Swift Swing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

Swift Swing, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz yerli yapım refleks oyunu.

Swift Swing, yerli yapım refleks oyunu olarak Android platformunda öne çıkıyor. Hem telefon hem de tablette rahat oynanış sunan oyunda ilerleyebilmek için hızlı ve dikkatli olmak gerekiyor.

Oyunda sallanan objeleri (top, kağıt, kalp, tetris, dondurma, kamera ve daha nice farklı obje var) köşe noktalara çarptırarak ilerliyorsunuz. Sola ve sağa kaydırma hareketlere köşelere çarptırıyorsunuz. Lakin ucu sivri platformlara denk gelmemeniz gerekiyor. Öte yandan doğru köşeyi çabuk bulmalısınız. Köşe noktaları hızlı görüp parmaklarınızı son derece hızlı kullanmalısınız.

Süre sınırının olmadığı oyunun sesleri de oynanışı kadar başarılı. Arka arkaya yaptığınız vuruşlara bağlı gerçekleşen kombolarla ritim yükseliyor. Müzikler de orijinal.

Erkan Calp

Swift Swing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
105 MB DOSYA BOYUTU

Swift Swing, iOS platformunda yerli yapım refleks oyunu olarak yerini alıyor.

Swift Swing, iPhone ve iPad’de oynanabilen, bağımlılık yapan oynanışa sahip yerli yapım refleks oyunu. Hız ve dikkat isteyen arcade oyunda sallanan nesneleri köşelere vurdurarak ilerliyorsunuz. Köşelerde elbette sürprizler var ancak asıl heyecan katan nokta hemen altınızdan gelen kazıklar.

Harekete duyarlı orijinal müziklere sahip oyun, reflekslerinizi test etmek isteyenler için harika bir seçim. Oyunda ilerlemenin yolu hızlı düşünüp hareket etmekten geçiyor. Sallanan nesneyi köşe noktalara vurdurup mümkün olduğunca yukarı çıkarmaya çalışıyorsunuz. Sizinle birlikte hareket eden kazık ta hızlanmanız gerektiğini hatırlatıyor. Zaman veya can sınırı sinir bozan kısıtlamalar yok.

Oyunun kontrolleri de son derece basit. Parmağınızı sağa ve sola kaydırarak sallanan top ve diğer objelerin kontrolünü sağlıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Brutal Swing

    Brutal Swing, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir beceri oyunu.
  • Swing Copters 2

    Swing Copters 2, Flappy Bird'ü uygulama mağazasından kaldıran geliştirici yoluna Swing Copters 2 ile devam etmeye çalışıyor.
  • Swing Shot

    Android Swing Shot, özellikle fizik tabanlı oyun severler için alternatif seçenekler sunmayı başarıyor. Onlara ormanın efendisi olduğunuzu ispat edin.
  • Whip Swing

    Whip Swing, yerlerin tamamen dikenlerle kaplı olduğu bir evrende belirli noktalara atış yapacağınız kırbaç yardımıyla sallanarak rekora koştuğunuz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Swing

    Swing, ip sallayarak platformlar arasında gezdiğiniz bir Ketchapp oyunu.
  • Swing Copters

    Swing Copters, 2014'ün başlarında uygulama mağazalarında yerini aldıktan hemen sonra büyük bir patlama ile bir anda popüler olmayı başaran Flappy Bird'ün yapımcısı tarafından hazırlanan yeni beceri oyunudur.
  • Swing Farter

    Swing Farter'da gaz çıakrtarak ilerleyen bir karakteri kontrol ediyor ve engeller arasından geçerek en uzağa gitmeye çalışıyoruz.
  • Swing..!

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu