Survivor Animals

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Survivor Animals, küp şeklinde hayvancıkları kontrol edip ve taşlardan kaçırıp ilerleyerek en uzun süre hayatta kalmaya çalışacağınız eğlenceli bir Android aksiyon oyunu.

Survivor Animals, oyun yapısı olarak sonsuz koşu oyunları ile tamamen aynı olan fakat farklı bir tema ile bürünmüş son derece eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunu. Oyunda yapmanız gereken şey oldukça fakit fakat gittikçe zorlaştığı için oyuna bağlanmanızı ve sürekli daha fazla puan almak için oynamanızı sağlıyor.

Küp şeklindkei farklı hayvanları kontrol edeceğiniz oyunda hem taşlardan kaçmalı hem de yol üzerindeki yıldızları toplayarak ilerlemelisiniz. Bu şekilde ölmeden en uzun süre gitmeniz, her defasında daha yüksek puan almanızı sağlıyor. Oyunun püf noktalarından bir tanesi ise yıldızları toplamaya ya da taşlardan kaçmaya çalışırken kenarlara değmemek. Bu detayı okuyarak oyuna başlarsanız, oyuna başlamadan oyunun inceliklerini öğrenerek başlamış oluyorsunuz.

Oyunda kontrol edebileceğiniz 10 farklı küp hayvan bulunuyor fakat hepsi açık olmadığı için yıldız topladıkça yenilerini açabiliyorsunuz.

Çok fazla detaya sahip olmayan basit fakat eğlenceli bir oyun olan Survivor Animals'ı Android telefon ve tabletlerinize hemen indirerek oynamaya başlamanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Animals vs. Mutants

    RPG ve takım savaş oyunu dinamiklerini harmanlayan Animals vs. Mutants, Güney Kore'nin Netmarble ekibinin batıya açıldığı ilk mobil oyun.
  • Brawling Animals

    Harika deneyim sunan bir aksiyon oyunu
  • Survivor: Hapishaneden Kaçış 2

    Survivor: Hapishaneden Kaçış 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • The Survivor: Rusty Forest

    The Survivor: Rusty Forest, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir aksiyon odaklı oyun.
  • Pudding Survivor

    Pudding Survivor, el becerilerinizi kullanarak 2 parça pudingin kontrolünü sağlayıp elde edebileceğiniz en yüksek puanı almaya çalışacağınız ücretsiz bir Android aksiyon oyunu.
  • Skibydy Craftsman Survivor

    Skibydy Craftsman Survivor, kameralı kötü adamlara yakalanmadan etraftaki nesneleri toplamaya çalıştığımız bir oyundur.
  • Cartoon Survivor

    Cartoon Survivor dinozorlar çağında geçen bir sonsuz koşu oyunudur
  • Pickle Pete: Survivor APK

    Düşman dalgalarına karşı mücadele verdiğiniz Pickle Pete: Survivor APK'da, envanterinizi genişletin ve daha kolay bir savaş deneyimi yaşayın.