Super Dangerous Dungeons

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
72 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

Super Dangerous Dungeons keyifli bir mobil platform oyundur

Super Dangerous Dungeons eğer zorlu ve heyecanlı maceralara atılmak isterseniz oynamaktan keyif alabileceğiniz retro tarzda bir mobil platform oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Super Dangerous Dungeons'da hazinelerle dolu zindanlara dalarak ganimet peşinde koşan bir kahramanın hikayesi konu alınıyor. Biz bu macerada kahramanımızı yönlendirerek hazinelere ulaşmasına yardımcı oluyoruz; fakat bu iş pek de kolay olmuyor; çünkü ziyaret ettiğimiz zindanlarda ölümcül tuzaklar ve bizi cezalandırmak için hazır bekleyen hazine gardiyanları bulunmakta. Bu engelleri aşmak için reflekslerimizi etkili bir şekilde kullanmamız gerekiyor.

Super Dangerous Dungeons'da çoğu zaman zamana karşı yarışmamız gerekiyor. Çünkü bir kolu çektiğimizde peşimizden bizi kovalayan hareketli testereler veya hazine gardiyanları gibi tuzaklar aktifleşiyor. Bu tuzaklardan kaçarken duvarlardan çıkan mızraklar gibi sürprizlerle karşılaşabiliyoruz.

Super Dangerous Dungeons'da tek yapmamız gereken şey kahramanımızı sağa ve sola yönlendirmek ve zıplamak. Kolay kontrollere sahip olan oyun Mario tarzı 8 bit grafiklerle ve chiptune müziklerle süslenmiş.

Can Erdil Şentürk

Super Dangerous Dungeons

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
43.1 MB DOSYA BOYUTU

Super Dangerous Dungeons retro tarzda bir mobil platform oyunudur

Super Dangerous Dungeons sahip olduğu retro tarz ve eğlenceli oyun yapısıyla boş zamanlarımızı keyifli bir şekilde değerlendirmemize yardımcı olan bir mobil platform oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabeltlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Super Dangerous Dungeons'da bizi karanlık ve bilinmeyen tehlikelerle dolu zindanlar ve büyük hazineler bekliyor. Oyunda bu hazineleri ele geçirmek için zindanlara dalan bir kahramanı yönetiyoruz. Hazinelere ulaşabilmek için ise ölümcül tuzaklar ve bizi cezalandırmak için hazır bekleyen gardiyanlarla yüzleşmemiz gerekiyor. Bütün bu engelleri aşmamız için reflekslerimizi etkili bir şekilde kullanıyoruz ve bölümleri geçerek yeni zindanlara yolculuk ediyoruz.

Super Dangerous Dungeons'daki bölümleri geçebilmek için zamana karşı yarışmamız gerekiyor; çünkü çıkış kapısını açan anahtarı elde etmek için çekeceğimiz kollar bizi kovalayan dev testereler ve hazine gardiyanları gibi hareketli tuzakları aktifleştirebiliyor.

Super Dangerous Dungeons sevimli görünen 8 bit grafiklere ve atmosferi tamamlayan chiptune müziklere sahip.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tiny Dangerous Dungeons

    Mobil cihazınızdan oynayabileceğiniz en eğlenceli platform oyunlarından bir olan Tiny Dangerous Dungeons Game Boy hayranlarını sevindirecek bir çalışma.
  • Dangerous Ivan

    Dangerous Ivan, Android cihazlar için ücretsiz iki boyutlu bir platform ve ateş etme oyunudur.
  • Minecraft Dungeons Mobile APK

    Minecraft herkesin sevdiği bir oyundur. Oyunun birçok modu ve birçok türü de bulunmaktadır. Bu oyunlar arasında Minecraft Dungeons da bulunmakta. 
  • Mini Dungeons

    Mini Dungeons ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir aksiyon-rol yapma oyunudur
  • Dungeons & Aliens

    Dungeons & Aliens, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Bloody Dungeons

    Bloody Dungeons güzel grafikleri ile öne çıkan hack and slash tarzında bir oyundur
  • Gloomy Dungeons 2: Blood Honor

    Eski moda 3D FPS oyunu tarzında hazırlanan Gloomy Dungeons 2: Blood Honor ile aksiyona doyacaksınız.
  • Dangerous Cave

    Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz keyifli bir arcade oyunu