Superonline Hesabım

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
939 TOPLAM İNDİRME

Superonline Hesabım, yeniden tasarlanarak bir çok yeni özellik ve tasarımla geri gelen Hesabım uygulaması ile Superonline hesabınızı pratik şekilde kontrol edin.

Superonline Hesabım, son güncellemesi ile birlikte yepyeni bir tasarıma kavuşan ve eskisine göre daha pratik kullanılan arayüz sahibi olan resmi Superonline Android uygulaması.

Adından da anlayacağınız üzere bu uygulama Superonline hesabınızın kontrolünü Android telefon ve tabletleriniz üzerinde yapabilme lüksü sunuyor. Şüphesiz en güzel yanı ise Superonline faturalarınızı kolayca ödeyebiliyor olmanız diyebilirim. Fakat fatura ödeme dışında Superonline hesabınıza ait pek çok işlemi de yine bu uygulama üzerinde gerçekleştirebiliyorsunuz.

Fatura borcu sorgulama ve ödeme, aylık olarak kullandığınız internet ve kota miktarlarını kontrol etme, internet tarifesi değiştirme ya da yükseltme, online işlemler ve daha pek çok işlemi yapabildiğiniz uygulamaya giriş yaparken kayıtlı telefon numaranız, üyelik numaranız ya da TC Kimlik numaranız üçlüsünden bir tanesi ise şifrenizi girmeniz yeterli. Muhteşem bir arayüze kavuşan uygulamayı kesinlikle kullanmanızı tavsiye ediyorum. Tamamen ücretsiz indirip deneyebilirsiniz.

Barış YANIK

Superonline Hesabım

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
191 TOPLAM İNDİRME

Superonline Hesabım, adından da net olarak anlaşıldığı üzere Süperonline hesabınızın kontrolünü sağlayarak gerekli işlemleri yapabileceğiniz ücretsiz ve resmi iOS uygulaması.

Superonline Hesabım, Superonline müşterilerinin iPhone ve iPad'leri üzerinden hesaplarını kontrol ederek gerekli işlemleri yapabilmesini sağlayan Superonline'ın resmi ve ücretsiz iOS uygulaması.

Son güncelleme versiyonu ile birlikte baştan aşağı yenilenen uygulamanın özellikle tasarımı dikkat çekiyor. Grafikler ile sunulan veriler sayesinde kontrol etmek istediğiniz bilgileri çok daha rahat kontrol edebileceğiniz uygulama üzerinden aynı zamanda Superonline faturanızı ödeyebiliyorsunuz. Elbette bu kadar özellik ile sınırlı kalmayan uygulama hesabınızla ilgili hemen hemen tüm işlemleri yapabilmenizi sağlıyor. ADSL kota ve kullanım miktarlarını kontrol etme, kişi bilgilerini güncelleme, internet tarifesi değiştirme vb. özelliklerde sunan uygulamaya girişte son derece kolay.

Yeni haliyle eski haline göre çok daha fazla kullanışlı hale gelen uygulamayı tüm iPhone ve iPad sahibi Superonline müşterilerinin ücretsiz indirerek kullanmasını öneriyorum. Superonline ile ilgili işlemleriniz çok daha hızlanacak ve rahatlayacaktır.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dijital Operatör

    Dijital Operatör (Turkcell Hesabım) uygulaması ile Turkcell faturalı ve faturasız hattınızın, Superonline hesabınızın kontrolü cebinizde.
  • Turkcell Superonline

    Turkcell Superonline uygulaması ile hesabınıza ait online işlemleri 7/24 ücretsiz gerçekleştirebilirsiniz.
  • EZ Tools

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı araçlar uygulamasıdır.
  • ZDbox

    ZDbox, birçok faydalı alt uygulamayı bünyesinde barındıran bir yardımcı araçlar uygulaması.
  • Photo Recovery Shop

    Photo Recovery Shop silinen fotoğraflarınızı kurtarmanıza yardımcı olan bir Android uygulamasıdır
  • Play!

    Play!, PlayStation 2 oyunlarını Android cihazlarınızda çalıştırmanıza yardımcı olan bir emülatördür
  • Adobe Shadow

    Adobe Shadow, web sitelerinin mobil tarayıcılardaki görünümünü Android cihazlar üzerinden test etmek için web geliştiricilere özel olarak hazırlanmış kullanışlı bir uygulama.
  • Toucher

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı bir araçtır.