Super Party Sports: Football

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
831 TOPLAM İNDİRME
53.5 MB DOSYA BOYUTU

Super Party Sports: Football isminin tersine centilmen bir spor mücadelesinden uzak aksiyon dolu ve bağımlılık yapan bir oyun.

Super Party Sports: Football, piyasadaki birçok futbol oyunundan ayrılan ve oldukça orjinal dinamikler sunan futbol temalı bir savaş oyunu. Bundan yaklaşık 20 yıl öncesinde başlayan ve hala akıllara kazınan Worms serisine benzer bir şekilde şirin çizgi film teması üzerinde kurulmuş bir şiddet banyosu var. Amacınız ayağınıza gelen topla birlikte olabildiğince sert şutlar çekip rakip oyuncuları parçalarına ayırmak. Kelimenin tam anlamıyla parçalara ayrılan rakiplerin bu animasyonu için ise daha dengeli bir yol seçen yapımcılar, LEGO oyuncakların dağıldığı gibi bir görsellik yaratarak kanlı sahnelerin oyun zevkini gölgelemesini engellemişler.

Hayatınızda oynayabileceğiniz en vahşi futbol oyunlarından biri olan Super Party Sports: Football oynarken yapmanız gereken şey top ayağınıza geçtiğinde zemini ve mesafeyi hesaplayarak duruma uygun şiddette şutlar çekerek topun bir sonraki hamlede yine takım arkadaşlarına ulaşmasını sağlamak. Sahadaki tüm oyuncuları temizledikten sonra maçı kazanmak için yapmanız gerekenm şey elbette kaleciyi de saf dışı bırakarak gol atmak. Her bölümde size ayrı bir harita tasarımıyla gelen oyun, yaratıcı tasarımları ve eğlenceli fizik motoruyla sıradan futbol oyunların tekdüzeliğinden kurtulmanızı sağlıyor. Oyun içi satın alma seçenekleri haricinde oyunu indirmek ve oynamak tamamen ücretsiz.

Alper Çetiner

Super Party Sports: Football

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
390 TOPLAM İNDİRME
49 MB DOSYA BOYUTU

Super Party Sports: Football isminin tersine centilmen bir spor mücadelesinden uzak aksiyon dolu ve bağımlılık yapan bir oyun.

Super Party Sports: Football, bildiğiniz futbol oyunlarına benzemeyen eşsiz ve oldukça eğlenceli bir oyun. Bir dönemin oyun klasiği olan Worms serisi ile büyük benzerlik gösteren oyunda çizgi film temalı bir savaş alanıyla karşılaşıyorsunuz. Karmakarışık bir zeminde dizili olan rakip oyuncular arasında kıran kırana geçen mücadelede rakiplerinize şut çekerek saldırıyorsunuz ve bonus puanlar kazanıyorsunuz. Rakipleriniz bu saldırıları yedikten sonra parçalara ayrılıyorlar. Gereksiz şiddetten kaçınan oyun yapımcıları LEGO benzeri bir dağılma sürecini animasyon olarak kullanmışlar. Oyun içi satın alma seçenekleri olan bu oyunu indirip ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.

Dünyanın en vahşi futbol mücadelesini vermeye hazırsanız futbol topunuzu hazırlayın, şutunuzu çekmeden olabildiğince güç toplayın ve güzergahı hesaplayıp rakiplerinizin canını yakacağınızdan emin olun. Karmakarışık bir savaş alanı içersinde zekice hazırlanmış bir mücadele ortamı sunan Super Party Sports: Football ile fizik tabanlı bulmaca mekaniklerini hissedeceğiniz bir arena sizi bekliyor.

Alper Çetiner

Super Party Sports: Football

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
59 TOPLAM İNDİRME
60.5 MB DOSYA BOYUTU

Super Party Sports: Football isminin tersine centilmen bir spor mücadelesinden uzak aksiyon dolu ve bağımlılık yapan bir oyun.

Super Party Sports: Football, sıradan bir futbol oyunu bekleyenleri şaşırtacak son derece farklı ve bir o kadar da eğlenceli bir oyun. Savaş oyunları denince bir dönem akıllara kazınan Worms oyununu andıran bu futbol oyununda çizgi film temalı görselleri kullanan ama bir o kadar da şiddetin bulunduğu bir oyunla karşı karşıyayız. Bölümden bölüme değişen engebelerin hakim olduğu zemine dizili olan oyuncular içerisinde sizin amacınız top ayağınızdayken rakiplerinize şut çekip onların dağılmasını sağlamak. Kelimenin tam anlamıyla parçalara ayrılan rakiplerin ayrılan parçaları için yumuşak bir çizgiye geri dönen oyun doğru bir karar vererek ayrılan LEGO parçaları tarzında bir görsellik hazırlamış.

Dünya üzerinde oynayabileceğiniz en vahşi futbol oyunlarından biri olan Super Party Sports: Football oynarken top ayağınıza geçtiği an sert şutlar için tuşu basılı tutuyorsunuz ve rakiplerinizin üstüne şut çekip topun nihayetinde diğer bir takım arkadaşınıza ulaşması için çaba sarfediyorsunuz. Tüm rakip oyuncuları alt ettikten sonra maçı kazanmak için sıra kaleciye geliyor ve takdir edersiniz ki burada da insaflı davranmanız beklenmiyor. Zekice tasarlanmış fizik motorları ve yaratıcı bölüm tasarımları eşliğinde benzersiz bir futbol keyfi yaşamak istiyorsanız bu oyuna mutlaka göz atmalısınız.

Alper Çetiner

Super Party Sports: Football

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
150 TOPLAM İNDİRME
40 MB DOSYA BOYUTU

Super Party Sports: Football isminin tersine centilmen bir spor mücadelesinden uzak aksiyon dolu ve bağımlılık yapan bir oyun.

Super Party Sports: Football oynarken veya izlerken bile fark edeceğiniz şey, bu oyunun bildiğiniz futbol oyunlarından oldukça farklı olması ve birçok oyunsever için daha eğlenceli bir alternatif sunması olacaktır. 90'lı yıllarda savaş oyunları kategorisinde kasırga gibi esen Worms serisini andıran oynanış tarzı ile çizgi film şirinliğindeki grafiklerle şiddetin son dorukları sizi bekliyor. Karman çorman zeminler üzerinde dizili olan oyuncular içersinde geçen çatışmada sizin amacınız güçlü şutlar çekerek rakiplerinizi parçalara ayırmak. Aşırı şiddetten kaçınmak isteyip doğru bir karar veren yapımcılar bu parçalanma animasyonunu daha çok LEGO tarzında gerçekleştirmişler. Oyun içi satın alma seçeneklerine rastlayacağınız oyunu indirmek ve oynamak ise ücretsiz.

Dünyanın muhtemelen en vahşi futbol oyunu olan bu oyunda futbol topu ayağınızdayken şutu çekmeden önce güç biriktirip ve hesapladığınız güzergahta rakiplerinizi yok edip takım arkadaşlarınıza pas vermeye çalışmalısınız. Bölümden bölüme değişen mekan tasarımlarında her rakip oyuncuyu devirdikten sonra amacınız gol atıp maçı kazanmak. Zekice hazırlanmış fizik mekanikleri ve eğlenceli oyun atmosferiyle bu oyun uzun süre bırakamayacağınız bir eğlence sunuyor.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Arcade Football

    Super Arcade Football retro oyunlara benzeyen yeni bir futbol oyunu
  • Shuffle Party

    Shuffle Party, diskle oynanan farklı bir bowling oyunu ve Xbox Live desteğiyle geliyor.
  • Snowboard Party

    Snowboard Party, Ratrod Studio tarafından geliştirilmiş oldukça kaliteli bir kar sörfü oyunu.
  • MSN Sports

    MSN Sports, spor dünyasındaki gelişmeleri yakından takip edebileceğiniz bir Microsoft uygulaması.
  • Skateboard Party 2

    Skateboard Party 2, ister tek başınıza isterseniz de çevrimiçi oynayabileceğiniz 3 boyutlu kaykay oyunudur.
  • Skateboard Party 2 Lite

    Skateboard Party 2 Lite, Xbox kontrolcüsü ile de oynayabileceğiniz ücretsiz bir kaykay oyunudur.
  • Skateboard Party 3

    Skateboard Party 3, Windows cihazlarınızda oynayabileceğiniz en kaliteli grafik ve oynanışa sahip kaykay oyunu.
  • Snowboard Party 2

    Snowboard Party 2, Ratrod Studios'un popüler snowboard kış sporları oyununun ikincisi.