle her oyun sever için rahat bir oynanış sunuyor. Oyunda kahramanımızı yöneterek ilerliyoruz ve altınları toplamaya çalışırken zıplayabiliyor ve ileri doğru atılarak tuğlaları kırabiliyoruz. Zıplamak için ekrana dokunmamız, ileri atılmak için ise parmağımızı ekranda sürüklememiz yeterli oluyor.

Super Bit Dash 8 bit tarzda 2 boyutlu grafiklere sahip olan bir oyun. Oyunun bu yapısı Super Bit Dash'a Nintendo oyunlarının havasını kazandırıyor. Oyun hafiften Mario'yu da andıran bir yapıya sahip. Altınları toplamak oldukça eğlenceli. Oyunun müzikleri de oyunun retro havasından etkilenmiş.

Super Bit Dash bize eğlenceli bir oynanışı kolay kontrollerle ve retro tarz ile sunabilen bir oyun. Eğer klasik atari oyunlarını Android cihazınızda oynamak ve boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde değerlendirmek isterseniz Super Bit Dash'ı tavsiye ederiz.

Can Erdil Şentürk

Super Bit Dash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
59 TOPLAM İNDİRME

Super Bit Dash ücretsiz olarak oynayabileceğiniz oldukça eğlenceli bir mobil oyundur

Super Bit Dash eğer zamanında Nintendo oyunlarını ve atari oyunlarını oynadıysanız ve bu retro tarzdaki oyunların tadı damağınızda kaldıysa size tavsiye edebileceğimiz oldukça eğlenceli bir kaçış oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir mobil oyun olan Super Bit Dash'da kahramanımızı yöneterek altınları toplamaya, bir yandan da önümüze çıkan engellerin üzerinden atlamaya ve tuğlaları kırarak ilerlemeye çalışıyoruz. Bu iş için bize oldukça kolay bir kontrol sistemi sunuluyor ve sanal gamepad ile uğraşmamıza gerek kalmıyor. Zıplamak için ekrana dokunmamız, ileri doğru atılmak için parmağımızı ekranda sürüklememiz yeterli olmakta.

Super Bit Dash bize klasik 8 bit platform oyunu Mario'yu andıran grafikler sunmakta. Oyuna nostaljik bir hava kazandıran 2 boyutlu grafikler yine aynı havaya sahip müziklerle birleşerek güzel bir sonuç ortaya çıkarıyor. Eğer ilerlemeli oyunları seviyorsanız Super Bit Dash hoşunuza gidecektir.

 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kiwi Dash

    Kiwi Dash oldukça eğlenceli bir platform oyunudur
  • Mini Dash

    Mini Dash, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir ilerleme oyunudur.
  • Save Dash

    Save Dash, Android telefonda oynanabilen uzay temalı platform oyunu.
  • Diner Dash

    Diner Dash, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz başarılı bir restoran işletme oyunu.
  • Unicorn Dash

    Unicorn Dash, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlar üzerinden oynayabileceğiniz ücretsiz ve bağımlılık yaratan bir oyundur.
  • Dash Quest Heroes

    Zorlu parkurların üstesinden gelmeniz gereken bir macera oyunu
  • Super Dash-Cat

    Renkli bir sonsuz koşu oyunu olan Super Dash-Cat tamamen ücretsiz.
  • Looney Toons Dash

    Sevilen Looney Tunes karakterleri bu oyunda buluşuyor.