Surgeon Simulator

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,211 TOPLAM İNDİRME

Surgeon Simulator, şanssız hasta Bob'u ameliyat ile tedavi etmeye çalışacağınız komik ve eğlenceli bir Android ameliyat oyunu.

Surgeon Simulator, Android platformu üzerinde en çok ilgi gören ameliyat oyunlarından bir tanesi. Hasta olarak ameliyat masasına yatan Bob karakteri üzerinde istediklerinizi deneyerek onu kurtarmaya yada öldürmeye çalışabilirsiniz. Oyunun komik yanlarından bir tanesi ise ameliyat masasında doktorun ellerinin titremesi.

Bir milyondan fazla oyuncuya sahip olan Surgeon Simulator ücret karşılığında satın alınarak oynanıyor. Eğer ücretli oyunlar oynamayı sevmiyorsanız Surgeon Simulator size göre bir oyun değil. Fakat verdiğiniz ücrete değecek bir eğlence sunduğunu söyleyebilirim.

Kendinizi gerçek bir doktor gibi hissetmenizi sağlayan oyunda Bob'u ameliyat ederek ya kurtaracak yada öldüreceksiniz. Diş tedavisi, açık ameliyat ve organ nakilleri yaparken çok dikkatli olmanızı öneririm. Oyunda tamamlamanız gereken 50 farklı başarım bulunuyor. Sürekli yeni ameliyat türleri ile güncellenen oyunu satın alarak mutlaka denemelisiniz.

Barış YANIK

Surgeon Simulator

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
884 TOPLAM İNDİRME
277 MB DOSYA BOYUTU

Surgeon Simulator, talihsiz hasta Bob'u ameliyat masasında tedavi etmeniz gereken eğlenceli ve heyecanlı bir iOS oyunu.

Surgeon Simulator, adından da anlayacağınız üzere bir ameliyat simülasyonu. Oyunda masaya yatan Bob adlı karakteri siz ameliyat ederek tedavi etmeye çalışıyorsunuz. Fakat tecrübesiz bir doktor olduğunuz için Bob'a çok daha fazla acı çektirip öldürme şansınız da bulunuyor.

Oyunun size sunduğu başarımları kazanmak için uğraşarak listede üst sıralara yerleşebilirsiniz. Fakat bu sandığınız kadar kolay değil. Ayrıca bu tür ameliyat durumlarında içi giden kişilerdenseniz, bu oyunun size göre olmadığını söyleyebilirim. Bob'un her defasında farklı bir hastalığını tedavi etmeye çalışacağını oyunda, çoğu zaman Bob masada kalacak. Çünkü doktorumuzun ameliyat sırasıdna sürekli elleri titriyor.

Doktorların ameliyatlarda kullandığı aletlerin hepsini kullanma fırsatı bularak, kendinizi gerçekten ameliyat yapan bir doktor gibi hissedebilirsiniz fakat bu hissiyata çok da kendinizi kaptırıp eşinizi dostunuzu biçmeye çalışmayın sonra.

Oyunun tek eksi yönü ücretli ve pahalı olması. 6.49 TL değerindeki oyunu satın alarak oynayabiliyorsunuz fakat daha önce de dediğim şekilde eğer hassas bir bünyeniz varsa yada paralı oyunlar oynamaktan keyif almıyorsanız oyunu satın almamalısınız.

Bir milyondan daha fazla oyuncunun olduğu oyuna dahil olmak isterseniz satın alarak hemen iPhone ve iPad'leriniz üzerinde oynamaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Amateur Surgeon 4

    Amateur Surgeon 4, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir ameliyat simülasyonudur.
  • Surgeon Doctor 2018

    Tüm hastaları iyileştirin ve ülkenin en iyi doktoru olun!
  • Sakura School Simulator APK

    Sakura School Simulator APK indirin ve Sakura Town’da bir öğrenci olmaya başlayın.
  • Ranch Simulator APK

    Ranch Simulator APK, çiftlik simülasyon oyunu olarak geçmektedir.
  • Car Simulator M5 APK

    Car Simulator M5 APK Android, araba simülatörü oyunudur. Araba simülasyon oyunu ücretsizdir ve internetsiz/online oynama seçeneği sunar.
  • Bus Simulator 2023 APK

    Otobüs simülasyon oyunu olan Bus Simulator 2023 APK en çok tercih edilen mobil otobüs sürme oyunlarındandır.
  • Farming Simulator 22 APK

    Farming Simulator 22 (FS 22) APK, gerçek tarım makinelerini kullandığınız çiftlik kurma ve yönetme simulasyon oyunu.
  • Fire Engine Simulator APK

    Fire Engine Simulator APK Android simülasyon oyununda birçok farklı itfaiye aracıyla yangınları söndürüyorsunuz. İtfaiye oyunu oynaması ücretsiz!