Super Mario Flayer

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
503,280 TOPLAM İNDİRME
10.84 MB DOSYA BOYUTU

Macerasever kahraman Mario bu sefer kendi ülkesini kurtarmaya gidiyor. Şeytani Bowser tarafından kuşatma altında bulunan ülkesini ve prensesi kurtarmak herzaman olduğu gibi Mario'ya düşüyor. Bu macerasında Mario'yu yalnız bırakmayın.

Mario bu macerasında ülkesi olan Bulut Krallığına geri dönüyor. Ülkesi şeytani Bowser tarafından kuşatma altında ve Mario ülkesini, evini, sevdiklerini ve en önemlisi her zamanki gibi prensesi kurtarmak zorunda. Genç yaşlı demeden birçok kişiyi belirli bir süre ekrana bağlayabilecek olan Mario'nun bu yeni macerasında Mario'yu yalnız bırakmayın ve prensesi kurtarmasına yardım edin.

Türkiye'de ilk defa TAMindir'de.

Deniz Gür

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Mario Forever

    Süper kahraman geri geldi! Hoşgeldin Süper Mario!
  • Super Mario Crystals

    Mario Kardeşler'in yeni maceralarından Super Mario Crystals ile heyecan devam ediyor. 80'lerin sonunda çıkan Mario çılgınlığı hala devam ediyor ve daha da devam edecek gibi görünüyor. Yeni, rengarenk ve herzaman olduğu gibi 2 boyutlu bir Mar
  • Super Mario Ice

    Mario yine sizi ekran karşısına kilitleyecek. Başaramadığınız zaman tekrar tekrar aynı yerleri oynayacaksınız ve bu oyunu da bitirmeye çalışacaksınız. Yıllardır insanları kendisine bu kadar bağlayan böyle bir başka oyun olmamıştı.
  • Croc's World

    Croc's World, Super Mario, Sonic benzeri platform oyunu.
  • Blip & Blop: Balls of Steel 1.0

    Blip & Blop; Super Nintendo ve Sega Mega Drive gibi konsol sistemlerindeki platform oyunlarını andıran, oynanış olarak Super Mario'ya yakın fakat ondan çok daha çılgın bir oyun.
  • Croc's World 2

    Croc's World 2, Super Mario tarzı grafikler ile dikkat çeken kolay ve eğlenceli oynanışa sahip bir platform oyunu.
  • Super Mario Bros.

    Platform oyunlarının atası Super Mario karşınızda!
  • Super Mario 3: Mario Forever Advance

    Super Mario sevenler için yepyeni bir platformda macera devam ediyor. Mario'yu tehlikelerden korurken en yüksek skoru yapmaya çalışmalısınız.