Super Golf Land

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
229 TOPLAM İNDİRME
55 MB DOSYA BOYUTU

Super Golf Land, Windows tablet ve bilgisayarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz kaliteli bir golf oyunu.

Super Golf Land, Windows platformuna özel hazırlanmış hem görsel hem de oynanış açısından kaliteli bir golf oyunu ve tablet ve klasik bilgisayarımıza ücretsiz indirip sonuna kadar para vermeden oynayabiliyoruz.

Windows cihazınızda spor oyunlarına da yer veriyorsanız gerçekten de zor golf oynama deneyimi yaşatan Super Golf Land oyununa kesinlikle göz atmalısınız. Belki simülasyon tarzında gerçeği yansıtan bir oynanış ve şaşkınlık uyandıran mükemmel grafikler sunmuyor ancak oynarken kesinlikle keyif veriyor.

Oyunda farklı modlarda ve farklı sahalarda oynayabiliyoruz. Hangi modu seçersek seçelim tek bir amacımız var o ada golf topunu delikle buluşturmak. Aynı golf sahasında da oynasak her bölümde farklı bir yapı karşımıza çıkıyor ve atış mesafemiz gittikçe artıyor. Bölümü tamamlayabilmenin tek yolu atışımızı kusursuzca yapmak. Top deliğe ne kadar yaklaşırsa o kadar başarılı olmuyor, topu çarptırarak ta olsa deliğe sokmamız gerekiyor.

Atışımızı yapmadan öncelikle topun alçaklık / yükseklik seviyesini sonrasında da sertliğini ayarlıyoruz. Hesaplamamızdan emin olduktan sonra atışımı gerçekleştiriyoruz. Atış yapmak son derece basit ancak isabetli atış yapmak aynı basitlikte değil.

Erkan Calp

Super Golf Land

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Super Golf Land, Windows Phone telefonunuzda tek başınıza oynayabileceğiniz en iyi golf oyunlarından biri.

Super Golf Land, Windows Phone platformunda gerek görselleriyle gerekse de oynanışıyla en iyi golf oyunları arasında. Spor oyunlarından keyif alıyorsanız zaman geçirmek adına tercih edebileceğiniz bir yapım.

Oyunun adından bilindik golf oyunlarından biraz farklı olduğunu anlamışsınızdır. Temelde golfün kuralları geçerli olsa da bu oyun simülasyon çizgisinden çıkarılmış ve çok daha keyifli bir oynanış sunuyor.

Klasik olarak farklı golf sahalarında oynayabiliyoruz. Amacımız sahanın yapısına çok takılmadan topu deliğe sokmak. Hangi modda oynarsak oynayalım topu delikle buluşturmak son derece zor. Bu, golfün doğasında var ancak oyundaki golf sahaları öyle bir tasarlanmış ki bir strateji oynar gibi ince hesaplara girmemiz gerekiyor.

Oyunun kontrol sistemi son derece basit yapılmış. Öncelikle sahayı inceliyoruz. Ardından topun yönünü ve şiddetini ayarlıyoruz. Hesaplamalar sonucunda atışımızı gerçekleştiriyoruz. İsabetli atışlan noktaladığımız vakit sonraki bölüme geçiyoruz. Bazı bölümler özellikle zor tasarlanmış. Buralarda atışımızı kolaylaştıracak güçlendiricilerden yardım almamız mümkün.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mini Golf

    Tek başınıza ya da iki kişi oynayabileceğiniz güzel bir mini golf oyunu.
  • Garden Golf 1.6.1

    Garden Golf 1.6.1 küçük ama güzel bir golf oyunu.
  • The Golf Club 2

    The Golf Club 2 bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir golf simülasyonudur
  • Dungeon Golf

    benzersiz bir gol deneyimi sunan Dungeon Golf oyununda, arkadaşlarınızla birlikte mücadele verin ve üst sıralara tırmanın.
  • Mini Golf Buddies

    Mini Golf Buddies, Windows 10 PC ve telefonda ücretsiz oynanabilir Türkçe golf oyunu.
  • Mini Golf Club

    Mini Golf Club, Windows 8 tablet ve bilgisayarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz gerçeğe yakın bir golf simülatörü oyunu.
  • Mini Golf Stars 2

    Mini Golf Stars 2, Windows 8.1 üzeri tablet ve bilgisayarınızda oynayabileceğiniz çoklu oyuncu desteği sunan tek golf oyunu.
  • Super Party Sports: Football

    Super Party Sports: Football isminin tersine centilmen bir spor mücadelesinden uzak aksiyon dolu ve bağımlılık yapan bir oyun.