SuperBeam

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,358 TOPLAM İNDİRME
5.1 MB DOSYA BOYUTU

SuperBeam, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir dosya paylaşma uygulamasıdır.

SuperBeam, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir dosya paylaşım uygulamasıdır. Android cihazlarınızda en kolay nasıl dosya gönderip alabilirim diye düşünüyorsanız SuperBeam çok etkili bir uygulama diyebilirim.

Özellikle boyutu çok büyük dosyaları paylaşma ve göndermede çok başarılı olan uygulama ile fotoğraf, video, dosyanın biçimi veya dosyanın boyutu ne olursa olsun kolayca diğer insanlara gönderebiliyorsunuz.

Uygulama dosya paylaşımı yapmak için WiFi kullanıyor ve cihazlar kendi aralarında QR kod veya NFC ile eşlenebiliyor. Eğer pro versiyona geçerseniz manuel bir erişim anahtarı ile de bu işlemi yapabiliyorsunuz.

Pek çok uygulama inceleme sitesi tarafından yüksek puanlar ve olumlu değerlendirmeler almış olan SuperBeam, 10 milyona yakın indirilmeye sahip olmakla birlikte şu anda dosya paylaşım alanındaki en iyi uygulamalardan birisi diyebilirim.

Özellikler:

  • Wi-Fi ile dosya paylaşımı.
  • Bir ya da birden fazla dosya paylaşma.
  • Zip'leyerek paylaşma.
  • Paylaşım geçmişi tutma.
  • Materyal dizayn ile şık tasarım.
  • Farklı renk temaları.

Pro versiyonuna geçerseniz aynı zamanda reklamları kaldırabileceğiniz, klasör halinde dosya yollayabileceğinizi, kayıt klasörünü değiştirebileceğinizi ve aynı anda birden fazla cihaza gönderim yapabileceğinizi de söylemeliyim.

Elifcan Mehekli Çakmak

SuperBeam

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
515 TOPLAM İNDİRME

SuperBeam, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir dosya paylaşma uygulamasıdır.

SuperBeam, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir dosya paylaşım uygulamasıdır. Büyük, küçük boyutu ne olursa olsun dosyaları kolayca paylaşabileceğiniz ve gönderebileceğiniz bir uygulama olan SuperBeam şu anda mobil cihazlar için en iyi dosya paylaşma alternatiflerinden birisi diyebilirim.

10 milyona yakın indirilme sayısıyla dikkat çeken uygulama pek çok inceleme sitesinden de olumlu yorumlar almış. Dosyalarınızı cihazlarınız arasında hızlı bir şekilde paylaşabileceğiniz uygulama ile zamandan kazanabilirsiniz.

Uygulama boyutu büyük bile olsa dosyaları hızlı bir şekilde gönderme konusunda gayet başarılı diyebilirim. Özellikle telefonlarımızı kamera ve fotoğraf makinası olarak kullandığımız günümüzde  hızlı dosya paylaşımı da önemli bir özellik.

SuperBeam dosyaları göndermek için Wi-Fi kullanıyor. Cihazları kendi aralarında QR kod veya NFC ile eşleyebiliyorsunuz. Bununla birlikte bir ya da birden fazla dosyayı ister zipleyerek ister ziplemeden gönderebiliyorsunuz. Ayrıca uygulamada daha önceki yaptığınız paylaşımların da geçmişini tutabiliyorsunuz.

Uygulama aynı zamanda şık materyal dizayn tarzdaki tasarımı ile de dikkat çekiyor. Eğer pro versiyona geçerseniz çok daha fazla özelliğin sizleri beklediğini de söylemeliyim. Bu özelliklerden bazılarını manuel anahtar kodu ile cihaz eşleme, reklamları kaldırma, klasör halinde dosya yollama ve aynı anda birden fazla cihaza gönderme olarak da sayabiliriz.

Eğer siz de dosya paylaşımı için alternatif bir uygulama arıyorsanız SuperBeam'i denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • EZ Tools

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı araçlar uygulamasıdır.
  • ZDbox

    ZDbox, birçok faydalı alt uygulamayı bünyesinde barındıran bir yardımcı araçlar uygulaması.
  • Photo Recovery Shop

    Photo Recovery Shop silinen fotoğraflarınızı kurtarmanıza yardımcı olan bir Android uygulamasıdır
  • Play!

    Play!, PlayStation 2 oyunlarını Android cihazlarınızda çalıştırmanıza yardımcı olan bir emülatördür
  • Adobe Shadow

    Adobe Shadow, web sitelerinin mobil tarayıcılardaki görünümünü Android cihazlar üzerinden test etmek için web geliştiricilere özel olarak hazırlanmış kullanışlı bir uygulama.
  • Toucher

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı bir araçtır.
  • AirDroid

    AirDroid Apk, bilgisayar üzerinden Android cihaza erişme ve dosya paylaşma uygulamasıdır.
  • AtHome Camera

    AtHome Camera ile güvenlik kameranızı takip edebilirsiniz