Susan Miller ile Astroloji

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
101 TOPLAM İNDİRME

Susan Miller ile Astroloji uygulamasını kullanarak günlük ve aylık burç yorumlarınızı inceleyebilirsiniz.

Susan Miller ile Astroloji uygulamasında dünyaca ünlü Astrolog Susan Miller’ın burç yorumlarını Android cihazlarınızdan okuyabilirsiniz.

Astroloji konusunda dünya çapında ünlü olan Susan Miller, bu konuyla ilgilenenlerin çok yakından tanıdığı bir isim. Burç yorumlarından Türkiye’deki takipçilerinin de faydalanması için Türkçe olarak yayınlanan Susan Miller ile Astroloji uygulamasında, burcunuzu seçtikten sonra Bugün ve Yarın bölümlerinden burç yorumlarınızı okuyabiliyorsunuz.

Günlük burç yorumlarının yanında aylık burç yorumlarınızı da sizlere sunan uygulamada, burç yorumlarınızı arkadaşlarınızla ve sevdiklerinizle paylaşmak istiyorsanız Paylaş butonunu kullanabilirsiniz. Yorumlarınızdan anında haberdar olabilmek için Abone ol seçeneği de sunan uygulamanın arayüzü de oldukça sade ve modern olarak tasarlanmış diyebilirim.

Uygulama özellikleri

  • Günlük ve aylık burç yorumları
  • Burç yorumlarına abone olabilme
  • Burç yorumlarınızı paylaşma
  • Sade ve göz yormayan tasarım
Volkan Yılmaz

Susan Miller ile Astroloji

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

Dünyaca ünlü astrolog Susan Miller'ın burç yorumlarını, Susan Miller ile Astroloji uygulamasından okuyabilirsiniz.

Susan Miller ile Astroloji uygulaması iOS işletim sistemli cihazlarınızdan günlük ve aylık burç yorumlarınızı sizlere sunuyor.

Ünlü astrolog Susan Miller, dünya genelinde çok popüler olduğu kadar ülkemizde de çok fazla takipçiye sahip. Günlük ve aylık olarak hazırladığı burç yorumlarını Türkçe olarak da okuma şansı sunan uygulamanın, sade ve göz yormayan bir tasarıma sahip olduğunu da belirtelim. Ana ekrandan burcunuzu seçtikten sonra Bugün ve Yarın bölümlerini kullanarak günlük burç yorumlarınızı okuyabileceğiniz gibi aylık yorumlarınızı da takip edebiliyorsunuz.

Burç yorumlarınızdan anında haberdar olmak için Abone ol butonunu kullanabileceğiniz Susan Miller ile Astroloji uygulamasında, yorumları arkadaşlarınızla da paylaşabilmeniz mümkün hale geliyor. Menüyü kullanarak farklı burçların yorumlarını da inceleme şansı sunan Susan Miller ile Astroloji uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mynet Astroloji

    Burç ve astroloji bilgilerinizi kolayca takip edebileceğiniz Mynet'in Android mobil cihazlar için hazırladığı Astroloji uygulaması.
  • Horoscope

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir burç ve astroloji uygulamasıdır.
  • YourSelf

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir astroloji uygulamasıdır.
  • Astrologer

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir burç ve astroloji uygulamasıdır.
  • Burç Yorumları & Astroloji

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir burç uygulamasıdır.
  • Twitburc

    Astroloji konusunda merak ettiğiniz konuları, ünlü astrolog Zeynep Turan'ın hazırladığı içerikleri sunan Twitburc uygulamasından öğrenebilirsiniz.
  • SİM

    SİM, moda, güzellik, astroloji, bebek ve çocuk bakımı, alışveriş gibi kadınlara yönelik içerik sunan Turkcell uygulaması.
  • Kısmet - Kahve Falı APK

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz Kısmet - Kahve Falı APK, en başarılı astroloji uygulamaları arasında yerini alıyor.