Super City

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
251 TOPLAM İNDİRME
44 MB DOSYA BOYUTU

Super City mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir dövüş oyunudur

Super City komik ve civcivli dövüşlere yer veren bir mobil dövüş oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Super City'de süper kahramanlar arasındaki savaşlar konu alınıyor. Oyunda süper kahramanların yaşamakta olduğu bir şehre konuk oluyoruz ve bu şehirdeki en güçlü süper kahraman olduğumuzu kanıtlamak için savaşıyoruz. Oyuna başlarken kendi süper kahramanımızı yaratmamıza imkan veriliyor. Kahramanımızı yarattıktan sonra dövüşerek hikaye boyunca ilerliyoruz.

Super City'deki dövüşler adeta bir kargaşa. Oyunda çok sayıda süper kahraman aynı anda dövüşmekte ve herahangi bir kural bulunmamakta. Aralarında Batman, Superman, Darth Vader ve daha nice kahramanların bulunduğu oyunda süper kahramanlar yumruk ve tekmelerini kullanmanın yanında kendilerine has yeteneklerini kullanabiliyor, yerdeki silahları toplayarak onlarla saldırabiliyor, zıplayabiliyor ve hatta uçabiliyorlar.

Super City oyunculara komik anlar yaşama imkanı vermekte. Eğer farklı bir dövüş oyunu oynamak isterseniz Super City'i kaçırmayın.

Can Erdil Şentürk

Super City

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
49 TOPLAM İNDİRME
63.3 MB DOSYA BOYUTU

Super City mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir süper kahraman dövüşü oyunudur

Super City eğer aksiyon dolu, bir o kadar da komik bir dövüş oyunu oynamak isterseniz oldukça hoşunuza gidebilecek bir mobil oyun.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Super City'de süper kahrramanlar tarafından kontrol edilen bir şehre konuk oluyoruz. Oyundaki temel amacımız ise bu şehrin kontrolünü elimize almak. Oyunda başlarken kendi kahramanımızı yaratıyoruz ve sonrasında hedefimizi gerçekleştirmek için diğer süper kahramanlarla savaşmaya başlıyoruz.

Super City içerisinde 150 civarında süper kahraman yer alıyor ve bu kahramanlar kendilerine has süper yeteneklere sahipler. Dövüşler ise adeta bir meydan savaşı. Bu dövüşlerde aynı anda birçok süper kahraman birbirlerini pataklayabilmek için yarışıyorlar. Dövüşlerde kural olmaması ise oyunda komik anlarla karşılaşmamıza imkan veriyor. Yerden silahlar toplayabiliyor, tekme ve yumruklarımızın yanında düşmanımızla güreşebiliyoruz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • LEGO City My City 2

    LEGO City My City 2 mobil cihazlarınızda oynayabilecveğiniz bir şehir kurma oyunudur
  • Mad City Crime

    Mad City Crime açık dünya tabanlı bir mobil aksiyon oyunudur
  • Smashy City

    Smashy City eğlenceli bir mobil aksiyon oyunudur
  • City theft simulator

    City theft simulator mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Zero City APK

    Zero City APK Android zombi oyunları arasında. Zombilerle dolu yeni dünyadaki son sığınağın kontrolü sizde. İnsanları eğitin, savaşın, hayatta kalın!
  • Mad City Mafia Robbery Master

    Mad City Mafia Robbery Master mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • New York City Criminal Case 3D

    New York City Criminal Case 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Law Abiding City Police Force

    Law Abiding City Police Force mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu