SUV Safari Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
214 TOPLAM İNDİRME

SUV Safari Racing oyununda kendi arazi aracınızı seçin ve zorlu bir yarışa hazır olun!

Son dönemlerde pistlerde yapılan yarışlar insanları eğlendirmemeye başladı. Bu durumdan dolayı yavaş yavaş pist yarışlarının yerini arazi yarışları almaya başlıyor. Güçlü motorlara ve devasa tekerlere sahip olan araçlarla birlikte yapılan arazi yarışları insanları oldukça fazla mutlu ediyor. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz SUV Safari Racing oyunu da sizi bir arazi yarışçısı yapmayı amaçlıyor.

SUV Safari Racing oyununda kendi arazi aracınızı seçerek aksiyon dolu yarışlar yapabilirsiniz. Oyunda birbirinden güçlü arabalar mevcut ve bu arabaları herkes kontrol edemez. Arazi araçlarını kontrol edebilmek için usta bir sürücü olmak gerekiyor. Eğer kendinize güveniyorsanız SUV Safari Racing oyununda sizi kimse geçemez! Bu oyunun birincisi siz olacaksınız!

Zorlu parkurlar ve zorlu rakipler ile birlikte SUV Safari Racing oyunu oldukça ilginizi çekecek. Oyunda farklı rakiplerle yarışırken gerçekten de arazideymişsiniz gibi hissedeceksiniz. Eğer yarışın birincisi olursanız ise sizi büyük ödüller bekliyor olacak. Yarış oyunlarını seviyorsanız ve bu yarışları arazide yapmak istiyorsanız SUV Safari Racing oyununu mutlaka oynayın!

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • USA Truck Racing Simulator

    USA Truck Racing Simulator oyununda gerçekçi tasarımlara sahip kamyonlarla birlikte çekişmeli yarışlar yapın!
  • Racing Limits APK

    Akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz Racing Limits APK, gerçekçi grafikleri ve özelleştirilebilir araçları içerisinde barındıran bir mobil yarış oyunudur.
  • Ace Racing Turbo

    Ace Racing Turbo, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Real Racing 3 APK

    Real Racing APK Android, son derece yüksek kalitede grafikleriyle öne çıkan ödüllü mobil araba yarışı oyunu.
  • Drag Racing: Bike Edition

    Drag Racing: Bike Edition, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlar üzerinde oynanan popüler yarış oyunu Drag Racing'in motosiklet versiyonudur.
  • Racing Master APK

    mobil oyunculara gerçekçi bir yarış deneyimi sunan Racing Master APK'da, gerçek hayattaki araçları satın alın ve diğer oyuncularla mücadele edin.
  • Real Bike Racing APK

    Real Bike Racing APK Android telefonunuzda keyifle oynayacağınız motosiklet yarışı oyunu. Motor yarışları hayranıysanız bu mobil yarış oyununu oynamalısınız.
  • Zombie Offroad Safari

    Zombie Offroad Safari, Android platformunda açık dünya zombili offroad yarış oyunu olarak yer alıyor.