Super QuickHook

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Super QuickHook heyecanlı ve sürükleyici bir beceri oyunudur

Super QuickHook farklı oyun modlarına sahip olan ve bu oyun modlarının herbirinde heyecan dolu bir oyun deneyimi yaşatmayı başarabilen bir mobil beceri oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Super QuickHook'da elindeki kancalı halatıyla tehlikeli buzul arazilerde ve volkanik mağaralarda yol almaya çalışan ve gizemli eşyaların, özel keşiflerin peşinde koşan bir kahramanı yönetiyoruz. Maceramız boyunca ölümcül lavlar, sivri sarkıtlar ve dikitler, derin uçurumlar gibi tehlikeler bizi bekliyor. Bu tehlikeleri aşmak için ise kancalı halatımızdan yardım alıyoruz.

Super QuickHook'un farklı oyun modları bize farklı deneyimler yaşatıyor. Oyunun online oyun modu arkadaşlarınızla yarıştığınız bir yarış oyunu gibi düşünülebilir. Bu modda en hızlı şekilde ilerlemeye çalışıyoruz bir yandan da arkadaşımızı geride bırakmak için mücadele ediyoruz. Tek başınıza oynayabileceğiniz oyun modunda ise sürekli peşimizden gelen çığdan kaçmaya ve kar tarafından yutulmamaya çalışıyoruz. Bunun yanında serbestçe keşif yapabildiğiniz oyun modunu da oynayabiliyorsunuz.

Super QuickHook bize eskiden oynadığımız 8 bit platform oyunlarını hatırlatan retro grafiklerle geliştirilmiş bir oyun. Oyunu tek dokunuşla oynayabilmeniz mümkün. Boş zamanlarınızı değerlendirmek için Super QuickHook güzel bir seçim olabilir.

Can Erdil Şentürk

Super QuickHook

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME

Super QuickHook sürükleyici bir beceri oyunudur

Super QuickHook kıs süre içerisinde bağımlılık yaparak mobil cihazlarınızı elinizden bırakamamanıza sebep olan bir platform oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olan Super QuickHook'da kancalı halatıyla ölümcül tehlikelerle mücadele eden bir maceracı ana kahraman olarak karşımıza çıkıyor. Kahramanımız sivri sarkıt ve dikitlerle kaplı buzullarda, sıcak lavlarla kaynayan volkanik mağaralarda ve derin uçurumlarla kaplı dağlarda halatının yardımıyla yol almaya çalışıyor. Biz de onu kontrol ediyoruz ve en uzun süre yol almasını sağlıyoruz.

Super QuickHook'ta farklı oyun modları bulunmakta. Bu oyun modları ilginç yapılara sahip. Tek başınıza oynayabileceğiniz oyun modu bir sonsuz koşu oyunu olarak düşünülebilir. Tek kişilik modda sürekli bizi takip eden çığdan kaçmaya çalışıyoruz. Bu modda reflekslerimizi kullanmamız oldukça önemli. Arkadaşlarımızla yarıştığımız çok oyunculu modda ise en hızlı şekilde ilerlemek ve bu işi yaparken engellere takılmamak için çabalıyoruz. Hızlı ve rekabet dolu bu oyun modu bolca eğlence içeriyor.

8 Bit retro grafiklerle süslenmiş Super QuickHook göze hoş görünüyor. Her yaştan oyun severin kolay bir şekilde oynayabileceği Super QuickHook içerisinde farklı kazanımlar ve kişiselleştirme seçenekleri de barındırıyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Underpants Super Hero

    Underpants Super Hero ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Super Monster Mayhem

    Super Monster Mayhem, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Super Atomic

    Super Atomic, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Super Miam-Miam Ultra

    Super Miam-Miam Ultra, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Pixel Super Heroes

    Pixel Super Heroes, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlar üzerinde oynanabilecek bir beceri oyunu olarak karşımıza geliyor.
  • Atomic Super Lander

    Atomic Super Lander, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Super Cat

    Super Cat, adından da anlayacağınız üzere Süper Kedi'yi kontrol ederek uçmanız ve yüksek puan kazanmanız gereken eğlenceli bir Android oyunu.
  • Super Square

    Super Square, şekiller üzerine kurulu zor - bağımlılık yapan refleks oyunları arasında.