Super Mario Ice

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
71,681 TOPLAM İNDİRME
7.6 MB DOSYA BOYUTU

Mario yine sizi ekran karşısına kilitleyecek. Başaramadığınız zaman tekrar tekrar aynı yerleri oynayacaksınız ve bu oyunu da bitirmeye çalışacaksınız. Yıllardır insanları kendisine bu kadar bağlayan böyle bir başka oyun olmamıştı.

Super Mario Ice 1'in devamı niteliğinde bu oyunda Mario, buz çağında büyülü kristalleri bulmak zorunda. Oldukça zor ve riskli olan bu görevin de altından kalkması gereken Mario'yu bakalım oyun içerisinde daha hangi süprizler bekliyor. Mario'nun bu görevden de alnının akıyla ayrılmasını istiyorsanız ona yardımcı olabilirsiniz. Yetişkinler ve çocuklar için güzel bir zaman geçirme oyunu.

Türkiye'de ilk defa TAMindir'de.

Deniz Gür

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Mario Forever

    Süper kahraman geri geldi! Hoşgeldin Süper Mario!
  • Super Mario Crystals

    Mario Kardeşler'in yeni maceralarından Super Mario Crystals ile heyecan devam ediyor. 80'lerin sonunda çıkan Mario çılgınlığı hala devam ediyor ve daha da devam edecek gibi görünüyor. Yeni, rengarenk ve herzaman olduğu gibi 2 boyutlu bir Mar
  • Super Mario Flayer

    Macerasever kahraman Mario bu sefer kendi ülkesini kurtarmaya gidiyor. Şeytani Bowser tarafından kuşatma altında bulunan ülkesini ve prensesi kurtarmak herzaman olduğu gibi Mario'ya düşüyor. Bu macerasında Mario'yu yalnız bırakmayın.
  • Croc's World

    Croc's World, Super Mario, Sonic benzeri platform oyunu.
  • Blip & Blop: Balls of Steel 1.0

    Blip & Blop; Super Nintendo ve Sega Mega Drive gibi konsol sistemlerindeki platform oyunlarını andıran, oynanış olarak Super Mario'ya yakın fakat ondan çok daha çılgın bir oyun.
  • Croc's World 2

    Croc's World 2, Super Mario tarzı grafikler ile dikkat çeken kolay ve eğlenceli oynanışa sahip bir platform oyunu.
  • Super Mario Bros.

    Platform oyunlarının atası Super Mario karşınızda!
  • Super Mario 3: Mario Forever Advance

    Super Mario sevenler için yepyeni bir platformda macera devam ediyor. Mario'yu tehlikelerden korurken en yüksek skoru yapmaya çalışmalısınız.