SurveyMonkey

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
269 TOPLAM İNDİRME

SurveyMonkey ile çevrim içi anketler oluşturarak hedef kitlenize kolayca ulaşabilirsiniz.

SurveyMonkey uygulaması ile Android işletim sistemli cihazlarınızdan çevrimiçi anketler oluşturarak paylaşabilirsiniz.

Firma çalışanlarınız için geri bildirim, müşteri memnuniyeti, piyasa araştırmaları ve buna benzer konularda araştırmalarınıza katkıda bulunması için anketler düzenleyebilirsiniz. Anketlere verilen cevaplarla çalışanlarınızı, müşterilerinizi ve diğer insanları memnun etmek için çeşitli çalışmalarda bulunabilirsiniz. Bu işi sizin için kolaylaştıran SurveyMonkey uygulaması, çevrimiçi anketler oluşturmanızı sağlıyor.

Uygulama içerisinde bulunan hazır şablonları kullanarak ihtiyaçlarınıza uygun anketleri anında düzenleyebileceğiniz uygulamada, bu anketleri e-posta, sosyal medya ya da mesaj yoluyla paylaşabilmeniz mümkün. Oldukça iyi bir arayüze sahip olan SurveyMonkey uygulamasında, soru çeşitleri için hazırda bulunanları kullanabileceğiniz gibi kendi sorularınızı da yazabiliyorsunuz. Anketteki yazı renklerini değiştirebilme, resim ekleme ve firma logosu ekleme gibi özellikler de sunan SurveyMonkey uygulamasıyla hedef kitlenize kolayca ulaşabilirsiniz.

Uygulama özellikleri

  • Hazır anket şablonları
  • Sonuçları gerçek zamanlı filtreleme, karşılaştırma ve analiz etme
  • Verileri grafik ve tablolarda görüntüleme
  • Sıfırdan kendi şablonunuzu oluşturabilme
  • SSL ile tam güvenlik
Volkan Yılmaz

SurveyMonkey

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
54.4 MB DOSYA BOYUTU

SurveyMonkey uygulaması ile gelişmiş anketler oluşturup sosyal medya veya e-postayla paylaşabilirsiniz.

SurveyMonkey uygulamasını kullanarak hedef kitlenize yönelik çevrimiçi anketlerinizi iOS cihazlarınızdan oluşturabilirsiniz.

Müşterileriniz veya çalışanlarınız için geri bildirim, memnuniyet, araştırmalar ve diğer konular hakkında anketler düzenlemek isteyebilirsiniz. Bu tür anketler doğrultusunda çalışmalarınızı ve diğer faaliyetlerinizi ihtiyaçlara ve isteklere yönelik olarak düzenleyebilirsiniz. Bu iş için tam donanımlı bir anket uygulamasına ihtiyaç duyuyorsanız, SurveyMonkey uygulamasını şiddetle tavsiye ediyoruz.

Uygulamada bulunan hazır şablonları kullanarak veya sıfırdan kendi şablonlarınızı oluşturarak anketler düzenleyebileceğiniz uygulamada, soracağınız sorular için yardım alabileceğiz bir soru bankası da bulunuyor. Ankette bulunan yazıların renklerini değiştirebilme, resim veya firma logosu ekleme gibi seçenekler de sunan uygulamada oluşturduğunuz anketleri ister e-postayla isterseniz de diğer mecralarda kolayca paylaşabiliyorsunuz. Hedef kitlenize ulaşmanızda büyük kolaylık sağlayacağını düşündüğüm SurveyMonkey uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

SurveyMonkey

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,324 TOPLAM İNDİRME

SurveyMonkey, firmanız için alacağınız kararlara yardımcı olması amacıyla istenilen hedef kitleye yönelik oluşturabileceğiniz çevrim içi anket uygulamasıdır.

SurveyMonkey, çevrim içi anketler oluşturarak firmanız için gerekli geri bildirimler, piyasa araştırmaları, etkinlik planlamaları ve daha fazlasını yapabileceğiniz başarılı bir web uygulamasıdır. Kullanımı oldukça kolay olan uygulamayı herkes kullanarak istediği anketleri oluşturabilir.

Uygulama içinde bulunan 15 farklı soru çeşidi ile anketlerinizi oluştururken, kendi sorularınızı kendiniz yazabilir yada uygulamanın soru bankasındaki hazır sorulardan yararlanabilirsiniz.

Oluşturduğunuz anketin görünümünü de bu uygulama ile ayarlayabilmek mümkün. Anketinizin yazı renklerini değiştirebilir, resimler ekleyebilir , firmanızın logosunu ve adını yazabilirsiniz.

Gelişmiş özellikleri sayesinde istediğiniz bilgilere sorduğunuz doğru soru ve şık seçenekleriyle kolayca ulaşmanızı sağlayan uygulama ile soru atlama mantığı bulunan anketler oluşturabilirsiniz.

SurveyMonkey tam olarak istediğiniz kitleye ulaşmanızda yardımcı olarak, cevaplayacak hazır kişilere yönelik anket hazırlamanızı sağlar.

Anketinizin sonuçlarını mail adresinize, Facebook hesabınıza, web sitenize veya Twitter hesabınıza bağlı olan tek bir URL ile kolayca alabilirsiniz.

Bilgilerinizin özelliği ve güvenliğine önem veren SurveyMonkey bu konuda bilindik ve popüler güvenlik programları olan Norton(VeriSign), McAfee, TRUSTe ve Better Business Bureau ile beraber çalışıyor.

İçinde popüler markalar, yeni markalar, eğitimciler ve insan kaynakları yöneticilerinin bulunduğu 15 milyondan fazla kullanıcıya sahip SurveyMonkey web anket uygulamasını rakiplerinden ayıran özelliği ise anket konusunda en gelişmiş ve kapsamlı hizmeti sunması.

Basic , Select , Gold ve Platinum olarak 4 ayrı paket seçeneği bulunan programın Basic paketi tamamen ÜCRETSİZ. Basic versiyonuyla birlikte 10 soruluk testler hazırlayarak anket başına 100 cevap edinme imkanınız bulunuyor. Web tabanlı kullanımı kolay anket oluşturma, 7/24 müşteri desteği ve gerçek zamanlı sonuçları görebilme özellikleri bulunan Basic paketi kullanıp deneyerek, ihtiyaçlarınızı karşıladığını düşünürseniz üst paketlerden satın alabilirsiniz. Select paketi her anket için sınırsız soru ve 1000 cevap özellikleriyle aylık 29 TL. Gold ve Platinum paketlerde oluşturacağınız anketlerde soru ve cevap sınırı bulunmuyor. Fiyatları ise Gold yıllık 399 TL ve PLatinum yıllık 999 TL. Her bir paket kendinden bir alt paketin tüm özellikleriyle birlikte daha gelişmiş özellikler sunmaktadır.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Smooz

    Alternatif ve gelişmiş bir internet tarayıcısı arıyorsanız Smooz uygulamasını deneyebilirsiniz.
  • Internet Cafe Simulator APK

    Çocukluğumuzun hayali olan internet kafe sahibi olmayı mobil cihazlara taşıyan bir oyun var! Birçok çocuğun hayali olan mesleğin oyunu Internet Cafe Simulator APK. 
  • Avast Browser

    Avast Browser, yerleşik VPN ve reklam engelleme (Adblock) özellikli hızlı, güvenli Android internet tarayıcısıdır.
  • Internet Cafe Simulator 2 APK

    Serinin ikinci oyunu olan Internet Cafe Simulator 2 APK, yeni özellikleriyle beraber daha da zorlayıcı bir deneyim yaşatıyor.
  • Internet Booster

    Internet Booster, internet hızınızı artıran ücretsiz bir uygulamadır.
  • Internet Booster & Optimizer

    Internet Booster & Optimizer uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızın internet gezintisi hızını maksimuma ücretsiz olarak çıkarabiliyorsunuz.
  • Internet Speed Booster

    Internet Speed Booster uygulaması sayesinde Android cihazınızın internet hızını gözle görülür derecede arttırabiliyorsunuz.
  • Internet Speed Master

    Internet Speed Master uygulamasını kullanarak Android cihazınızın 3G ve Wi-Fi internet bağlantısını hızlandırabiliyorsunuz.