Sure ve Dualar

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
4,994 TOPLAM İNDİRME

Sure ve Dualar uygulamasıyla namazda okunacak sure ve duaları sesli ve yazılı şekilde inceleyebilirsiniz.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Android işletim sistemli cihazlar için geliştirilen Sure ve Dualar uygulamasıyla, namazda okunan sure ve duaları mealleriyle birlikte okuyabilirsiniz.

Namaz surelerini ve dualarını kolaylıkla okuyabilmeniz ve öğrenebilmeniz için geliştirilen Sure ve Dualar uygulaması, ibadetinizi gerçekleştirebilmeniz için büyük kolaylık sağlıyor. Sureleri ve duaları Türkçe ve Arapça olarak okuyabileceğiniz uygulamada, Arapça metinleri daha kolay okuyabilmeniz için yakınlaştırma ve uzaklaştırma özelliği de bulunuyor.

Arama özelliği ile istediğiniz sure ve duayı kolaylıkla bulabileceğiniz uygulamada, sureleri alfabetik sıraya göre veya Kur’an’daki sıraya göre görüntüleyebilmeniz de mümkün hale getirilmiş. Sureleri ayetler şeklinde dinleyebileceğiniz ve duaları dinleyebileceğiniz Sure ve Dualar uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Özellikler:

  • Sure ve duaları okuma,
  • Arama özelliği,
  • Alfabetik sıralama ve Kur’an’daki sıraya göre listeleme,
  • Özet bilgileri görüntüleme,
  • Sureleri ayetler şeklinde dinleyebilme,
  • Dua dinleme özelliği.
Volkan Yılmaz

Sure ve Dualar

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
104 TOPLAM İNDİRME
118 MB DOSYA BOYUTU

Sure ve Dualar uygulamasıyla namazda okunması gereken sureler ve duaları mealiyle birlikte okuyabilirsiniz.

Sure ve Dualar uygulamasıyla namazda okunması gereken sureler ve duaları mealiyle birlikte iOS cihazlarınızdan okuyabilirsiniz.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan Sure ve Dualar uygulamasında, namaz sureleri ve duaları Türkçe mealleriyle birlikte sunuluyor. Arapça metin olarak da gösterilen sayfalarda yakınlaştırma-uzaklaştırma işlevi sunan uygulama böylece daha kolay bir okuma imkanı sağlıyor. Sure ve duaları sesli dinleme yapmanıza da olanak sağlayan uygulamada sureleri alfabetik sıraya göre ya da Kur’an’daki sıraya göre listeleyebiliyorsunuz.

Surelerle ilgili özet bilgiler sağlayan, arama özelliğiyle aramış olduğunuz sure veya duaya kolayca ulaşım imkanı sunan uygulamada sureleri ayetler şeklinde de dinleyebiliyorsunuz. Eğer siz de namaz sureleri ve dualarını okumak, dinlemek ve bilgi almak istiyorsanız, Sure ve Dualar uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sesli Namaz Sureleri ve Dualar

    Sesli Namaz Sureleri ve Dualar, namazda okunan sure ve duaları dilediğiniz kadar sesli dinleyebileceğiniz ücretsiz bir Android uygulaması.
  • İftar Duaları

    İftar Duaları, Ramazan ayı boyunca iftarda orucunuzu açmadan ya da açtıktan sonra edebileceğiniz dualar bulacağınız yararlı bir Android dua uygulaması.
  • Dualar

    Android cihazınızdan hemen dualara ulaşabilmek ve nasıl okunacaklarını görmek için bu ücretsiz uygulamayı kullanabilirsiniz.
  • Şifalı Dualar

    Çeşitli durumlarda okuyarak şifa bulabileceğiniz duaları görüntüleyebilirsiniz.
  • Günlük Dualar ve Zikirler

    Günlük edilmesi gereken dualara kolayca ulaşabilirsiniz.
  • Ramazan Duaları

    Ramazan Duaları, yaklaşan ramazan ayında okuyabileceğiniz dualar ve zikirlere kolayca ulaşabileceğiniz ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Kuran Dünyasına Yolculuk

    Kuran Dünyasına Yolculuk Android uygulaması, sure ve duaları öğrenmeyi hızlandırıyor
  • SURE Universal Remote

    SURE Universal Remote, televizyon izlerken kanalı kumanda yerine akıllı telefonunuzla değiştirmenizi sağlayan ücretsiz bir Android kumanda uygulaması.