SUPER

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
181,783 TOPLAM İNDİRME
48.6 MB DOSYA BOYUTU

SUPER, tüm popüler ses - görüntü formatlarını dönüştürebilmenize yarayan ve kolay kullanım özellikleri sayesinde öne çıkan başarılı ücretsiz programlardan birisi.

Multimedya dosya formatlarını dönüştürmekle kalmayıp aynı zamanda medya oynatıcısında çalıştırabilen SUPER en güçlü ücretsiz format dönüştürücü yazılımlardan bir tanesi. SUPER ile ffmpeg, MEncoder, mplayer, x264, mppenc, ffmpeg2theora & the theora/vorbis kullanarak videolarınızı farklı formatlara çevirebilirsiniz. Videoların karelerini, gösterim derecelerini, gösterim boyutlarını da istediğiniz kaliteye çevirebilirsiniz.

Programın desteklediği formatlar ve kullanılabildiği yerler:

  • Video format: 3gp/3g2(Nokia,Siemens,Sony,Ericsson) asf, avi (DivX,H263,H263+,H264,XviD,MPEG4,MSmpeg4 etc..), dat, fli, ogg, wmv9, flc, flv (Flash ile kullanılan), mkv, mpg (Mpeg I,Mpeg II), mov(H263,H263+,H264,MPEG4 etc..), p4(H263,H263+,H264,MPEG4), ogg, qt, rm, ram, rmvb, str (Play Station), swf (Flash), ts (HDTV), viv, vob, wmv
  • Ses format: aac, ac3, amr, flac, mmf, m4a, mp2, mp3, mpc, ogg, ra, wav, wma
  • AviSynth Script Files: avs
  • Cep telefonu 3GP dönüştürücü
  • Cep telefonu 3G2 dönüştürücü
  • PocketPc dönüştürücü
  • iPod & iPod 5.5G dönüştürücü
  • PS3 & PSP dönüştürücü
  • VCD, SVCD, DVD, MP4, MOV, ASF, FLV, MPG, MPEG, OGM ve daha birçok format dönüştürücü
  • Ayrıca MP3'te dönüştürebilirsiniz.
  • Ve de GIF formatındaki resimleri de animated GIF formatına çevirebilirsiniz.
  • Zune dosya formatlarına da uyumlu dönüştürmeler yapabilir.
  • Nintendo .ds formatına da dönüştürebilir.
  • SigmaTel Motion Video
Yeşim Halıcı

SUPER

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
234 TOPLAM İNDİRME

SUPER uygulaması sayesinde Android cihazlarınızı kullanarak capsler yaratabiliyor, dostlarınızla hemen paylaşabiliyorsunuz.

SUPER uygulaması, sade ve basit bir alternatif sosyal ağ olarak adlandırılabilir ve uygulamanın temel işlevinin fotoğraflardan caps hazırlamak olduğunu düşünürsek, hazırladığınız capsleri yine uygulamanın kendi ağı içerisinden paylaşmanız oldukça kolay bir hale geliyor. Eğlence ve caps temelli bir Android uygulaması olması sayesinde kullanırken sadece sizi eğlendirecek içeriklere erişmeniz de garantili oluyor. Diğer ağlarda paylaşılan ciddi konulardan sıkılanların göz atabileceklerine inanıyorum.

Uygulamanın basit arayüzünü kullanarak elinizde bulunan görsel ve fotoğraflara yazılı etiketler ekleyebiliyor, daha sonra bu etiketlerin yazılarını istediğiniz gibi düzenleyebiliyorsunuz. Tabanı renkli veya renksiz olmak üzere pek çok farklı yazı ekleyebildiğiniz için anlatmak istediğiniz şeyleri en uygun yoldan anlatmak mümkün hale geliyor.

Dostlarınızı uygulamada takip edebiliyorsunuz veya kendiniz de takip edilebiliyorsunuz. Böylelikle diğerlerinin yaptıkları paylaşımlar hakkında bildirim alarak hemen görüntüleme imkanı mevcut. İlginizi çeken capslerin altına yine capsler ile yorum yapabilmek veya direkt olarak beğen, paylaş gibi seçenekleri kullanmak da yine sizin elinizde.

SUPER'de kullanılan arayüz, fotoğraf ve paylaşımların ekranda mümkün olduğunca büyük bir şekilde görüntülenebilmesine imkan veriyor. Bu sayede yeniden fotoğraflar üzerine tıklama ihtiyacı ortadan kalkıyor ve arka arkaya pek çok paylaşımı hemen görebiliyorsunuz. Fotoğraflara gözlükler veya başka nesneler ekleyerek onları daha komik hale de getirebiliyorsunuz.

Alternatif ve eğlenceli bir caps paylaşım uygulaması arayanların göz atması yerinde olacaktır.

Yiğit Ekim Demir

SUPER

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
76 TOPLAM İNDİRME

SUPER uygulaması sayesinde iPhone ve iPad cihazlarınızdan eğlenceli capsler hazırlayabilir ve dostlarınızla paylaşabilirsiniz.

SUPER uygulaması, iPhone ve iPad sahiplerinin fotoğraflarına eğlenceli yazılar ve efektler eklemek için kullanabilecekleri ve aynı zamanda bir sosyal ağ gibi davranan uygulamalardan bir tanesi. Dolayısıyla elinizdeki görselleri bir nevi capsler haline getirerek dostlarınızla eğlenceli anlar geçirebiliyorsunuz. Uygulamanın ücretsiz olarak sunulması sayesinde sınırsız olarak kullanabilmek ve paylaşımlarınızı yapabilmek de mümkün.

Fotoğrafların üzerine ekleyebildiğiniz yazıların farklı arkaplanlar ve fontlarla eklenebilir olmalarının yanında, çeşitli eşya stickerları ve fotoğraf efektleri de uygulanabilir durumdalar. Dolayısıyla fotoğrafınızla anlatmak istediklerinizi daha iyi bir şekilde sizi takip edenlere aktarabiliyorsunuz.

SUPER'de kendi profiliniz de mevcut ve isteyen kullanıcılar sizi takip edebiliyorlar. Tabii ki siz de başkalarını takip ederek onların paylaşımlarını bildirim olarak görebiliyorsunuz. Sizin paylaşımlarınıza yine fotoğraflar kullanılarak cevaplar yazılabiliyor ve bunun yanında beğenme, yeniden paylaşma gibi klasik sosyal ağ özellikleri de uygulama içerisinde mevcut.

Uygulamanın bildirimler bölümü sayesinde takip ettiğiniz kişilerin sizinle olan etkileşimlerini ve aynı zamanda yaptıkları yeni paylaşımları da hemen görebiliyorsunuz. Yeni ve ilginç bir caps yapma uygulaması arayanların ve eğlenceli vakit geçirmek isteyenlerin deneyebilecekleri uygulamalardan birisi olduğuna inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Apex Video Converter Super

    Apex Video Converter Super, popüler tüm video dosyalarınızın formatlarını yüksek hız ve kalite de diğer bir formata kolayca dönüştürebilen, birçok video ve resim formatını destekleyen video dönüştürme programıdır.
  • Format Freedom

    Format Freedom ile videolarınızı ve filmlerinizi popüler formatlara dönüştürebiliyorsunuz.
  • Apple Music Converter

    Müziklerinizi popüler formatlara dönüştürebileceğiniz bir yardımcı
  • Arial CD Ripper V1.7.5

    Arial CD Ripper programı bir ses format dönüştürücüsü ve kaydetme aracıdır.
  • Audio Converter

    Yüksek kalitede ses çevirisi yapabileceğiniz kullanışlı bir ses format dönüştürücüsü.
  • ShanaEncoder

    Video dosyalarınızı farklı format ve codecler ile yeniden kodlamak için bu video dönüştürücü programı kullanabilirsiniz.
  • Free CD to MP3 Converter 2.1

    Bu program ile ücretsiz format dönüştürme yapabilirsiniz...
  • Jaksta Media Converter

    Jaksta Media Converter zengin özelliklere sahip bir format dönüştürme programıdır