Super Stickman Golf 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
107 TOPLAM İNDİRME

Super Stickman Golf 3 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir golf oyunudur

Super Stickman Golf 3 mobil cihazlarınızı kullanarak boş vakitlerinizi keyifli bir şekilde değerlendirmenizi sağlayan bir mobil golf oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Super Stickman Golf 3'te sevilen çöp adam kahramanımız geri dönüyor ve bize yeni ve daha zorlu mücadeleler sunuyor. Super Stickman Golf 3 bir golf oyunu ile bir fizik tabanlı bulmaca oyunu karışımı olarak tanımlanabilir. 2 boyutlu yapıya sahip olan oyunda golf topumuzu deliğe gönderebilmek için zekamızı konuşturmamız ve engelleri atlatmamız gerekiyor.

Super Stickman Golf 3'te karşımıza dinamik olarak değişen engeller çıkıyor. Bu nedenle doğru zamanlamayı yakalamamız da önem taşımakta. Oyunun en güzel yönlerinden biri de çok oyunculu oyun moduna sahip olması. Bu modda oyuncular sıra tabanlı olarak karşılaşabiliyor ve birbirleriyle yarışabiliyorlar.

Super Stickman Golf 3 içerisinde 20 yeni golf sahası, yeni power up türleri, farklı kahraman seçenekleri, oynanışı etkileyen şarpkalar gibi içerikler de yer almakta.

Can Erdil Şentürk

Super Stickman Golf 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
93 MB DOSYA BOYUTU

Super Stickman Golf 3 heyecan dolu bir mobil golf oyunudur

Super Stickman Golf 3 eğer bulmaca çözme yeteneklerinize güveniyorsanız ve zorlu bir golf mücadelesi arıyorsanız oynamaktan büyük keyif alabileceğiniz bir mobil oyun. 

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir golf oyunu olan Super Stickman Golf 3'de bizi sıradışı bir golf tecrübesi bekliyor. Super Stickman Golf 3 bir fizik tabanlı bulmaca oyunu şeklinde tasarlanmış; yani oyunda golf topunu deliğe gönderebilmek için fizik kurallarından faydalanarak engelleri aşmamız gerekiyor. Bu iş hiç de kolay olmamakta; çünkü karşımıza çıkan engeller dinamik yapıda; yani dönen platformlar gibi engeller karşısında doğru zamanlamayı da yakalamamız gerekiyor.

Super Stickman Golf 3'ün oyun yapısında dikkat çeken en büyük yenilik topa falso verebiliyor oluşumuz. Bu da bize engelleri aşabilmek için alternatif bir yol sunuyor. 2 boyutlu yapıya sahip olan oyunda Angry Birds benzeri bir yapı mevcut.

Super Stickman Golf 3, 20 yeni golf sahası, sıra tabanlı çok oyunculu oyun modu, yeni power up seçenekleri, farklı kahramanlar ve oynanışta avantaj kazandıran şapka seçenekleri ile birlikte geliyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Stickman Golf 2

    Super Stickman Golf 2, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz 3 boyutlu bir golf oyunudur.
  • Stickman Cross Golf Battle

    Çöp adamlar golf sahasına indi.
  • Stickman Disc Golf Battle

    Disklerinizi hazırlayın ve Disk Golf maçı deneyimine katılın.
  • Stickman Warriors Heroes 3

    Stickman Warriors Heroes 3, çöp adam süper kahramanlarla dövüştüğünüz bir Android oyunu.
  • Let's Golf! 3

    Android Let's Golf! 3 oyunuyla doğayla iç içe golf deneyimi yaşayabilirsiniz.
  • Golf 3D

    Golf 3D, android cihazları üzerinde spor oyunlarını sevenler için hazırlanan oldukça eğlenceli ve 3 boyutlu Golf oyunudur.
  • Stickman Dismounting APK

    Stickman Dismounting APK ragdoll fiziğiyle güldüren süper eğlenceli çöp adam oyunu. Stickman Dismounting Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir.
  • Stickman Rope Hero 2 APK

    Stickman Rope Hero 2 APK Android oyunda süper kahraman gibi hareket eden çöp adam karakteri kontrol ediyorsunuz.