Swiftmoji

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
46 TOPLAM İNDİRME

Swiftmoji, SwiftKey'in Android telefon kullanıcılarına ücretsiz sunduğu emoji klavye uygulaması.

Swiftmoji, sosyal ağ platformlarında yorumlarınızı emoji’lerle süslemeyi seviyorsanız kullanabileceğiniz emoji klavye uygulamaları arasında. Yazdığınız iletiye göre emoji’leri otomatik olarak ekleyen ve yüzlerce emoji içeren klavye tüm Android telefonlarla uyumlu ve ücretsiz indirip kullanabiliyorsunuz.

Facebook, Twitter, Instagram gibi sosyal ağların olmazsa olmazlarından emoji’leri mesajlara daha kolay ekleyebilmek için özel olarak geliştirilen klavye uygulamalarından birisi de Swiftmoji. Çoğu kişi için telefonun stock klavyesinden daha kullanışlı olan SwiftKey’in geliştiricileri tarafından sunulan emoji klavyesinin en önemli özelliği yazdığınız mesaja göre öneriler sunması. İster klasik mesaj yazın, isterseniz de etiket fark etmeksizin yazdığınızı algılayıp kelime önerisi yanında emoji’leri gösteriyor.

Emoji’leri sıklıkla kullananlar için harika bir klavye uygulaması Swiftmoji. Uygulamanın tek eksi yanı şu anda Türkçe dil desteği sunmaması ancak SwiftKey gibi kullanım oranı arttıkça bu destek gelecektir düşüncesindeyim.

Erkan Calp

Swiftmoji

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
50 TOPLAM İNDİRME

Swiftmoji, iPhone kullanıcıları için ücretsiz emoji klavye uygulaması.

Swiftmoji, iPhone’un kendi klavyesinde mesajlarınıza emoji eklerken güçlük çekiyorsanız denemeniz gerektiğini düşündüğüm bir emoji klavye uygulaması. Emoji’leri yazdığınız iletiye göre otomatik olarak listeleyebilen klavye uygulamasında her duruma göre uygun kullanabileceğiniz yüzlerce emoji bulunuyor ve sıklıkla kullandığınız emoji’ler kendiliğinden kaydediliyor.

iPhone için üçüncü klavye uygulamaları arasında en popüleri olan SwiftKey’in geliştiricileri tarafından ücretsiz olarak indirilmeye açılan Swiftmoji, yazdıklarınızı algılayıp emoji önerisinde bulunan akıllı emoji klavye. SwiftKey gibi kelime önerisinde bulunmanın yanı sıra yazmaya başladığınızda mesajın durumuna en uygun emoji’leri listelemeye başlıyor. Dilerseniz klasik olarak listeyi açıp farklı emoji’leri de mesajlarınıza kolaylıkla ekleyebiliyorsunuz.

Sosyal ağ platformlarında emoji’li mesaj gönderenler için hayat kurtarıcı bir uygulama olarak gördüğüm Swiftmoji, iOS 9.0 ve üzeri yüklü iPhone’larla uyumlu ve Türkçe desteklemiyor. Tabii ki sonraki güncellemelerde SwiftKey’de olduğu gibi Türkçe desteğinin geldiğini görebiliriz.

Kredi Kartsız Amerika App Store Hesabı Açma

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ZDbox

    ZDbox, birçok faydalı alt uygulamayı bünyesinde barındıran bir yardımcı araçlar uygulaması.
  • EZ Tools

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı araçlar uygulamasıdır.
  • Photo Recovery Shop

    Photo Recovery Shop silinen fotoğraflarınızı kurtarmanıza yardımcı olan bir Android uygulamasıdır
  • Play!

    Play!, PlayStation 2 oyunlarını Android cihazlarınızda çalıştırmanıza yardımcı olan bir emülatördür
  • Adobe Shadow

    Adobe Shadow, web sitelerinin mobil tarayıcılardaki görünümünü Android cihazlar üzerinden test etmek için web geliştiricilere özel olarak hazırlanmış kullanışlı bir uygulama.
  • Toucher

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı bir araçtır.
  • Shutdown7

    Shutdown7 ile bilgisayarınızı cep telefonunuz üzerinden kapatabilirsiniz
  • Voicedocs

    Voicedocs mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz speech to text uygulamasıdır